- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.761
Aynen 4den sonra sürekli emip uyumaya uğraşıyo Bi türlü tam dalamıyor. Sıcaktan mı etkileniyor dedim cam açık oda serinken de aynıydı. Çok sinir bozucu gerçekten bikaç gecedir böyle. İnşallah devam etmezBebekleriniz gece uyanıp 2 3 saat uyanık kalıyor mu. Bizimkimde alışkanlık oldu bu ara her gece 4ten 7ye uyanık. Gözü açık olmuyor ama sürekli kıpır kıpır dalamıyor bir türlü.
Aaa hiç o açıdan düşünmemiştim. Doktora sorayım. Çok teşekkürler canımBizim de oldu cnm baya sürdü kil kurdu ilacı kullandık bu aralar yok şükür uyku düzeni de az da olsa düzene girdi
Bizde de öyle, 4-7 arası bir değişik oluyor. Uykunun en ağır olması gereken zamanda çok garip bir şekil sık uyanıyor. Ama yanına gidip pış pış yapinca hemen geri uyuyor.Bebekleriniz gece uyanıp 2 3 saat uyanık kalıyor mu. Bizimkimde alışkanlık oldu bu ara her gece 4ten 7ye uyanık. Gözü açık olmuyor ama sürekli kıpır kıpır dalamıyor bir türlü.
Bizimki bazı geceler kıpır kıpır oluyor sürekli meme istiyor ama kalkıp oturmuyor.Bebekleriniz gece uyanıp 2 3 saat uyanık kalıyor mu. Bizimkimde alışkanlık oldu bu ara her gece 4ten 7ye uyanık. Gözü açık olmuyor ama sürekli kıpır kıpır dalamıyor bir türlü.
Hahaha benimki de öyleBizim de aynı ozellikle babaanne ile görüşünce o gece pertim uyumak bilmiyor çığlıklar bagirmalarsöylesem eşime yalnis anlayacak biliyorum ama nazar mı negatif enerji mj bilemiyorum artık
Selam, biraz geç bir cevap oldu ama pek giremiyorum artık. Evde olunca yapışık yaşıyoruz, malumKızlar ben plajda bikini altı giydiriyoruz bazen de bez takıyorum gezerken sahilde bikini ile dururken birkaç defa çiş yaptı üstüne bizde aa çiş yaptı dedik anladı çiş yaparken çiş diyor bez varken ama öyle tuvalet eğitimi denemesi yapmadım gerçek anlamda beni tuvalete giderken görüyor çiş yapıyorum diyorum birde iki tane tuvaletle ilgili kitabımız var lazimlik almadım henüz bir tane klozet aparatı almıştım o evde oyuncak gibi duruyordu.Denesem erken diye düşünüyorum çiş vs için cisi yaparken değil öncesinde söylemesi gerekiyor sanırım belki daha tutamaz.Tanidigim pediatri uzmanı çocuğa 2.5 yaş gibi bez baglamamaya başladılar.Birde kuru uyanma hikayesi var sanırım.Siz de deneyen var mı?
Ya bizim de böyle, 11 kilo civarındayız ne zamandır. Biraz altındaydı aylardır, şimdi biraz üstüne çıktı. Doktor sorun yok dedi ama, belki bir atakla hızlı kilo alır diye bekliyorumMerhaba kızlar. Kilo durumlarınız nasıl? Bizimki sanki uzun zamandır hiç kilo almadı (2-3 aydır). Çok hareket ediyor ondandır diye düşündüm de birden pimpirik geldi.
Bizde de yok o deliksiz uykularTebrik ederim Merve ve çok sevindim. Biz geceyi keseli 10 15 gün oluyor ama hala aynı sıklıkta uyanıyor ve 1 kez şiddetli meme ağlaması oluyor. Herhalde bende bir sıkıntı var
Biz günde 2 sabah akşamız hala. Bir sonraki seviye için biraz güç topluyorumMeme bırakma operasyonları nasıl gidiyor. Ben gündüz 3 4 e indirdim. Gece 0. Uyanma 100
Biz gece full memedeyiz. Gündüz de uyku önceleri bazen de uyku sonralarıMeme bırakma operasyonları nasıl gidiyor. Ben gündüz 3 4 e indirdim. Gece 0. Uyanma 100
biz bıraktık sanırımMeme bırakma operasyonları nasıl gidiyor. Ben gündüz 3 4 e indirdim. Gece 0. Uyanma 100
Şekersiz demişsin ama belki alternatif bir şey koyarsın içine çok değil şeker oranı , benim kızım çok seviyor bunu. Yaptığım herkesten güzel yorumlar aldımKızlar bir de kurabiye kalıpları aldık, bebemle kurabiye yapıyoruz ama pek başarılı olamadıkvar mı şöyle uzun dayanan, güzel tarifiniz? Şekersiz tabi, bilemedim belirtmeye gerek var mı
Yani emiyor mu atomiks tam anlamadım. Çok ağlarsa bir kez veriyorsun?biz bıraktık sanırım2 günde bir krize girip ağlaması ve memi diye tuturması dışında vermiyorum. uykuları akşam babasıyla yaptı bir iki gece. hala eve gelince memmi memmi diye gömlekten görünen yerlerimi emmeye çalışması dışında sorun yok Bunlar bırakmaya dahil mi bilemedim
kıyamam ya memeci minnoşlarYani emiyor mu atomiks tam anlamadım. Çok ağlarsa bir kez veriyorsun?
Ben de gündüzü 2ye düşüreyim diyorum artık. 23 ayını doldurdu. Bir ay da böyle sabah akşam geçse. J joynss bu son 2 kemik kadro ama sonra hangisi kesilir bilemiyorum. Sabahı en sona bırakırım çünkü tüm gece onu bekliyor.
Bizim kıza gece beslenmesini kesmek ters tepti. Sürekli uyanıp sabah oldu emcem diye ağlıyor. Ve 1 kez artık canına tak ediyor. Ateşe düşmüş gibi ağlıyor. Komşular kesin dövdüğümüzü düşünüyorlar. Açıkçası ben 25 26da tam bitsin istiyordum. Ama böyle gündüzü kesmezsem gece boyu kendini hırpalıyor. Bu kadar yol almışken gece 1 2 başlamak istemiyorum. Ya ne diyorsunuz
Evet sallanıyor. Diğerini yapmaya cesaret edemiyorum. Peki o uyanınca hemen istiyor mu sabah. Hemn veriyor musun bir süre geçiyor mu kahvaltı falankıyamam ya memeci minnoşlarbizim de son ikiyi kesmek zor olacak gibi. tüm gün o saatleri bekliyor dediğin gibi. bakıcaz :/
geceye bence de başlama o kadar emek harcadınız. ağlayınca geliyormuş demek ki diye düşünmesin.
şimdi uykuya sallanarak mı geçiyor?
Sabah veriyorum yataktan çıkmadan. O konuda çok ısrarcı. Karnını iyice doyurunca gün içinde istemez oldu. Acıkırsa gel çikolata vereyim diyorum, züberin şekersiz atıştırmalıklarkndan veriyorum.Evet sallanıyor. Diğerini yapmaya cesaret edemiyorum. Peki o uyanınca hemen istiyor mu sabah. Hemn veriyor musun bir süre geçiyor mu kahvaltı falan
Kıyamam onabiz bıraktık sanırım2 günde bir krize girip ağlaması ve memi diye tuturması dışında vermiyorum. uykuları akşam babasıyla yaptı bir iki gece. hala eve gelince memmi memmi diye gömlekten görünen yerlerimi emmeye çalışması dışında sorun yok Bunlar bırakmaya dahil mi bilemedim
sanırım 3 gün oldu hiç emzirmedim. dün eve gidince çok ağladı üstümden inmedi diye emzirdim.Yani emiyor mu atomiks tam anlamadım. Çok ağlarsa bir kez veriyorsun?
Ben de gündüzü 2ye düşüreyim diyorum artık. 23 ayını doldurdu. Bir ay da böyle sabah akşam geçse. J joynss bu son 2 kemik kadro ama sonra hangisi kesilir bilemiyorum. Sabahı en sona bırakırım çünkü tüm gece onu bekliyor.
Bizim kıza gece beslenmesini kesmek ters tepti. Sürekli uyanıp sabah oldu emcem diye ağlıyor. Ve 1 kez artık canına tak ediyor. Ateşe düşmüş gibi ağlıyor. Komşular kesin dövdüğümüzü düşünüyorlar. Açıkçası ben 25 26da tam bitsin istiyordum. Ama böyle gündüzü kesmezsem gece boyu kendini hırpalıyor. Bu kadar yol almışken gece 1 2 başlamak istemiyorum. Ya ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?