- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.541
Öyle canım. Allah yardımcımız olsun herkese sağlık versin.Hayırlısı olsun ne diyelim başka
Aaaa bu sürekli depresif mesajlar atardı demek dikkat çekmek özelden dertleşmek içinmiş akıl hastası
O zaman kesindir değişmez heralde başla gitsin bacımAyy evet çok şükür öğrendikkPazartesi başlıyorum inşallah alışverişe Evet canım kesin mi diye sordum evet dedi
Bi giysi alışveriş sayfası açmıştı. Duruyor mu hala? Adını paylaşır mısın rica etsem?Aynenn sacma sapan günes gunese sunu aldm bunu aldm cok eglenmsimidir acaba
TheKnack adi bu cnmBi giysi alışveriş sayfası açmıştı. Duruyor mu hala? Adını paylaşır mısın rica etsem?
Yok cnm onu demiyorum açtığı bir topik vardı alışveriş için ondan bahsediyorumTheKnack adi bu cnm
Yok cnm onu demiyorum açtığı bir topik vardı alışveriş için ondan bahsediyorum
Allah rahmet eylesin.. baban için çook geçmiş olsun canım benimKızlar çok dikkatli davranıyorum ama artık çok bunaldım. Kaybettiğim yakınım da oldu. Dayımı kaybettim.Babamın covidden sonra beynindeki 3 damarı tıkandı, kronik tansiyon başladı. Çok korkutuyor artık beni. Doktordan doktora dışarı çıkıyorum nerdeyse. Kâbus gibi geliyor bana.
Cocugumu okula gondermiyorum kendim annem dahil kimseye gitmiyorum samsunda yasiyorum duymussunuzdur buralar cok fena suan birsuru tanidigim karantinada patladi burasi ust komşumda suan karantinada eşimde esnaf ama dikkat ediyor simdiye kadar omadik insallah olmayizdaKoronavirüsle ilgili haberler okudum şu an moralim yerlerde. Annem dışında kimseyle görüşmüyorum çocuğum okula gitmiyor ben markete bile gitmiyorum. Aşırı korkuyorum. Ama eşim işe gidip geliyor İstanbul'da yaşıyoruz. Sizler ne durumdasınız? Önlemleriniz nasıl?
İnşallah canımAllah rahmet eylesin.. baban için çook geçmiş olsun canım benimÇok haklısın bende çok bunaldım geçen diyorum ki kendimi çayıra çimene atmak istiyorum. Her gün dünün aynısı gibi böyle .. Allah yardımcımız olsun bir an önce rahat nefes alabildiğimiz günlere kavuşalım inşallah
Harikasınız. Ben anasınıfı öğretmeniyim, 12 öğrencim var, kalabalık değiliz ama maşallah hepsinin annesi de gönderiyor. Hatta "keşke okul sabah 8, akşam 8 olsa, biz evde başa çıkamıyoruz." diyen velileri duyuyoruz. Anasınıfı başka şubeler gibi değil, temas etmeden olmuyor. Okul saatim çok uzun değil ama yine de bir şey yiyip içemiyorum korkudan. Uzaktan eğitime döneceğimiz yok, 6 haftam bitsin de izne çıkayım diye dua ediyorum.Cocugumu okula gondermiyorum kendim annem dahil kimseye gitmiyorum samsunda yasiyorum duymussunuzdur buralar cok fena suan birsuru tanidigim karantinada patladi burasi ust komşumda suan karantinada eşimde esnaf ama dikkat ediyor simdiye kadar omadik insallah olmayizdabuyonde psklojik anlamda cok bunaldim
Evet 100binde 600 kişiyi geçmiş Samsun. Çok dikkatli olmamız gereken şehirlerdeyiz. İnşallah olmazsınızCocugumu okula gondermiyorum kendim annem dahil kimseye gitmiyorum samsunda yasiyorum duymussunuzdur buralar cok fena suan birsuru tanidigim karantinada patladi burasi ust komşumda suan karantinada eşimde esnaf ama dikkat ediyor simdiye kadar omadik insallah olmayizdabuyonde psklojik anlamda cok bunaldim
Allah yardimciniz olsun evet ogretmenler icinde zor malesef kucuk cocuklar ne kadar dikkatli olabilirki oyuzden gondermiyorum bikacgun gitti sonra gondermek istemedim evdeyiz skiliyoruz ama sagligimizdan onemli degilHarikasınız. Ben anasınıfı öğretmeniyim, 12 öğrencim var, kalabalık değiliz ama maşallah hepsinin annesi de gönderiyor. Hatta "keşke okul sabah 8, akşam 8 olsa, biz evde başa çıkamıyoruz." diyen velileri duyuyoruz. Anasınıfı başka şubeler gibi değil, temas etmeden olmuyor. Okul saatim çok uzun değil ama yine de bir şey yiyip içemiyorum korkudan. Uzaktan eğitime döneceğimiz yok, 6 haftam bitsin de izne çıkayım diye dua ediyorum.
İnsallahEvet 100binde 600 kişiyi geçmiş Samsun. Çok dikkatli olmamız gereken şehirlerdeyiz. İnşallah olmazsınızBir 6 ay dahaa böyle dikkat edelim de Allah büyük doğumdan sonra biraz daha psikolojik açıdan iyi oluruz.
Ben iki kere covid acile gittim. Serum istedim dayanamıyorum ağrılara dedim serum kalmadı hastane dediler. Kan sulandırıcıdan filan doktor hiç bahsetmedi kullanmadım. Gebesin yapacak bir şey yok parol alabilirsin sadece dediler. Çok ağır geçirdim ama buna rağmen bebeğim çok sağlıklı. Doktora giderken her şeyi göze almıştım. Maske, mesafe kuralına dikkat edelim kızlar. Şu an yeni atlatmış olmama rağmen tekrar olmaktan korkuyorum maskesiz görüşmüyorum kimseyle. Başa gelirse de stres yapmayın Allah bebeklerimizi koruyor. Her zaman bu hastalıkla burun buruna olduğumuzu bilelim sağlıklı beslenelim. Beslenmek gerçekten çok önemliBu virüs döneminde hamilelik de dogum da ayrı zor, gecen sene bı tanıdık dogum yaptı refakatçi almamış özel ve cok bilindik bi hastaneydi, sadece hemsireler nasıl yetişsin sezeryanli kıza yazık hepsine de cok üzülmüştüm, benim zamanıma kadar pandemi biter dedim bitmeyecek gibi duruyor ama ondan baska refakatçi kabul etmeyen hastane duymadım Allah'tan.
Bu ara ben de tetikteyim ablamlar temasliydi ve cok hafif hastalik basladi, esim de onlarla kısacık görüşmüştü temasliydi sürekli yokluyorum biseyin varmı diye cok şükür yırttık gibi görünüyor bu seferlik ama cok araştırdım hamileyken covid gecirenleri ve insan cok korkuyor gercekten. Kimine kan sulandırıcı vermis dr bu hastalık pıhtılaşma yapıyo diye, kimine öneren olmamış bu neye göre kullanılıyor anlamadim, herhangi bi test yapilmiyo doktorla telden irtibat kurup onun önerisiyle kullanıyorlar kan sulandiriciyi. Kullanmayıp bebegi zarar gormeyen de var.. kafam çok karıştı valla Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınBen iki kere covid acile gittim. Serum istedim dayanamıyorum ağrılara dedim serum kalmadı hastane dediler. Kan sulandırıcıdan filan doktor hiç bahsetmedi kullanmadım. Gebesin yapacak bir şey yok parol alabilirsin sadece dediler. Çok ağır geçirdim ama buna rağmen bebeğim çok sağlıklı. Doktora giderken her şeyi göze almıştım. Maske, mesafe kuralına dikkat edelim kızlar. Şu an yeni atlatmış olmama rağmen tekrar olmaktan korkuyorum maskesiz görüşmüyorum kimseyle. Başa gelirse de stres yapmayın Allah bebeklerimizi koruyor. Her zaman bu hastalıkla burun buruna olduğumuzu bilelim sağlıklı beslenelim. Beslenmek gerçekten çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?