2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet 2 yaşa kadar kapanabiliyor diye biliyorum daha erken de olabilir yani

Evet ya ben de çok önemsiyorum. Möllers kullanırken d vit haftada 2-3 kere verin diyordu doktoranneninblogu. Ben de öyle yapıyorum möllersi haftada 4 kere d vit de haftada 3-4 falan veriyorum sanırım
D vit ocean mi aldın 400 luk mu 1 fiş mi kullanıyorsun acaba ? Ben sağlık ocağına yazdirmisgim ocean alırım belki içeriği çok temiz olmuyormuş onların dr yazarken öyle demişti doktor annenin blogunfa varsan bende varım ekleyebilirsin beni özelden yazarım adımı

Olur eklerim en baştan beri ocean kullandık biz 1 yaşa kadar 400lük 1 yaştan sonra 600lük dedi doktorumuz. 1 fıs devam ediyoruz. Bu temiz içerikliler çok aşırı etkili değilmiş zaten tahlil yaptırmadan da gönül rahatlığıyla devam ediyorum vermeye

En sevdiğim sayfa o benim doktorannenin blogu özelden yazıyorum ekledim diye yazarsan kabul ederim yabancıları kabul etmiyorum da

Dün babaanneyi uğurladık, bugün de misafirliğe gittim. Tam gün oyun oynadı ve tv den uzak kaldı çok şükür. Içim şişti atomiks valla
Bizimki bütün gece memedeydi neredeyse. Sabah iki organ eksik uyandım umarım diş hatta dişler çıkıyordur ikimiz de haşat olduk.
Bizde böyleyiz son günlerde. Gece uyuyup uyumadigimin farkına bile varamıyorum. Sabah uyanmadan önceki 2 saat derin uykusu oluyor sadece. Gündüz durup dururken ağlamaya başlıyor. Şu dişler bi çıksaydı artık.

Kızlar cold mix kullanan varmi ???varsa tecrübelerini yazabilir mi ??

Arkadaşımın kizina dr yazmış bende aldım. Burun actirmiyor benim kız banyoda sökülürse anca temizleniyor burnu. Yastığa sikiliyormus rahat nefes alıp uyusun diye birde dışarı çıkarken kıyafetin yakasinq damlatinca disarda virüslerden koruyormuş (bu kısma emin olamadım neyse yastığa sıktım bu gece bildiğimiz viks kokusu :)))

Ben çok kullandım büyük kızda buna da sıkıyorum ben virüsten korur diye hiç duymadım burnunu açık tutyor ama temizlemeden açık tutmaz. Temizleyip sıkmak gerek yşne de. Benim favori ilaçlarımdsn biri

Kızlar bebeğine rafadan yumurta veren var mı??
Küçükken ben severdim.kasikla yerdim.
Kizim yemediği için yumurtaya ara verdik baya bir zaman.
Yarın rafadan yapayım diyorum cuvik oluyor ya bakteri vs. Olmasin 16 aylik için rafadan yumurta sıkıntı olur mu acaba bilemedim

Ben yanıtlıyimsabah 6 dan beri ayaktayız rafadaj da yemedi bi ara pankek yerdi bu aralar oda yok(( beslenme terapistine goturcem heraalde artık ya corbalarda yemeklerde daha iyiyiz bu ara kendi yemeye çalışıyor 2 kasik atiyoruz corbaya o arada ben de veriyorum kasikla bu şekilde az da olsa istekli olarak yiyor(

Ben vermiyorum rafadan için çok erken ne olur ne olmaz aonumta çok kolay bakteri üretebilir yumurtanın bu hali.
ama bir şey diyeceğim
Kızım günlerdir sadece 3 kaşık çorba 3 siyah zeytin ve gevrek yiyor simit yani. Dün ablam kek yapmış zahmet edip iki üç lokma yedi tüm gün aç geziyor diyebilirim ama ağzının içi sıcak ateş bi çıkıyor 37.5 en çok, sonra geri iniyor ağlama krizleri balgamlı öksürük eklendi. En son eve nebülizatör aldık zor bela onunla biraz açıldı bir de pazar sabah ayaz vakti deniz kenarına çıkardım baya baya açıldı iyot kokusu deniz havası çok iyi geliyormuş.
Diyeceğim bence evet kış- hastalık ama mutlaka gelişim süreçleri ile de alakalı bu yememe durumları. Bizim köpek dişleri geliyor anladığım yoksa bu kadar kıvranmazdı
Sen de biraz oluruna bırak aç olursa yer diyorum kendi kızım için ama her annenin kendi bileceği iş tabi .

Bizimki bütün gece memedeydi neredeyse. Sabah iki organ eksik uyandım umarım diş hatta dişler çıkıyordur ikimiz de haşat olduk.
İnşallah öyledir ya hiç değilse züğürt tesellisi olur. Bizimkinde daha 4 diş var çıkmıyor acaba bir vitamin eksikliği falan mı var bilemedim. Daha yeni bakıldı aslında ama insanın aklına takılıyor.

Geçmiş olsun, Bu taşınabilir nebulizatörlerden mi aldınız? Bizde şu an bi ihtiyaç yok ama sanki evde bulunsa iyi olur gibi geliyor ya.

Bunu ben de çok düşünüyorum çünkü d vitamini falan vermeyi aksatmadığımda dişleri daha kısa sürede çıktı gibi geldi. Ama kalsiyum vs sürekli aldığını düşünüyorum. Ben daha tahlil de yaptırmadım ama bu ay istiyorum. Totalde 8 diş çıktı bizde onlar da ön sıra, azı sıfır.

Bende arada bir d vitamini veriyorum kış boyunca kullanacağım. Bizimkinin bıngıldağı 10. Ayda kapandı.

Bizimde iki altta iki üstte var sadece, bakalım ne zaman çıkacak

Ya öyle tabi cnm. Ama bazı çocuklar görüyorum duyuyorum ve okuyorum 6-7 yaşında olmuş hala yemiyor öğuruyor falan oyle olmasından korkuyorum açıkçası bizimi de parmağı eli hep dişlerinde yeni dişler çıkıyor belliki kök dişleri çıktı arkadan zaten onlerde daha eksikler varken koku ayrı çıktı bir kısmı ayrı şimdi koca köklü diş haline geldiler

Azı dişinde çürük gören var mı kızımda şimdi farkettim çok üzüldüm yaa
Demir ilacı özellikle reçete edilen sağlık ocağının verdiği ( vegaferon veriyordu bizimkisi) ilaçlar dişlerde renklenme yapiyor denmişti ben o yüzden demir ilacını kullanmadım SSK nin verdigi ondan olabilir mi ???

Ben rafadan veriyorum artık, çok seçerek yiyor. Tam pişmiş yemiyordu, bu sekilde denedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…