2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar aranızda yastık kullanan var mı? Geceleri tümseklere kendini vura vura uyumaya çalışıyor bu ara. Doktoruna soracağım ama önce bi durum yoklaması yapayım.
Omuzu da kapsayacak şekilde ince bir yastığa yatırıyorum hem eğimli olması da iyi geliyor beslenerek uyuduğunda reflü olmuyor böylelikle

Doğumdan sonraki ilk adetiniz değil de 2. nasıldı. Tam 1 ay sonra geldi mi ve miktarı ne kadardı😂
Ben 15 gün arayla 3 gün olmuştum ve çok azdı. Sonra düzene girer gibi oldu ama bir türlü girmedi ya. Hatta bu ay inşallah bir doktora görünecegim. Burda hastane işleri çok sıkıntı özel klinik bile zor 😒

Kızlar aranızda yastık kullanan var mı? Geceleri tümseklere kendini vura vura uyumaya çalışıyor bu ara. Doktoruna soracağım ama önce bi durum yoklaması yapayım.
Suan grip ve bazen geniz akıntısı bazen de burun tıkanıklığı olduğu için gündüz kullanıyorum. En fazla 1 saat kadar yatıyor, gece zaten yatakta sabit tutabilene aşk olsun 😅

Cok ilginç niye olmuyoruz acaba. Doktora giderseniz beni de bilgilendirin lütfen ❤️
ben gitmiştim tam 12 ay sonra. şaşırdı olmamama ama bir sorun yoktu. fırsat bulursam bu ay ya da gelecek ay yine gitmeyi düşünüyorum. haber veririm mutlaka. ben gece sık emzirmeme bağlıyorum bu durumu.

Ayyy istemsiz güldüm ya üzücü ve komik 😅 benimki de mama mama diye geziyor ama ne verdiysem 2 lokma yiyip bırakıyor. Hastalıktan olduğuna inanmak istiyorum 😒 uyanma kısmına artık diyecek bir şey bulamıyorum, bıktıkkkk😂
Ben de aklıma geldikçe gülüyorum. 😊
Bizim uykular iyice bozuldu. Hâlâ ayakta. Akşam üzeri alakasız bir zamanda bir saat uyudu ve şimdi uyumuyor 😏
Bizimki de öyle şuan yaa alt köpek dişlerini çıkartamadı. Hayır normalde iştahlı bi çocuk yemeyince ekstra üzülüyorum ya. Sürekli emmek istiyo gecede uyanıyo sık sık. Patlasa dişler rahatlasakk:KK76:
Inşallah rahatlarız 🙏 uzun bir zaman sonra ilk defa bugün biraz yedi. Nasıl mutlu oldum 😇

Bizim bugün bı diş patlıyor sanırım gece aglayabilir azilar denildiği gibi zormuş calpolde vermedim bı rahat uyuyabilseydim dün öğlen uykusu yapmak istemedi sonra 4 ten sonra 40 dakika pusette bayıldı.Kizlar sebze olarak ne pişiriyor sunuz yiyor bizim karnabahari güzel yiyor aslında pırasa da yer ama burda pırasa çok kalın onu küçük doğrayıp yemek yapıp denesem mı kapuska veren var mı yer mı acaba lahanayı ince dograsam burda birde yeşil yapraklı birşey var lahana gibi kara lahana değil sanki tam o nasıl yapılır acaba ?biraz sebze yemek istiyorum.

Bizim bugün bı diş patlıyor sanırım gece aglayabilir azilar denildiği gibi zormuş calpolde vermedim bı rahat uyuyabilseydim dün öğlen uykusu yapmak istemedi sonra 4 ten sonra 40 dakika pusette bayıldı.Kizlar sebze olarak ne pişiriyor sunuz yiyor bizim karnabahari güzel yiyor aslında pırasa da yer ama burda pırasa çok kalın onu küçük doğrayıp yemek yapıp denesem mı kapuska veren var mı yer mı acaba lahanayı ince dograsam burda birde yeşil yapraklı birşey var lahana gibi kara lahana değil sanki tam o nasıl yapılır acaba ?biraz sebze yemek istiyorum.
Ben Instagramda bu bayanın menülerini takip ediyorum. Şu sıralar benimki de yemiyor ama en azından ne pişirsem derdim olmuyor.

Ben de aklıma geldikçe gülüyorum. 😊
Bizim uykular iyice bozuldu. Hâlâ ayakta. Akşam üzeri alakasız bir zamanda bir saat uyudu ve şimdi uyumuyor 😏

Inşallah rahatlarız 🙏 uzun bir zaman sonra ilk defa bugün biraz yedi. Nasıl mutlu oldum 😇
Aynen bizimki de yedi biraz biraz sevindim valla açlıktan sadece süt kokuyodu garibimin ağzı:işsiz:

Brüksel lahanasımı bu akşam yapacağım bende. Pırasayı bal kabağı ile ufak doğrayıp yemeğini yapıyorum ben

Ben Instagramda bu bayanın menülerini takip ediyorum. Şu sıralar benimki de yemiyor ama en azından ne pişirsem derdim olmuyor.
Sağol canım bende takip etmeye başlamıştım ama menulerine tam bakamadım sabah bebek oynarken temizlik yapabildiği bir video paylaşmıştı kendisi atom karınca gibi evi topladı ondan sonra fazla bakmadım bir bakayım.

Back
X