2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun canım. Havuç suyu ve bol su tüket. Bi de şekerli şeylerde suyu azaltabiliyor. Tatlı tüketimini azaltıyor. Bence başka bi doktora da görün istersen. Aklında soru işareti kalmasın. Eşine de söyle en çok onun desteğine ihtiyacın var unutma bu dönemde moral herşey

Annen güzel bakar ben de kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum iki tane bekar görümcem var kendi annemle yaşıtlar üçü de bana annelik yapıyor Allah razı olsun hiç annemi aratmıyorlar yemekleri orda yiyoruz evde pek yemek yapmıyorum hamile olunca benim kesin çok kötü geçer bünyem zayıf B12 çok düşük diye düşünmüştüm ama Allah yardım etti rahat geçti büyük şans şükürler olsun Rabbim tüm hamilelere yardım etsin inşallah

İnşAllah Allah yardım ediyor Bi şekilde işte eğer sana öyle davranıyorlarsa çok şanslısın ben yakın olmak istemem açıkcası konuşulanlar bazen canımı sıkıyor çünkü uzağım şükür

Çook sevindimmmmm İnşaAllah bulantıda azalacak Benimde hala bulantım zaman zaman oluyor hatta geçen sabah kahvaltı sonrası istifra ettim ama hiç sorun değil ilk hallerim neydi aman Allahım açlıktan ve susuzluktan öleceğim sanmıştım gerçekten çok mutlu oldumm her gün daha da iyi uyanırsın inşallahh

Ben dünden beri çok afedersiniz küçük tuvaletimi her an altıma kaçıracakmışım gibi hissediyorum yani içtiğim suyu arttırdım ama nasıl desem tuvaletim sanki tam çıkış noktasında duruyor gibi geldiğinde .. ileriki haftalarda çocuk baskısından oluyormuşta .. şuan böyle olan varmı tuvaleti geldiğinde?

Bu aylarda idrar mesanede daha fazla kaldığı için enfeksiyonlara yatkındır. Bundan dolayı o esnada su içip boşaltmayı sağlamalısın.Bebek baskısı için daha erken

Birinde böyle bir durum yaşadım sonra atlattı kese büyüdü zaten ilk zamandı sekiz dokuz haftalardı ama 22. Haftada gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim pıhtışaşma yada böbrek sorunu olabilir dediler sen su içsende o su artmaz ancak kanı incelten şeyler yersen artar limon sarmısak domates internetten bakarsın ama zayıfsa ölçümü haftasına uymuyorsa bebeği besleyen damarlarda sorunolabilir tek arter olabilir yani bakılması lazım belki hormon yetersizliği olur

Tabi doktorun ölçebilir bunu hic dert etme sen daha minicikler yeni yeni bobrekleri calisiyor

Canim benim ne tatlisin
Umarim hepimiz oyle oluruz

Kizlar bu haftalar kabızlık sorunu varmı sizdede ?? Ne kayısı ne incir ye ye fayda etmiyor

Bizim minikde iki gün önce kontrol vardı bacak arasını kapatmış göstermedi cinsiyet ogrenemedik Dr sen bu randevuda cinsiyet işini unut dedi onun dışında herşey haftası ile uyumlu sağlıklı

Canim benim ne tatlisin
Umarim hepimiz oyle oluruz
En çok sende vardı bulantı hatırlıyorum geçmesine sevindim bendede çok vardı artık ölecek gibi hissediyordum Dr prilam yazdı onu kullanıyorum günde bir tane kaç gündür bulantı yok belki de kendiliğinden azaldığı döneme girmiştir diyorum ama şükür bende kilo verdim bu döneme kadr

Kendi doktoruma gittim sabah çok şükür her şey yolunda dedi başka doktora gittiğimi söylemedim, suyunun falan iyi olduğunu söyledi. Bir daha başka doktora falan gitmeyeceğim günümü mafetti kadın. Oğlum oluyormuş

Ben cok su icmedigim halde saatte bir sıkışıyorum az bi idrar rahatsiz ediyor, eskiden sabahtan aksama tuttuğumu bilirim disardayken falan, ben de şaşırıyorum bebeğin baskı yapması icin erken ama niye böyle bilmiyorum

Bende biraz yanma oluyor ama ondan olduğunu düşünmüyorum.. çünkü suyu arttırınca yanmamda azaldı sadece sabah ilk tuvaletimde biraz hissediyorum yanma o da gece su içmediğimden muhtemelen .. dediğin gibi yani bende anlamadım sebebini ..doktora gidince sorayım ben en iyisi bunuda .. rahmin büyümesi etki edermi acaba bilemiyorum

Yanma oluyosa akla ilk enfeksiyon gelir, hamilelikte de daha sık oluyomus bol su içmek iyi geliyo diyolar sen de farketmissin zaten

Arkadaşlar ben de ara ara haftada 1 gibi diyeyim kahverengi lekelenme oluyor. DOktora gitmemem iki hafta daha var. Bu durumu yaşayan var mı?

Arkadaşlar ben de ara ara haftada 1 gibi diyeyim kahverengi lekelenme oluyor. DOktora gitmemem iki hafta daha var. Bu durumu yaşayan var mı?
Bende 9.haftada olmuştu yerleşme kanaması dedi doktor. 2 yerde kanama alanı vardı progestan kullandım ve 10 günde geçti. Sizinkinin sebebini bilmiyorum ama yine de bir doktora danışmakta fayda var. Ben hep korkmusumdur kanamadan dikkate almak lazım. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…