- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.561
Çok geçmiş olsunBen iki kere covid acile gittim. Serum istedim dayanamıyorum ağrılara dedim serum kalmadı hastane dediler. Kan sulandırıcıdan filan doktor hiç bahsetmedi kullanmadım. Gebesin yapacak bir şey yok parol alabilirsin sadece dediler. Çok ağır geçirdim ama buna rağmen bebeğim çok sağlıklı. Doktora giderken her şeyi göze almıştım. Maske, mesafe kuralına dikkat edelim kızlar. Şu an yeni atlatmış olmama rağmen tekrar olmaktan korkuyorum maskesiz görüşmüyorum kimseyle. Başa gelirse de stres yapmayın Allah bebeklerimizi koruyor. Her zaman bu hastalıkla burun buruna olduğumuzu bilelim sağlıklı beslenelim. Beslenmek gerçekten çok önemli
Şu anneler kadar rahat olsam bin yıl yaşarım.Harikasınız. Ben anasınıfı öğretmeniyim, 12 öğrencim var, kalabalık değiliz ama maşallah hepsinin annesi de gönderiyor. Hatta "keşke okul sabah 8, akşam 8 olsa, biz evde başa çıkamıyoruz." diyen velileri duyuyoruz. Anasınıfı başka şubeler gibi değil, temas etmeden olmuyor. Okul saatim çok uzun değil ama yine de bir şey yiyip içemiyorum korkudan. Uzaktan eğitime döneceğimiz yok, 6 haftam bitsin de izne çıkayım diye dua ediyorum.
Ben hiç alttan muayene olmadım.dogum sandım başlayınca doğal olarak açılma var mi ne kadar açılma var diye belirli aralıklarla bakiyorlar.Kızlar benim bir sorum var özellikle aramizda dogum konusunda tecrübeli olanlarahamileliğin sonlarına doğru vajinal muayene ne sıklıkla yapılıyor. Kayınvalidem bir laf arasında son aylarda sürekli alttan bakacaklar demişti. Sürekli bu şekilde bakılacak mi? Şuana kadar hamilelikten önce 2 kez hamilelikte de kanamam olunca 1 kez vajinal muayene oldum ama illet oluyorum ya benim için eziyet gibi geçiyor
Anladım canım teşekkür ederim inşallah benimde öyle çok bakmazlar. Peki alet kullarak mi bakıyorlar açılmaya yoksa gözle görülür bir açılma oluyor muBen hiç alttan muayene olmadım.dogum sandım başlayınca doğal olarak açılma var mi ne kadar açılma var diye belirli aralıklarla bakiyorlar.
Anladım canım teşekkür ederim inşallah benimde öyle çok bakmazlar. Peki alet kullarak mi bakıyorlar açılmaya yoksa gözle görülür bir açılma oluyor mu
Çok teşekkür ederimAlet yoktu parmakla bakıyorlardı. Zaten doğum sancısı başlayınca pek birşey umrunda olmuyor
Merhaba ben gebeliğin en başından beri kullanıyorum. Iğnesini batirdigimda ve ilacı deri altına verdiğimde çok acıtıyor.Hic alışamadım bu iğneye.Ben kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Ben iki aydır kullanıyorum. Ilk zamanlar vururken çok rahattım. Şimdi girmiyor igne. Çok zorlaniyorum. Ya girmiyor yada girsede çok açıyor.bazen 3-4 dönemden sonra yapabiliyorum. Sizdede böyle sorunlar var mi?
Yastığa falan bulaşıyor mu her gün yıkamak gerekiyor mu?Saç maskarası kullanıyorum ben aşırı fazla değilse beyazların ben çok memnun kaldım. Her rengi var. 25 lira bi şey. Rimel gibi sürüyosun bayaa kalıyor.
suan boyarsam bayrama kadapr tekrar boyatmam gerekecek diye dusunuyorum.sık boyatmak daha zararli olur.biraz daha dayanip mayisin ilk haftasi bitkisel boyicam ben.sonrakilerde bidahaki bayrama ve doguma:) zaten suan biyere de cikmiyorum 1 aycik daha dayanirimAy son aya kadar götürebilsem ama yok nerdeeeekomple koyu kahveye boyuyorum ben hep ya şakaklarım beyaz benim erken beyazladı saçımı at kuyruğu yapınca öyle çirkin görünüyo ki saçımı açtığımda görünmüyo beyazlarım
bende de ayni sorun basladi.ilk zamanlar girdigini hissetmiyordum ama ilac yakiyordu.simdi ise cok zor giriyor canimi acitiyor bazen yarisina kadar sokup geri cikarmak zorunda kaliyorum gitmiyor ileriye.ancak bi seferde igne hic yakmiyor.eskiden izde kalmazdi.simdi igne yaptigim yerler kirzmisi benek seklindeBen kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Ben iki aydır kullanıyorum. Ilk zamanlar vururken çok rahattım. Şimdi girmiyor igne. Çok zorlaniyorum. Ya girmiyor yada girsede çok açıyor.bazen 3-4 dönemden sonra yapabiliyorum. Sizdede böyle sorunlar var mi?
Karnın alt bölgesine yapıp igneyide biraz yavaş sıkarsan acı hafif oluyor.birde iğneyi yapınca 5 dk daha yatmaya devam edersen daha iyi oluyor.bende aynen oscapar kullanıyorum. Benim iyiydi son on gündür falan çok zor olmaya başladı.Merhaba ben gebeliğin en başından beri kullanıyorum. Iğnesini batirdigimda ve ilacı deri altına verdiğimde çok acıtıyor.Hic alışamadım bu iğneye.
Ama bende iğne girmeme problemi hiç olmuyor. Benim kullandığım ilaç oksapar.
Karnın alt bölgesine yapıp igneyide biraz yavaş sıkarsan acı hafif oluyor.birde iğneyi yapınca 5 dk daha yatmaya devam edersen daha iyi oluyor.bende aynen oscapar kullanıyorum. Benim iyiydi son on gündür falan çok zor olmaya başladı.Merhaba ben gebeliğin en başından beri kullanıyorum. Iğnesini batirdigimda ve ilacı deri altına verdiğimde çok acıtıyor.Hic alışamadım bu iğneye.
Ama bende iğne girmeme problemi hiç olmuyor. Benim kullandığım ilaç oksapar.
Karnım biraz belli olmaya başladı benim.ondan mi acaba bilemedim. Yasak olmasa çıkıp vurduracak birini bulacaktım o derece. Eşime dedim bundan sonra sen vur dedim. Oda kıyamam sana diyor. Napcam bilmiyorum.bende de ayni sorun basladi.ilk zamanlar girdigini hissetmiyordum ama ilac yakiyordu.simdi ise cok zor giriyor canimi acitiyor bazen yarisina kadar sokup geri cikarmak zorunda kaliyorum gitmiyor ileriye.ancak bi seferde igne hic yakmiyor.eskiden izde kalmazdi.simdi igne yaptigim yerler kirzmisi benek seklinde
Ben paylaşmadim ya arkadaslarimdan akrabalarımdan bikac kişi var bebek isteyip henüz olmayan, üzülürler diye paylasmak istemiyorum, bide iyi göz var kötü göz var fitne olan bir kesim de var bildiğim takipcilerimdenKızlar sosyal medya hesaplarınızda paylaştınız mı bebeğinizin haberiniben paylaşmadım .. yani iyice karnım filan belirgin olsun isterim eşimde neden paylaşmıyorsun paylaşsana diyor ahhaha bizde durumlar tam tersi yani ahahha o böyle şeyleri paylaşmayı daha çok seviyor
Siz ne yaptınız bu konuda merak ettim?
Ben de henüz paylaşmadım cinsiyet belli olunca onunla birlikte paylaşcağım amaKızlar sosyal medya hesaplarınızda paylaştınız mı bebeğinizin haberiniben paylaşmadım .. yani iyice karnım filan belirgin olsun isterim eşimde neden paylaşmıyorsun paylaşsana diyor ahhaha bizde durumlar tam tersi yani ahahha o böyle şeyleri paylaşmayı daha çok seviyor
Bende de aynı sıkıntı var iğne girmiyor orada ödem oluşuyor oraya tutunca şişlik oluyor ve şuan göbeğimi yarısına girmiyor yarısı da mor, zaten dün doktora gittim koldan devam et bir süre dediBen kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Ben iki aydır kullanıyorum. Ilk zamanlar vururken çok rahattım. Şimdi girmiyor igne. Çok zorlaniyorum. Ya girmiyor yada girsede çok açıyor.bazen 3-4 dönemden sonra yapabiliyorum. Sizdede böyle sorunlar var mi?
Ben de paylaşmadım. Kışisel hesaptan ziyade blog hesap benimki. Okuduğum kitapları falan paylaşıp yorum yapıyorum.Wp ta falan da paylaşmadım. Daha erken gibime geliyor.Kızlar sosyal medya hesaplarınızda paylaştınız mı bebeğinizin haberiniben paylaşmadım .. yani iyice karnım filan belirgin olsun isterim eşimde neden paylaşmıyorsun paylaşsana diyor ahhaha bizde durumlar tam tersi yani ahahha o böyle şeyleri paylaşmayı daha çok seviyor
benim en basta esim vuruyodu ama kendi yaptigimin daha az acidi.sadece kendim vuruyorum.karnim gerilince kara kara dusunuyorum bende nasil olucak.kol bacak daha aciomus diolarKarnım biraz belli olmaya başladı benim.ondan mi acaba bilemedim. Yasak olmasa çıkıp vurduracak birini bulacaktım o derece. Eşime dedim bundan sonra sen vur dedim. Oda kıyamam sana diyor. Napcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?