- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.341
Geçmiş olsun canım. Havuç suyu ve bol su tüket. Bi de şekerli şeylerde suyu azaltabiliyor. Tatlı tüketimini azaltıyor. Bence başka bi doktora da görün istersen. Aklında soru işareti kalmasın. Eşine de söyle en çok onun desteğine ihtiyacın var unutma bu dönemde moral herşeyKese küçük sıkışmış dedi önce rahim filmi çektirmiştim sorun yoktu, suyu az gibi dedi, bebek sıkışmış yeri dar dedi. Bol su iç iyi beslen dedi. Eşime de söyleyemedim içim içimi yiyor. Günde 1-1 buçuk lt su içiyordum
Annen güzel bakar ben de kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum iki tane bekar görümcem var kendi annemle yaşıtlar üçü de bana annelik yapıyor Allah razı olsun hiç annemi aratmıyorlar yemekleri orda yiyoruz evde pek yemek yapmıyorum hamile olunca benim kesin çok kötü geçer bünyem zayıf B12 çok düşük diye düşünmüştüm ama Allah yardım etti rahat geçti büyük şans şükürler olsun Rabbim tüm hamilelere yardım etsin inşallahGüzel besleniyosun hiç bozma devam et. Bende tüp bebek transferi olduktan sonra kemik suyuna veya tavuk suyuna devamlı çorba yaptım ama bu ay hrp ihmal ettim hatta sütü de ihmal ediyorum 1 haftadıröncesinde çok güzel beslenşyordum ama neyseki haftaya annemin yanına gitcem şimdi o dayar bana onları hep transferden önce 48 kiloydum şuan 52 yim bende hiç bulantı yaşamayan şanslılardanım valla bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun
İnşAllahAnnen güzel bakar ben de kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum iki tane bekar görümcem var kendi annemle yaşıtlar üçü de bana annelik yapıyor Allah razı olsun hiç annemi aratmıyorlar yemekleri orda yiyoruz evde pek yemek yapmıyorum hamile olunca benim kesin çok kötü geçer bünyem zayıf B12 çok düşük diye düşünmüştüm ama Allah yardım etti rahat geçti büyük şans şükürler olsun Rabbim tüm hamilelere yardım etsin inşallah
Çook sevindimmmmmMide bulantiissiii kusmaaa verilen 8 kilooo
Biliyosunuz en zor durumda olanlardan biri de bendim burda tam 8 kilo verdim gunde en az 8 9 kere kusuyordum ne prilam fayda etti ne zofran doktorum en son care zofrani 8mg a cikardi o bile fayda etmedi
Ama cok sukur kuzular su son 4 5 gundur hic kusmadim tabii deli gibi bulantim var ama sukur kusmalarim bitti ama hala zofran kullaniyorum cesaret edemedim onu birakmaya
Benim gectiyse eminim herkesin gececek az daha sabir
Bu aylarda idrar mesanede daha fazla kaldığı için enfeksiyonlara yatkındır. Bundan dolayı o esnada su içip boşaltmayı sağlamalısın.Bebek baskısı için daha erkenBen dünden beri çok afedersiniz küçük tuvaletimi her an altıma kaçıracakmışım gibi hissediyorum yani içtiğim suyu arttırdım ama nasıl desem tuvaletim sanki tam çıkış noktasında duruyor gibi geldiğinde .. ileriki haftalarda çocuk baskısından oluyormuşta .. şuan böyle olan varmı tuvaleti geldiğinde?
Birinde böyle bir durum yaşadım sonra atlattı kese büyüdü zaten ilk zamandı sekiz dokuz haftalardı ama 22. Haftada gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim pıhtışaşma yada böbrek sorunu olabilir dediler sen su içsende o su artmaz ancak kanı incelten şeyler yersen artar limon sarmısak domates internetten bakarsın ama zayıfsa ölçümü haftasına uymuyorsa bebeği besleyen damarlarda sorunolabilir tek arter olabilir yani bakılması lazım belki hormon yetersizliği olurKese küçük sıkışmış dedi önce rahim filmi çektirmiştim sorun yoktu, suyu az gibi dedi, bebek sıkışmış yeri dar dedi. Bol su iç iyi beslen dedi. Eşime de söyleyemedim içim içimi yiyor. Günde 1-1 buçuk lt su içiyordum
Tabi doktorun ölçebilir bunu hic dert etme sen daha minicikler yeni yeni bobrekleri calisiyorBen başka bir doktora gitmiştim 15+1 günlük cinsiyet öğreneyim diye gittim. Hemen kendi doktoruma gideceğim o ne diyecek. Teşekkür ederim çok 10 gün daha bekleyeceksin yoksa. İnternete de su içmeye alakalı olmadığı yazıyor su iç dedi güzel beslen dedi, gibi demesi banada garip geldi net ölçülüp belli olan bir şey değil mi?
Canim benim ne tatlisinÇook sevindimmmmmİnşaAllah bulantıda azalacak Benimde hala bulantım zaman zaman oluyor hatta geçen sabah kahvaltı sonrası istifra ettim ama hiç sorun değil ilk hallerim neydi aman Allahım açlıktan ve susuzluktan öleceğim sanmıştım gerçekten çok mutlu oldumm her gün daha da iyi uyanırsın inşallahh
En çok sende vardı bulantı hatırlıyorum geçmesine sevindim bendede çok vardı artık ölecek gibi hissediyordum Dr prilam yazdı onu kullanıyorum günde bir tane kaç gündür bulantı yok belki de kendiliğinden azaldığı döneme girmiştir diyorum ama şükür bende kilo verdim bu döneme kadrCanim benim ne tatlisin
Umarim hepimiz oyle oluruz
Kendi doktoruma gittim sabah çok şükür her şey yolunda dedi başka doktora gittiğimi söylemedim, suyunun falan iyi olduğunu söyledi. Bir daha başka doktora falan gitmeyeceğim günümü mafetti kadın. Oğlum oluyormuşBirinde böyle bir durum yaşadım sonra atlattı kese büyüdü zaten ilk zamandı sekiz dokuz haftalardı ama 22. Haftada gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim pıhtışaşma yada böbrek sorunu olabilir dediler sen su içsende o su artmaz ancak kanı incelten şeyler yersen artar limon sarmısak domates internetten bakarsın ama zayıfsa ölçümü haftasına uymuyorsa bebeği besleyen damarlarda sorunolabilir tek arter olabilir yani bakılması lazım belki hormon yetersizliği olur
Kızlar cinsiyet tahmini yapan var mı
Ben cok su icmedigim halde saatte bir sıkışıyorum az bi idrar rahatsiz ediyor, eskiden sabahtan aksama tuttuğumu bilirim disardayken falan, ben de şaşırıyorum bebeğin baskı yapması icin erken ama niye böyle bilmiyorumBen dünden beri çok afedersiniz küçük tuvaletimi her an altıma kaçıracakmışım gibi hissediyorum yani içtiğim suyu arttırdım ama nasıl desem tuvaletim sanki tam çıkış noktasında duruyor gibi geldiğinde .. ileriki haftalarda çocuk baskısından oluyormuşta .. şuan böyle olan varmı tuvaleti geldiğinde?
Bende biraz yanma oluyor ama ondan olduğunu düşünmüyorum.. çünkü suyu arttırınca yanmamda azaldı sadece sabah ilk tuvaletimde biraz hissediyorum yanma o da gece su içmediğimden muhtemelen .. dediğin gibi yani bende anlamadım sebebini ..doktora gidince sorayım ben en iyisi bunuda .. rahmin büyümesi etki edermi acaba bilemiyorumBen cok su icmedigim halde saatte bir sıkışıyorum az bi idrar rahatsiz ediyor, eskiden sabahtan aksama tuttuğumu bilirim disardayken falan, ben de şaşırıyorum bebeğin baskı yapması icin erken ama niye böyle bilmiyorum
Yanma oluyosa akla ilk enfeksiyon gelir, hamilelikte de daha sık oluyomus bol su içmek iyi geliyo diyolar sen de farketmissin zatenBende biraz yanma oluyor ama ondan olduğunu düşünmüyorum.. çünkü suyu arttırınca yanmamda azaldı sadece sabah ilk tuvaletimde biraz hissediyorum yanma o da gece su içmediğimden muhtemelen .. dediğin gibi yani bende anlamadım sebebini ..doktora gidince sorayım ben en iyisi bunuda .. rahmin büyümesi etki edermi acaba bilemiyorum
Bende 9.haftada olmuştu yerleşme kanaması dedi doktor. 2 yerde kanama alanı vardı progestan kullandım ve 10 günde geçti. Sizinkinin sebebini bilmiyorum ama yine de bir doktora danışmakta fayda var. Ben hep korkmusumdur kanamadan dikkate almak lazım. Geçmiş olsunArkadaşlar ben de ara ara haftada 1 gibi diyeyim kahverengi lekelenme oluyor. DOktora gitmemem iki hafta daha var. Bu durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?