2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Kalabalıkta değilim Allah'tan ofiste babam ve ben çalışıyorum muhasebeciyim sürekli kolonya ile geziyorum bence korkulmayacak gibi değil şaka değil 3.dalga geldi insanlar fazla rahat bağışıklık sistemi önemli diyorlar ama dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor
 
Ay hiç olur mu öyle şey karışmak değil derdime ortak oldun valla anne baba hariç kimseye sarilmiyorum ama yakındır artık onlardan da çekileceğim valla Allahtan ayda bir görüşüyorum uzaktayım ben de hicbir arkadaşımla görüşmüyorum komşumla bile öyle diyeyim zaten eşim polis olduğu için çok risk taşıyoruz. Hem kendime hem başkasına zarar vermekten korkuyorum açıkçası. Eşimin grubu 10 kisilik e subeleri desen zaten kac kisi. Dip dibe çalıştığı yaninda oturdugu adamlar ertesi gun pozitif cikti da sukur biz daha hic yakakanmadik. Ziyaret konusunda da surda 2 bilemedin 3 ay daha giderim sonra zaten karnım burnumda ha doğurdum ha doğurcam 2 saat yol çekemem
 
Cok gecmis olsun ilac kullanmadan mi atlattiniz
Sadece parol kullandım. 5 saatte bir ateşim 38 e çıkıyordu parolsuz düşmüyordu. Ağrılara bir şekilde dayanırdım ama ateş bebek için iyi değil diye mecbur parol kullandım 6 gün boyunca. Doktor da parolun zararsız olduğunu söyledi. Öksürmekten kasıklarım ağrıyordu artık. Bebeğim tüm bunlara nasıl dayandı bilmiyorum gerçekten mucize
 
Yavrular da yazık ne hale geldiler. Benim çocuğum vefat eden hamile haberini dinliyodum ağladım gelip annecim sana öyle bi şey olmayacak korkma diyor. Yuvamızda konuşulan konulara bak.
Şu an en kötü durum çünkü mutant meselesi çıktı. Ve çocukları etkiliyor. Siz direkt konunun ortasındasınız bir de, ne durumlar görmüştür eşiniz, gerçekleri bilmek psikolojik olarak da kötü yapıyor insanı.
Bugün dua ederken diyorum ki Allahım nolur yaza bitmiş olsun sonra dedim ki duamda bile hemen biteceğine dair umutsuzum.
 
Parol un hicbir zarari olmadigini biliyorum
Ben covid ilaci kullandiniz mi onu merak etmistim kullanmamissiniz ve cok agir gecirmissiniz cok uzuldum
Cok sukur ki bebege bir sey olmamis sizde iyisiniz
 
Estağfurullah yaa niye öyle hissediyorsun Bence diğer alışveriş konusunu da sen devr al o ismi her gördüğümüzde kendimizi enayi gibi görmeyelim
Hahaha hakikaten, hadi burada takılıyorsun onu anladık. O yalan kişiliği bebek alışverişi başlığı açacak kadar benimsemek neyin kafasıdır ya?
 
Çok kıymetli tecrübelerinizi paylaşmanız. Çok teşekkürler. Birazcık bile dikkatsiz davranacak varsa da bunu okuyunca davranmaz. Biraz da o yüzden sordum bu tatsız konuyu açıkçası. Birbirimize faydamız olsun diye. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim
 
Çok şükür sevindim kalabalık bi yerde olmamanıza. Hala ilk dönemdeki tedbirlere devam ediyorum ben de yürüyüşe doktora hastaneye giderken çift maske, kolonya, poşetleri bile dezenfekte etmek vs.
 
İş arkadaşlarında çıkıp eşinde çıkmamasına bir maşallah zaten insanlar da durumu gayet anlayışla karşılar yani ilaç içemiyoruz falan biliyorlar. Biz sadece hastane doktor doğum şeklinde ancak dışarı çıkarız heralde. Zaten kıymık kadar çıkasım da yok dışarı napayım elim yüreğimde tedirgin tedirgin gezmeyi ziyareti.
 
Kızlar çok dikkatli davranıyorum ama artık çok bunaldım. Kaybettiğim yakınım da oldu. Dayımı kaybettim.Babamın covidden sonra beynindeki 3 damarı tıkandı, kronik tansiyon başladı. Çok korkutuyor artık beni. Doktordan doktora dışarı çıkıyorum nerdeyse. Kâbus gibi geliyor bana.
 
Çok teşekkür ederim valla bu gidişle ancak hastaneye bebek alışverişine gideriz gerçekten de. Hava güzel olunca benim bir için gidiyor ama maskeyle falan çok zor oluyor insan bunalıyor ben bir de bazen çift maske takıyorum aman allahım boğuyorlar sanki beni
 
Allah rahmet eylesin. Size sabır versin. Baban için de geçmiş olsun atlatmış olmasına şükür yine de. Sanırım bu virüste de yine en iyi ilaç zaman olacak, salgınlar 2 yıldan fazla sürmemiş pek. Çok bunalınca böyle şeyler gelecek güzel günleri falan düşüneceğiz.
 
Çok uzun zamandır hep çift maskeyle çıkıyorum dışarı artık alıştım. Yeter ki olmayayım da beş tane de takarım. :)
 
Çok uzun zamandır hep çift maskeyle çıkıyorum dışarı artık alıştım. Yeter ki olmayayım da beş tane de takarım. :)
Ay orasi öyle tabi ya Allah korusun hepimizi herkesi hatta. Çok zor gerçekten sürekli bir risk altındayız
 
Ay orasi öyle tabi ya Allah korusun hepimizi herkesi hatta. Çok zor gerçekten sürekli bir risk altındayız
Ya insanda ne çocuk hevesi ne bi şey ikili testim biraz riskli çıktı fetal dna yaptırdık vs normalde bunlara yoğunlaşmam lazım ya da işte cinsiyeti öğrenemedim onu düşünüp hayal kurmam isim düşünmem falan lazım aman boş ver sağlık olsun da diyip diyip bütün hevesleri önemsiz görüyorum. Hamile elbisesi bakarken bile ne gerek var çıkmam ki sokağa diye düşünüyorum. İnsan hayatında bu tarz tatlı hevesler heyecanların yarım kalması bile ne kadar acı. Hepimiz de aynıyız görüyorum ki.
 
Çok geçmiş olsun öncelikle. Hiç üzülme diyeceğim ama bize kolay işte yaşayana değil ama bak şöyle diyeyim yengeme de öyle demişlerdi yaşından dolayı ama 8 aylık bebişimiz var maşallah çok sağlıklı. Diger konuya gelince de gerçekten öyle ya insanin en güzel zamanları ama hep bir yarım kalma olayı var. Önümüz yaz cıvıl cıvıl olucak her yer ama belkide biz o ssorumsuz insanlar yüzünden 2 saat dışarı çıkmaktan mahrum kalıcaz.
 
Ben de sağlıklı olmasını umuyorum hiç konduramıyorum aksini. Haftaya sonuç inşallah iyi gelir de rahatlarım. Yaz için de güneşe balkondan bakarız olmadı. :))
 
Ben de sağlıklı olmasını umuyorum hiç konduramıyorum aksini. Haftaya sonuç inşallah iyi gelir de rahatlarım. Yaz için de güneşe balkondan bakarız olmadı. :))
Muhtemel sonumuz balkon sefasi keske bir an önce bitse ama benim hiiicc umudum yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…