• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gece tulumlayıp uyutan annelere bir sorum var. Ben andywawanın tulumu aldım. 2.5 tog sanırım içine sadece kısa kol tulum bacaklar çıplak giydirip yatırıyorum ama hiç rahat uyumuyor. Sabaha karşı oda baya serin oluyor tulumu giydirmezsem buz kesiyor çocuk asla örtünmüyor e giydirince de uyumuyor. Daha ince bi tulum da denedim yine uyanıp duruyor. Ev merkezi sistem olunca ısıyı ayarlama şansım da yok. Sizinkiler nasıl uyuyor ya?
Bizim ev 24 derece. Sabaha karşı kaç derece diye bakmıyorum ama yine aynı veya 1-2 derecs farkediyordur belki. Sıcak oluyor çünkü. Üstünü örtersem kesin uyanıyor. Lcw 2,5 tog çok kalın geldi, sıcaktan rahatsız oldu. 1 veya 1,6 tog şimdi tam hatırlamıyorum yine lcw dan aldım. Içinde kısa kollu atletle yatıyor. Çoraplarını da çıkarıyorum.

Gece tulumlayıp uyutan annelere bir sorum var. Ben andywawanın tulumu aldım. 2.5 tog sanırım içine sadece kısa kol tulum bacaklar çıplak giydirip yatırıyorum ama hiç rahat uyumuyor. Sabaha karşı oda baya serin oluyor tulumu giydirmezsem buz kesiyor çocuk asla örtünmüyor e giydirince de uyumuyor. Daha ince bi tulum da denedim yine uyanıp duruyor. Ev merkezi sistem olunca ısıyı ayarlama şansım da yok. Sizinkiler nasıl uyuyor ya?
Bizimde LCW 2.5 tog gündüzleri petekler yabkiyir akşam yandığı içinde hemencecik sıcak olmuyor hele sabaha karşı buzz. O yüzden içine ince bir uzun kollu giydirip öyle yatırıyorum, genelde rahat uyuyor. Dün gece ne olduysa artık neredeyse 15 kez kalktı. Üstünü örttüm olmadı açtım olmadı yanima aldım olmadı, hiçbir şekilde olmadı yani

Bebeğine diş çıkarma döneminde karanfil yağı kullanan var mı? Sanki zeytinyağına 1,2 damla karanfil yağı katarak damağa sürüldüğünü bir yerde okudum ama şu an bulamıyorum. Kuvvetli bir yağ olduğu için 2 yaşından önce önerilmediğini de okudum şimdi. Doza dikkat etmek gerekiyormuş. Karanfili ezerek mi zeytinyağına katsam acaba?

Bizimde LCW 2.5 tog gündüzleri petekler yabkiyir akşam yandığı içinde hemencecik sıcak olmuyor hele sabaha karşı buzz. O yüzden içine ince bir uzun kollu giydirip öyle yatırıyorum, genelde rahat uyuyor. Dün gece ne olduysa artık neredeyse 15 kez kalktı. Üstünü örttüm olmadı açtım olmadı yanima aldım olmadı, hiçbir şekilde olmadı yani
Ya işte böyle bi durumdan bahsediyorum. 4 gece giydirdim toplasan sadece bir gece iyi uyumuştur. Dün saat başı kalktı ağladı meme verdim uyutmak istedim ama hiç dalmadı, her kıpırtıya uyandı. Valla beni koyacaklar öyle bi tuluma 2 ay uyurum ya.

Ya işte böyle bi durumdan bahsediyorum. 4 gece giydirdim toplasan sadece bir gece iyi uyumuştur. Dün saat başı kalktı ağladı meme verdim uyutmak istedim ama hiç dalmadı, her kıpırtıya uyandı. Valla beni koyacaklar öyle bi tuluma 2 ay uyurum ya.
Normalde sorun olmuyor ama dün felaketti ya çaresizce bekledim resmen. Bende uyurum valla ya dünya umrumda olmaz 😅

Bebeğine diş çıkarma döneminde karanfil yağı kullanan var mı? Sanki zeytinyağına 1,2 damla karanfil yağı katarak damağa sürüldüğünü bir yerde okudum ama şu an bulamıyorum. Kuvvetli bir yağ olduğu için 2 yaşından önce önerilmediğini de okudum şimdi. Doza dikkat etmek gerekiyormuş. Karanfili ezerek mi zeytinyağına katsam acaba?
Canım ben çok niyetlendim ama o sırada il genelinde karanfil krizi vardı heralde ki kaç markete girdiysem bulamamıştım 😂 zeytinyağına birkaç karanfili doğrudan atarak kullanabilirsin hiçbir sakıncası olduğunu duymadım 🤔

2,5 togluk tulumu giyerken öyle olmuştu benim kızımda. Dediğin gibi ben de uyurum, sıcacık yumuşacık işte. Tulumdan hariç başka bir sıkıntısı olabilir mi acaba?

Canım ben çok niyetlendim ama o sırada il genelinde karanfil krizi vardı heralde ki kaç markete girdiysem bulamamıştım 😂 zeytinyağına birkaç karanfili doğrudan atarak kullanabilirsin hiçbir sakıncası olduğunu duymadım 🤔
Zaten sakıncası karanfil değil de karanfilin yağında canım. Daha önce karanfili ezip zeytinyağına katmıştım ama pek sürmemiştim. Bir azı daha geliyor, artık düzenli süreyim diyorum. Yoksa geceler uzun demeye başlayacağım. Zaten sabah 6 da kalkmaya başladı 🤦‍♀️

Zaten sakıncası karanfil değil de karanfilin yağında canım. Daha önce karanfili ezip zeytinyağına katmıştım ama pek sürmemiştim. Bir azı daha geliyor, artık düzenli süreyim diyorum. Yoksa geceler uzun demeye başlayacağım. Zaten sabah 6 da kalkmaya başladı 🤦‍♀️
Işe yaramış mıydı?Bende küçükken bir denemiştim ama sonra hiç kullanmadım bizim sekiz diş var artık azilar geliyor bakamadım da baktirmiyor kulağını tuttu dünden beri.

Hiç duymamıştım 😅 gerçekten bir çözüm şart ya yoksa hep ayaktayız 😒

Kızlar eskiden elini ağzını yikiyordum hosuna gidiyordu şimdi yaptırmıyor ıslak mendillede sildirmiyor ağlayarak yıkıyor bı ar attiriyordu kendini bende mama sandalyesinde yikiyordum kendim elime su alıp bu inatlaşma anları beni yoruyor bazen pis kalsın diyorum yaz olsa hergun dus aldiracagim ama giydirmek de problme sacida uzadı arkalar kurutma makinesinden de korkuyor.supurgeden de korkuyor.

A
Ben de senin gibi denedim ama düzenli kullanmadım. Şimdi niyetlendim bakalım
Sizin tatil nasıl geçmişti otele gitmiştiniz değil mi yemek olayı nasıl geçmişti özellikle bı arkadaş var geziyor bu aralar otelde kalıyorlar galiba özendim ama nasıl yaparım bilmiyorum evde bile zorlaniyorum.

Ben biraz zeytinyağına 14-20cc üç karanfil koydum buzdolabında bekledi. Onu soğuk soğuk damağına sürdüm iyi geldi

Kızlar k.v ile ilgili önceden yazmıştım aklında kalanlar vardır belki. Gece 12 de arayıp komşusuna vermek için domates istemişti. Neyse bugün aksam 7 buçukgibi geldi. biz evde hırgür oğlana yemek yediriyor eşim ben kıza ödev yaptırıyorum oğlan yemeği bitince kızla ödevi bölecek bagriyor cagriyor curcuna falan neyse. Saat 10 gibi kalktı. Kızına ugrayacakmis bi. Çok yakın değil evi. Eşim bıraktı arabayla. Neyse gece 12:15 oldu Ben o arada banyo yıkıyorum. K.v arıyor. Eşim duymadı teli.Ben baktım sonra vatsaba yazmış. Diyor ki ablanın çok dişi agriyor evde alkol varmı varsa getirirmisin ağzını calkalayacakmış 🤣 cevap ben yazdım yok dedim. Ya sinirlerimi oynattı. Amacı eşimi o saatte oraya kadar getirtip kendini kendi evine götürtmek. Her zaman yapiyor bunu. Her pazar arar gezmeye gidecekse yoklar eşimi. Eşimde bin dolmuşa git diyor. Dolmuşla gidiyor mesela dönerken eşimi arıyor yine. Şu dolmuş sefer yapmiyor mu 1 saat oldu geçmedi diyor. Eşimde otobüse bin ozaman ya da taksiye bin diyor. Ay uzun oldu çok sinirimi bozuyor yoksa abartiyormuyum ya.

Back
X