- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.581
Benim cronik hastalığın için gittiğim doktor bacağına çok vurmamaya çalış dedi. Koldan idare edicem artık.Bende de aynı sıkıntı var iğne girmiyor orada ödem oluşuyor oraya tutunca şişlik oluyor ve şuan göbeğimi yarısına girmiyor yarısı da mor, zaten dün doktora gittim koldan devam et bir süre dedi
Benim kkronik rahatsızlığım için gittiğim doktor bacaktan vurmamakta çalış dedi. Koldan idare edicem artık. Kolada biraz daha geçmemeyi düşünüyordum ama yapacak bisey kalmadı sanirim.benim en basta esim vuruyodu ama kendi yaptigimin daha az acidi.sadece kendim vuruyorum.karnim gerilince kara kara dusunuyorum bende nasil olucak.kol bacak daha aciomus diolar
Ben whtshap ve instamda paylastim zaten yakin cevrem var eşime kucuk bi surpriz yapip kisa bi video cekip paylastimKızlar sosyal medya hesaplarınızda paylaştınız mı bebeğinizin haberiniben paylaşmadım .. yani iyice karnım filan belirgin olsun isterim eşimde neden paylaşmıyorsun paylaşsana diyor ahhaha bizde durumlar tam tersi yani ahahha o böyle şeyleri paylaşmayı daha çok seviyor
Siz ne yaptınız bu konuda merak ettim?
HaklısınBen paylaşmadim ya arkadaslarimdan akrabalarımdan bikac kişi var bebek isteyip henüz olmayan, üzülürler diye paylasmak istemiyorum, bide iyi göz var kötü göz var fitne olan bir kesim de var bildiğim takipcilerimden
Dimi bence deBen de paylaşmadım. Kışisel hesaptan ziyade blog hesap benimki. Okuduğum kitapları falan paylaşıp yorum yapıyorum.Wp ta falan da paylaşmadım. Daha erken gibime geliyor.
erkek :)Merhabaaa bendeee eylül annesi olucam Allah'ın izniyle 11+4 usg atsam banada tahmin yapar mısınız
Aman o zaman boşver 1 ay daha dayan sonra dediğin vakitte boyarsın 1 kere boyamış olursun en azındansuan boyarsam bayrama kadapr tekrar boyatmam gerekecek diye dusunuyorum.sık boyatmak daha zararli olur.biraz daha dayanip mayisin ilk haftasi bitkisel boyicam ben.sonrakilerde bidahaki bayrama ve doguma:) zaten suan biyere de cikmiyorum 1 aycik daha dayanirim
Tende değişiklikler olacak diye okumuştum. Kaşınma da dahil. Organik kremler kullanın diyordu.Herkese merhaba vücudumun her yeri 2 gündür çok kaşınıyor. Sırf karın olsa çatlıyor derim ama kaşınmayan yerim yok. Değişik bir şey yemedim. Alerji olduğunu düşünmüyorum. Gebelikle ilgili bir şey olabilir mi bilmiyorum. Bilen varsa yaşayan yazan olursa çok sevinirim
Ben paylaştım bu fotoğrafımıKızlar sosyal medya hesaplarınızda paylaştınız mı bebeğinizin haberiniben paylaşmadım .. yani iyice karnım filan belirgin olsun isterim eşimde neden paylaşmıyorsun paylaşsana diyor ahhaha bizde durumlar tam tersi yani ahahha o böyle şeyleri paylaşmayı daha çok seviyor
İlk günden beri paylaşıyorumKızlar sosyal medya hesaplarınızda paylaştınız mı bebeğinizin haberiniben paylaşmadım .. yani iyice karnım filan belirgin olsun isterim eşimde neden paylaşmıyorsun paylaşsana diyor ahhaha bizde durumlar tam tersi yani ahahha o böyle şeyleri paylaşmayı daha çok seviyor
Evet bacak koldan daha kolay ama, bana da bacak yasak dün sordum koldan devam dedi, bende göbekten gidebildiğimce gidecemBenim kkronik rahatsızlığım için gittiğim doktor bacaktan vurmamakta çalış dedi. Koldan idare edicem artık. Kolada biraz daha geçmemeyi düşünüyordum ama yapacak bisey kalmadı sanirim.
Merhaba benimde bugün sabah tüm vucudumda kaşıntı basladı uyuz olduğumu düşündüm, öğleden sonra geçti ama zor tuttum kendimi ılık su ile yıkanın diyordu nette, bende öyle rahatladım umarım tekrarlamaz, hamilelikte oluyormuşHerkese merhaba vücudumun her yeri 2 gündür çok kaşınıyor. Sırf karın olsa çatlıyor derim ama kaşınmayan yerim yok. Değişik bir şey yemedim. Alerji olduğunu düşünmüyorum. Gebelikle ilgili bir şey olabilir mi bilmiyorum. Bilen varsa yaşayan yazan olursa çok sevinirim
Hamilelikte olabiliyor. Benin arkadaşım yanında tarakla geziyordu.Herkese merhaba vücudumun her yeri 2 gündür çok kaşınıyor. Sırf karın olsa çatlıyor derim ama kaşınmayan yerim yok. Değişik bir şey yemedim. Alerji olduğunu düşünmüyorum. Gebelikle ilgili bir şey olabilir mi bilmiyorum. Bilen varsa yaşayan yazan olursa çok sevinirim
Böbrekle ilgili bişey olabilir. Bir arkadaşımda da olmuştu ama tam teşhisi hatırlamıyorum kanda çıkmıştı, birşey yukseliyormus hamilelikte oluyormuş. Sonrasında yediklerine dikkat ediyordu yanılmıyorsam. Cilt kuruluğundan değilse öyle bişey olabilir.Herkese merhaba vücudumun her yeri 2 gündür çok kaşınıyor. Sırf karın olsa çatlıyor derim ama kaşınmayan yerim yok. Değişik bir şey yemedim. Alerji olduğunu düşünmüyorum. Gebelikle ilgili bir şey olabilir mi bilmiyorum. Bilen varsa yaşayan yazan olursa çok sevinirim
Plesanta previa yaşadım ilk hamileligimde. Kaçıncı haftadasiniz? Plesantanin rahim ağzında olması durumu ama bu haftalar daha erken çıkma ihtimali yüksekHerkese merhabalar. Umarım hepimizin bebisleri iyidirben en son kontrole gittiğimde doktorum bebeğin eşi plesantaya yakın dedi yani eş aşağıda dedi. Şu an korkulacak birşey yok ama ilerleyen süreç ne gösterir bilemeyiz dedi. Böyle birşey ile karşılaşan duyan bilgisi olan var mı. Varsa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Gebelik kaşıntısı diye bir şey duymuştum inşallah değildir tabi ama araştırın ısterseniz bir. Çok geçmiş olsun.Herkese merhaba vücudumun her yeri 2 gündür çok kaşınıyor. Sırf karın olsa çatlıyor derim ama kaşınmayan yerim yok. Değişik bir şey yemedim. Alerji olduğunu düşünmüyorum. Gebelikle ilgili bir şey olabilir mi bilmiyorum. Bilen varsa yaşayan yazan olursa çok sevinirim
Ben 2.ayımda paylaşmıştım sonra da 12. Haftada cinsiyeti paylaştımKızlar sosyal medya hesaplarınızda paylaştınız mı bebeğinizin haberiniben paylaşmadım .. yani iyice karnım filan belirgin olsun isterim eşimde neden paylaşmıyorsun paylaşsana diyor ahhaha bizde durumlar tam tersi yani ahahha o böyle şeyleri paylaşmayı daha çok seviyor
14+ 3 teyim. Doktor bunu 13+5 te söyledi. Biraz tedirginim açıkçasıPlesanta previa yaşadım ilk hamileligimde. Kaçıncı haftadasiniz? Plesantanin rahim ağzında olması durumu ama bu haftalar daha erken çıkma ihtimali yüksek
Daha vakit var14+ 3 teyim. Doktor bunu 13+5 te söyledi. Biraz tedirginim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?