2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar her gün bu saatlerde midem agriyor, uyuyor olsam bile agri ile uyaniyorum. Yemek yiyince geciyor. Böyle olan ya da sebebini bilen var mi ?

Allah rahmet eylesin.. baban için çook geçmiş olsun canım benim Çok haklısın bende çok bunaldım geçen diyorum ki kendimi çayıra çimene atmak istiyorum. Her gün dünün aynısı gibi böyle .. Allah yardımcımız olsun bir an önce rahat nefes alabildiğimiz günlere kavuşalım inşallah

Cocugumu okula gondermiyorum kendim annem dahil kimseye gitmiyorum samsunda yasiyorum duymussunuzdur buralar cok fena suan birsuru tanidigim karantinada patladi burasi ust komşumda suan karantinada eşimde esnaf ama dikkat ediyor simdiye kadar omadik insallah olmayizda buyonde psklojik anlamda cok bunaldim

İnşallah canım

Harikasınız. Ben anasınıfı öğretmeniyim, 12 öğrencim var, kalabalık değiliz ama maşallah hepsinin annesi de gönderiyor. Hatta "keşke okul sabah 8, akşam 8 olsa, biz evde başa çıkamıyoruz." diyen velileri duyuyoruz. Anasınıfı başka şubeler gibi değil, temas etmeden olmuyor. Okul saatim çok uzun değil ama yine de bir şey yiyip içemiyorum korkudan. Uzaktan eğitime döneceğimiz yok, 6 haftam bitsin de izne çıkayım diye dua ediyorum.

Bu virüs döneminde hamilelik de dogum da ayrı zor, gecen sene bı tanıdık dogum yaptı refakatçi almamış özel ve cok bilindik bi hastaneydi, sadece hemsireler nasıl yetişsin sezeryanli kıza yazık hepsine de cok üzülmüştüm, benim zamanıma kadar pandemi biter dedim bitmeyecek gibi duruyor ama ondan baska refakatçi kabul etmeyen hastane duymadım Allah'tan.
Bu ara ben de tetikteyim ablamlar temasliydi ve cok hafif hastalik basladi, esim de onlarla kısacık görüşmüştü temasliydi sürekli yokluyorum biseyin varmı diye cok şükür yırttık gibi görünüyor bu seferlik ama cok araştırdım hamileyken covid gecirenleri ve insan cok korkuyor gercekten. Kimine kan sulandırıcı vermis dr bu hastalık pıhtılaşma yapıyo diye, kimine öneren olmamış bu neye göre kullanılıyor anlamadim, herhangi bi test yapilmiyo doktorla telden irtibat kurup onun önerisiyle kullanıyorlar kan sulandiriciyi. Kullanmayıp bebegi zarar gormeyen de var.. kafam çok karıştı valla Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin

Evet 100binde 600 kişiyi geçmiş Samsun. Çok dikkatli olmamız gereken şehirlerdeyiz. İnşallah olmazsınız Bir 6 ay dahaa böyle dikkat edelim de Allah büyük doğumdan sonra biraz daha psikolojik açıdan iyi oluruz.

Allah yardimciniz olsun evet ogretmenler icinde zor malesef kucuk cocuklar ne kadar dikkatli olabilirki oyuzden gondermiyorum bikacgun gitti sonra gondermek istemedim evdeyiz skiliyoruz ama sagligimizdan onemli degil

İnsallah hamileligin verdigi ekstra korunma hissi de yoruyor insanı hastaneye gitmeye bile korkuyorum Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinde

Ben iki kere covid acile gittim. Serum istedim dayanamıyorum ağrılara dedim serum kalmadı hastane dediler. Kan sulandırıcıdan filan doktor hiç bahsetmedi kullanmadım. Gebesin yapacak bir şey yok parol alabilirsin sadece dediler. Çok ağır geçirdim ama buna rağmen bebeğim çok sağlıklı. Doktora giderken her şeyi göze almıştım. Maske, mesafe kuralına dikkat edelim kızlar. Şu an yeni atlatmış olmama rağmen tekrar olmaktan korkuyorum maskesiz görüşmüyorum kimseyle. Başa gelirse de stres yapmayın Allah bebeklerimizi koruyor. Her zaman bu hastalıkla burun buruna olduğumuzu bilelim sağlıklı beslenelim. Beslenmek gerçekten çok önemli

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…