2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Internette instagramda bir sitede görmüştüm adini hatırlamıyorum 3 anne İzmir'e buluşmuş uoksa siz onlar miydinizben bursadayım bursali yok mu aramızda

Gece terörü tv izleyenler demi oluyor acaba. Ben yemek.yediriken açıyordum az tel ekranı geceleri uyanıp baştan ağlayıp diş vb.. ağrıdan sonra sabahlara kadar evde gezmelere başlamıştı kizim bu aralar yemek te yemiyor açmıyorum da bir sen ye bir ben diyorum 2 kaşıkla zorla az bir kaç yudum yiyor iste

Ben de başlarda engellersem inada bindirir, yasak cazip gelir mantığıyla yapsın demiştim ama geldiğim nokta baya vahim. 18-36 ay arası konuşmayan çocuklarda genellikle oluyor demişler ısırma için. Yani umarım İncikuş bizimki gibi olmaz, gerçekten zor. Pankek börek falan uzatıyorum onu asla ısırmıyor mesela delirtiyor.

Bu arada ben bizim kedi mamalarını kapaklı bir dolabın içine koydum. Odaya bizimki girince dolabın kapağını kapatıyorum. Yoksa kedi mamasını da atıyor ağzına. Sular tepelerde hayvanlara spor oluyor

12.aydan beri veriyorum hasta ve ishal oldugunda vermiyorum ishale iyi gelmediği için. Doktorumuz yetecek kadar yemiyor diye kullandırttı ama çevremdeki hemen hemen her bebek kullanıyor. Tv gerçekten başa bela ben izlemem zaten annem bizde o açıyordu doktoru duyunca o da açmaz artık hızlı geçişler ani tepkiler çok ufaklar ağır geliyor kızımla radyomuz var sabahtan açık kalır en güzeli

Ben yemek mevzusunda iyice saldım. Ayakta peşinde gezerek, yediği kâr dediğim bir seviyedeyim. Oyuncak bebeklerine yedirir gibi yapıyorum. Uçak geliyor da günü kurtarmaya başladı biraz. Yemek yedirmek için hiç açmadım telefondan bir şey. Telefondan sadece babası, anneannesi ve teyzesiyle görüntülü konusuyor. Onu da her gün değil. Ama eşim bakarken kızımızın videolarını izletiyor. Az önce konuştum. Babaanne gidince kesinlikle tv , tel olmayacak kızımızın yanında diye karar aldık. Bakalım nasıl olacak.

Konuşmaya çabalaması nasıl peki şu an? Inci papağan gibi tekrar ediyor çoğu şeyi. Çay görüyor sıcak diyor, balkonu açınca soğuk diyor mesela. Hatta karşı komşumun oğluna adıyla sesleniyor Çorba, pilav gibi şeyleri de söylüyor. Böyle devam edersek konuşmak da bir sorunumuz olmaz gibi geliyor bana.
Senin mama ve suya bulduğun çözüm çok iyi. Ben genelde musallat olduğunda balkona koyup sonra tekrar alıyorum.

Tv de öyle saçma sapan şeyler var ki. Bize bile ağır geliyor bence. Ben bir süre sonra evde bir ses arayanlardanim. Dediğin gibi radyo en güzeli.

Kızlar merhabalar sizlere birşey sormak istiyorum. Biz 13 aylıktan sonra demiri kestik sadece d vitamini veriyoruz. Sizler başka neler kullanıyorsunuz ek olarak cevaplarsaniz çok sevinirim

Ben de bir ara salmıştım yemek konusunda ama yine de olmuyor eltiminkisi kendi kendine yemeye başlamış çatal.kasikla hatta görüntülü konuşmada yemek yiyormuş kimselere bakmadan cocuk nasıl odaklaniyorsa artik Benimki onun yarısı kadar yese razıyım bir ara yiyordu yine azaldı puturlu gida yiyemiyor mu cigneyemiyor mu anlamadım valla çok yoruldum psik.olarak kendimi yetersiz hissediyorum artik

Kızlar merhabalar sizlere birşey sormak istiyorum. Biz 13 aylıktan sonra demiri kestik sadece d vitamini veriyoruz. Sizler başka neler kullanıyorsunuz ek olarak cevaplarsaniz çok sevinirim
Merhaba d vitamini devam benim
Demir devam.ediyorum (isterse tabi)
Ocean omega 3 (balik , yumurta yemiyor) yerse vermeyebilirsin

Çok istahsiz olursa argivit focus (benimkinde iştah sorunu da var) isteğe bağlı bu

Ben denemdim ama Sofia hiç istemedi, bende pes ettim. Ayrıca paylaştığın bayanın bebesine maşallah yaa, var mı böyle yiyen bebe

Ben denemdim ama Sofia hiç istemedi, bende pes ettim. Ayrıca paylaştığın bayanın bebesine maşallah yaa, var mı böyle yiyen bebe
Bende bir denesem mi diyorum ama bizimki de içmez gibi bilemedim ya valla bir zamanlar benimki de yiyordu bu aralar hasta diye heralde yemiyor, yani öyle olduğuna inanmak istiyorum

Çaba var gibi, sürekli birşeyler anlatıyor gibi ama tam anlamıyla çıkan kelime yok. Kavramlar da yeni yeni oturuyor sanırım. Sizin maşallahınız var, bence de sıkıntı yaşamazsınız konuşmada. Çorbayı sıcağı falan geçtim kediye benzer bişi dese gözyaşlarım sicim olur

Bende bir denesem mi diyorum ama bizimki de içmez gibi bilemedim ya valla bir zamanlar benimki de yiyordu bu aralar hasta diye heralde yemiyor, yani öyle olduğuna inanmak istiyorum
Çok döngüsel bence yemek yiyip yememe işi. Bizimki bi ara eliyle nefis pankek köfte falan yiyordu önüne koyunca, şimdi alıp yere atıyor o yüzden yine ben beslemeye başladım. Bi süre de ağzı kenetleyip tatlı ve meyve dışında yemek istemedi, Hastaysa da istemiyor, orrayd diyip sütlaca kayıyorum. Bu arada bahsettiğin kilo hiç fena değil. Bizim doktor 18 aylık erkek için 11 kg ideal demişti. Sizin boy varsa ondan gözüne zayıf geliyordur. İrilik de iyi değil.

Ben de senin gibi hiç mama vermedim devam sütü gibi. Benim de hep aklımın bi köşesinde ne zaman gitsem elime alıp alsam iyi mi olur kötü mü kararsız kalıyorum. Ama mineral vs desteklemek için iyi olabilir aslında. Şu an kendimi ikna etmiş olabilirim ahahsh

Tüm mesajın altına imzamı atmak istiyorum, özellikle son paragrafa gerçekten sürekli değişen bir durumun içindeyiz her şeyi her yolu deniyoruz

Bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum bu konuda, en son dedim ki iyice bir meyve kuruyemiş, kuru meyve vs verelim yine olmazsa o zaman deneriz artık. Öyle kabul görüp kapattık konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…