2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Pırasalı bulgur pilavı yaptım bende uydurma oldu ama pilavin arasında pirasalarida yemiş oldu
Canım sen Fransadasın değil mi ? Ne zaman gittin ? Buradaydın yeni gelmiştin çünkü İzmir’e.
Bir de o O bahsettiğin sebze pazı olabilir mi ?

Kızlar ben çok zorlanıyorum sabah uykumu biraz alıp dinlenmiş (gece uzun süre uykuya gecemedi uyanıp)uyanirsam mutlu uyanıyorum ekmek almaya gidiyoruz ekmekçi binanın altında sonra kahvaltı ediyoruz kahvaltıdan sonra o biraz oyuncak oynarken ufak tefek bulaşık makinesine biseyler koyup yemek yapmaya çalışıyorum fakat bundan sonra film kopuyor o arada tam ilgilenemedigim için mizmizlanma başlıyor hadi dışarı çıkarayım diyorum giyinirken hircinlasiyor yorulup sinirlendim bugün sesimin tonu yükseldi bir dakika dur derken o da korktu neyse bı şekilde kendimizi su oyun yerine götürdük orada da şu verirken kafayı sehpa gibi bir şeyin kenarına vurdu istemiyormuş su içmek bi süre sonra morardı.Bu sefer ben korktum birşey mi oldu acaba diye.Mutlu uyanıp öğlene doğru mutsuz giriyorum.Yardim eden olmadan iki ayağım bir pabuca giriyor.Bu giyinmek istememe altını değiştirirken kaçma vs bu tarz şeyler beni çok yoruyor çünkü ağlıyor.Alisiriz umarım anneanne dede yardımı olmadan yaşamaya 2 aydır rahattik.
Canım sen Fransadasın değil mi ? Ne zaman gittin ? Buradaydın yeni gelmiştin çünkü İzmir’e.
Evet Fransa'dayim geçen hafta perşembe geldim resmini bulup atayım.cok satıyorlar bunu burada.

Chou de milanmis adı pazı mı bu?

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-05-14-09-53-239_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-01-05-14-09-53-239_com.android.chrome.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar ben çok zorlanıyorum sabah uykumu biraz alıp dinlenmiş (gece uzun süre uykuya gecemedi uyanıp)uyanirsam mutlu uyanıyorum ekmek almaya gidiyoruz ekmekçi binanın altında sonra kahvaltı ediyoruz kahvaltıdan sonra o biraz oyuncak oynarken ufak tefek bulaşık makinesine biseyler koyup yemek yapmaya çalışıyorum fakat bundan sonra film kopuyor o arada tam ilgilenemedigim için mizmizlanma başlıyor hadi dışarı çıkarayım diyorum giyinirken hircinlasiyor yorulup sinirlendim bugün sesimin tonu yükseldi bir dakika dur derken o da korktu neyse bı şekilde kendimizi su oyun yerine götürdük orada da şu verirken kafayı sehpa gibi bir şeyin kenarına vurdu istemiyormuş su içmek bi süre sonra morardı.Bu sefer ben korktum birşey mi oldu acaba diye.Mutlu uyanıp öğlene doğru mutsuz giriyorum.Yardim eden olmadan iki ayağım bir pabuca giriyor.Bu giyinmek istememe altını değiştirirken kaçma vs bu tarz şeyler beni çok yoruyor çünkü ağlıyor.Alisiriz umarım anneanne dede yardımı olmadan yaşamaya 2 aydır rahattik.

Evet Fransa'dayim geçen hafta perşembe geldim resmini bulup atayım.cok satıyorlar bunu burada.
Benim kızım da böyle biliyor musun. Atak zamanı falan da değil. Dışarı çıkmak giydirmek hepsi işkenceye dönüyor. Bez değişirken, giydirirken, ayakkabı mont da doz iyice artıyor. Asansör kapısı kapalı diye ağlıyor. Gördüğü her parka ağlıyor. Parka götürüyoruz birden kaydırakta ya da salıncakta ağlamaya başlıyor. Tamam bu kadar yeter hadi parktan çıkalım diyoruz bu sefer gidiyoruz diye ağlıyor. Ben de çok zorlanıyorum. Kıyas şansım da var. Büyük kızım meğer ne kolay bir bebekmiş şimdi anladım. Maalesef bebek bu ağlar kafasında olamıyorum, her ağlaması bende bir mutsuzluk sebebi😞

Benim kızım da böyle biliyor musun. Atak zamanı falan da değil. Dışarı çıkmak giydirmek hepsi işkenceye dönüyor. Bez değişirken, giydirirken, ayakkabı mont da doz iyice artıyor. Asansör kapısı kapalı diye ağlıyor. Gördüğü her parka ağlıyor. Parka götürüyoruz birden kaydırakta ya da salıncakta ağlamaya başlıyor. Tamam bu kadar yeter hadi parktan çıkalım diyoruz bu sefer gidiyoruz diye ağlıyor. Ben de çok zorlanıyorum. Kıyas şansım da var. Büyük kızım meğer ne kolay bir bebekmiş şimdi anladım. Maalesef bebek bu ağlar kafasında olamıyorum, her ağlaması bende bir mutsuzluk sebebi😞
Evet bende bu kafada olamıyorum eşimde bak iyi filan abartma diyor su oyun yerine gittim orada da çocuklar pek uyumlu inatlaşma yapmıyor gibi geliyor gözüme nasıl yapıyorlar bilemiyorum fazla mı ilgi gösterdim az mı ilgi gösteriyorum hep bir soru işareti takılıyor aklıma.Sen aynı kişi olduğun için iki kızının davranışları farklı olunca senden kaynaklanmadığını anlayabilirsin belki.Ama gerçekten dediğin gibi işkence oluyor giydir çıkar altını değiştir vs büyüdükçe belki geçer.Annemler varken ben sadece kapris kısmıyla uğraşan kişiyim yemek alt değiştirme giydirme dışarı çıkarma görüyorlar zor oluyor babam giydiremiyor ağlayınca tamam giyme diyor yemek vs de yediremiyorlar banyo sonrası giydiriyor annem ama kendini attırıyor ağlıyor diye telefon gösteriyoruz o sırada müzik bunu da yapmamak gerekiyor belki bu nedenle alismiyor zorluklara ama attirinca kendini insan bı çözüm diye yapıyor.

Evet bende bu kafada olamıyorum eşimde bak iyi filan abartma diyor su oyun yerine gittim orada da çocuklar pek uyumlu inatlaşma yapmıyor gibi geliyor gözüme nasıl yapıyorlar bilemiyorum fazla mı ilgi gösterdim az mı ilgi gösteriyorum hep bir soru işareti takılıyor aklıma.Sen aynı kişi olduğun için iki kızının davranışları farklı olunca senden kaynaklanmadığını anlayabilirsin belki.Ama gerçekten dediğin gibi işkence oluyor giydir çıkar altını değiştir vs büyüdükçe belki geçer.Annemler varken ben sadece kapris kısmıyla uğraşan kişiyim yemek alt değiştirme giydirme dışarı çıkarma görüyorlar zor oluyor babam giydiremiyor ağlayınca tamam giyme diyor yemek vs de yediremiyorlar banyo sonrası giydiriyor annem ama kendini attırıyor ağlıyor diye telefon gösteriyoruz o sırada müzik bunu da yapmamak gerekiyor belki bu nedenle alismiyor zorluklara ama attirinca kendini insan bı çözüm diye yapıyor.
Benimki de alt değiştirme üst giyme zamanları aşırı zorluyor kaçıyor sürekli dönüyor artık zorla sabit tutmak için canını acıtmamak ve sabrımı tüketmemek için kısa süreli video açıyorum eğer Bi oyuncakla avunmuyorsa. Ne güzel yemek yerken video işini bırakmıştık şimdi aman köfte yesin balık yesin çok önemli diye video açıyorum yine iyi yesin vitaminini alsın düşüncesiyle çünkü az yeyip mama sandalyesinden kalkmak istiyordu tamam deyip kaldırmak hiç içime sinmiyor. Onun iyiliği için ona kötülük yapıyorum çok rahatsızım ama napıyım başka zaman açmıyorum zorda kalmadıkça. Onun dışında oyunlar oynuyoruz kitap okuyoruz mutluyuz genel olarak. Geceler hariç tabi....

G Gemini273 @lilalimon rahat oturulabilecek neresi var alsancakta? Benim her yere gelişim en az 1 saat, ama forum dönüşte biraz zorlayabilir.
Ben en fazla 50 metre yol gidebiliyorum oğlanla. Alsancak mümkün değil. Alsancakta da uygun bir yer yok sanirim. en olabilecek forum bornova olur benim için ikeaya gireriz hiç olmadı orda çok soğuk olursa.

Dünyanın en zor işini yapıyoruz canım. Sen bir de gurbettesin. Zorlanman çok doğal. Eskiden bizim kadar ilgilenmiyorlarmış ki. Büyük çocuk küçüğe bakarmış, öyle öyle büyürmüş. Biz her şeyi düzgün yapmaya çalıştıkça hem de tek başımıza çabaladıkça zorlanıyoruz. Ben en çok gece saat başı ağlayarak uyanmalarinda resmen çıldırıyorum. Uyu artık derken kendime geliyorum, bakıyorum çocuk korkmuş. Sonra bir de vicdan azabı ekleniyor,uykum açılıyor. Birkaç gece böyle oldu. Kendimi dünyanın en kötü en yetersiz annesi olarak hissettim. Şimdi gece uykum açılsın diye savaş veriyorum resmen. Üst ve bez değiştirme bizde de çok yorucu. En zorlandığım şey ise uzanabildigi her şeyi eline almak istemesi. BBaşına bir şey gelecek diye korkuyorum. Mutfak cekmeceleri, sehpada çay kahve, boğazına kaçabilecek ceviz, badem gibi yiyecekler. Babaanne oynasın diye ilaç kabını verdi, elinde açması 2 sn sürdü. Verme alışmasın dedim, oyuncak zannetmesin. Görmesem yutabilirdi Allah korusun.

Benim büyük kız bebek değil melekmiş S soleil1 misophonia_ misophonia_
İki numara gelince anladık ☹️
Dur durak yok
Giydirmek beslemek aynı sizler gibi ama ben bi pundunaya getiriyorum elimden kaçamıyor gel gör ki yemek uyku aman allahım böyle bir şey ne gördüm be bildim 🤕🤯
Tamamen yürüyen makina
Dün gece 1 di hala çığlık çığlığa ağlıyordu
1 gün oldu işten ayrılalı göğüslerim yemi doğan misali yara oldular memeden ayrılmak bilmiyor 😟

Benim büyük kız bebek değil melekmiş S soleil1 misophonia_ misophonia_
İki numara gelince anladık ☹️
Dur durak yok
Giydirmek beslemek aynı sizler gibi ama ben bi pundunaya getiriyorum elimden kaçamıyor gel gör ki yemek uyku aman allahım böyle bir şey ne gördüm be bildim 🤕🤯
Tamamen yürüyen makina
Dün gece 1 di hala çığlık çığlığa ağlıyordu
1 gün oldu işten ayrılalı göğüslerim yemi doğan misali yara oldular memeden ayrılmak bilmiyor 😟
Ya benim de öyle. Lansinohu artık atarım diyordum krem sahalara geri döndü. Meme ağzından çıkınca uyanmalar falan ne oluyor yahu 16 aylık olmadı mı bunlar. Ve ağlama gerçekten hiç bu kadar çok olmamıştı bu zamana kadar. Ben hep uykusu dışında iyi derdim valla son 1 aya kadar.
İşten çıkmak nasıl geldi

Tam 2 yaşta başlamıyor ki ablamın oğlandan biliyorum erkenden başlayıp 3 yaşa falan bağlayanlar çok 😮‍💨 bide bu bizim yaşadıklarımız daha bişey değil ......
Bizimkide öyle agresif sendrommu nedir bilemiyorum artık valla. Bazı cocuklara bakıyorum sus pus hep bize mi denk geliuor diyorum bazen ya enerjim bitiyor sinirlerim tepeme çıkıyor valla

Sağol canım bende takip etmeye başlamıştım ama menulerine tam bakamadım sabah bebek oynarken temizlik yapabildiği bir video paylaşmıştı kendisi atom karınca gibi evi topladı ondan sonra fazla bakmadım bir bakayım

Chou de milanmis adı pazı mı bu?
Bu kara lahanagillerden canim, dolma yapmıştım bundan, tadi çok güzel.
Bu arada aynı sorunları bende yaşıyorum. Bez ve üst değiştirme savaş gibi, kaçıyor ağlıyor. Külot beze geçtim biraz rahatladım. Kacsada bacaklarından tutup giydirebiliyorum. Kreşe yazdırdiniz mi? Biz Ağustos için dilekçe verdik. Haftada 3 gün, yarım gün gitsin istiyoruz. Biraz Fransız displini gorsunde aklı başına gelsin diyorum 😅

Ya benim de öyle. Lansinohu artık atarım diyordum krem sahalara geri döndü. Meme ağzından çıkınca uyanmalar falan ne oluyor yahu 16 aylık olmadı mı bunlar. Ve ağlama gerçekten hiç bu kadar çok olmamıştı bu zamana kadar. Ben hep uykusu dışında iyi derdim valla son 1 aya kadar.
İşten çıkmak nasıl geldi
Özel sektör işte o kadar baskı oluyor ki ayaklarım ger gidiyordu artık o yüzden işten çıktıktan sonra ücretli izin gibi hissediyorum şu anda öyle bi güzellik öyle bi rahatlama geldi bana.
Ev hali güzel ama bu şartlarda çalışmak şart
Du bakalım su akar yolunu bulur gene bakınırım bulurum inşallah
Emerken meme düşünce bizimki de uyanmaya başladı dün gecemiz zor geçti 🤯🫤 uyumadı sonra iki saatte bir ağlayarak uyandı 🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Eğer olaki yarın şartlar uygun olurda kızlarla bulusabilirsek agresif sendromunu kızlar bizzat benim oglanda görecek ve birbdaha beni aralarına almayacaklar 🤣 cano diyorduk eskiden şimdi fırtınam felaketim hasretim diyoruz kısaca.

Ya ben baktım duruma ama buradan foruma kadar 3 vesait, bir de dönüş trafiği bize zor kızlar :/
Kızlar yarın Alsancak pazartesi veya salı forum diyorum 😎
İki gün de oralarda işim olduğu için her iki buluşma da bana uyacak
Size de uyarsa yarın Alsancak için el kaldırın
Uymazsa haftaya forum için el kaldırın 😍🥳🥳🥳

Yavrusu "babaaaa" diye ağlayan var mı? Normalde biz küçükken anneeeee diye ağlamıyor muyduk? Yani bir şeyi yanlış mı yapıyorum diye düşündüğüm bir mevzu daha var artık 😅😅😅 Çok bozuluyorum bu duruma 😏

Back
X