2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende de aynı sıkıntı var iğne girmiyor orada ödem oluşuyor oraya tutunca şişlik oluyor ve şuan göbeğimi yarısına girmiyor yarısı da mor, zaten dün doktora gittim koldan devam et bir süre dedi
Benim cronik hastalığın için gittiğim doktor bacağına çok vurmamaya çalış dedi. Koldan idare edicem artık.

benim en basta esim vuruyodu ama kendi yaptigimin daha az acidi.sadece kendim vuruyorum.karnim gerilince kara kara dusunuyorum bende nasil olucak.kol bacak daha aciomus diolar
Benim kkronik rahatsızlığım için gittiğim doktor bacaktan vurmamakta çalış dedi. Koldan idare edicem artık. Kolada biraz daha geçmemeyi düşünüyordum ama yapacak bisey kalmadı sanirim.

Ben whtshap ve instamda paylastim zaten yakin cevrem var eşime kucuk bi surpriz yapip kisa bi video cekip paylastim

Haklısın
Ben de paylaşmadım. Kışisel hesaptan ziyade blog hesap benimki. Okuduğum kitapları falan paylaşıp yorum yapıyorum.Wp ta falan da paylaşmadım. Daha erken gibime geliyor.
Dimi bence de

Herkese merhaba vücudumun her yeri 2 gündür çok kaşınıyor. Sırf karın olsa çatlıyor derim ama kaşınmayan yerim yok. Değişik bir şey yemedim. Alerji olduğunu düşünmüyorum. Gebelikle ilgili bir şey olabilir mi bilmiyorum. Bilen varsa yaşayan yazan olursa çok sevinirim

Aman o zaman boşver 1 ay daha dayan sonra dediğin vakitte boyarsın 1 kere boyamış olursun en azından

Tende değişiklikler olacak diye okumuştum. Kaşınma da dahil. Organik kremler kullanın diyordu.

Herkese merhabalar. Umarım hepimizin bebisleri iyidir ben en son kontrole gittiğimde doktorum bebeğin eşi plesantaya yakın dedi yani eş aşağıda dedi. Şu an korkulacak birşey yok ama ilerleyen süreç ne gösterir bilemeyiz dedi. Böyle birşey ile karşılaşan duyan bilgisi olan var mı. Varsa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ben paylaştım bu fotoğrafımı

Eklentiler

• IMG_20210326_151757_878.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
İlk günden beri paylaşıyorum yılların biriktiği heves işte

Benim kkronik rahatsızlığım için gittiğim doktor bacaktan vurmamakta çalış dedi. Koldan idare edicem artık. Kolada biraz daha geçmemeyi düşünüyordum ama yapacak bisey kalmadı sanirim.
Evet bacak koldan daha kolay ama, bana da bacak yasak dün sordum koldan devam dedi, bende göbekten gidebildiğimce gidecem

Merhaba benimde bugün sabah tüm vucudumda kaşıntı basladı uyuz olduğumu düşündüm, öğleden sonra geçti ama zor tuttum kendimi ılık su ile yıkanın diyordu nette, bende öyle rahatladım umarım tekrarlamaz, hamilelikte oluyormuş

Hamilelikte olabiliyor. Benin arkadaşım yanında tarakla geziyordu.

Böbrekle ilgili bişey olabilir. Bir arkadaşımda da olmuştu ama tam teşhisi hatırlamıyorum kanda çıkmıştı, birşey yukseliyormus hamilelikte oluyormuş. Sonrasında yediklerine dikkat ediyordu yanılmıyorsam. Cilt kuruluğundan değilse öyle bişey olabilir.
Geçmiş olsun

Plesanta previa yaşadım ilk hamileligimde. Kaçıncı haftadasiniz? Plesantanin rahim ağzında olması durumu ama bu haftalar daha erken çıkma ihtimali yüksek

Gebelik kaşıntısı diye bir şey duymuştum inşallah değildir tabi ama araştırın ısterseniz bir. Çok geçmiş olsun.

Ben 2.ayımda paylaşmıştım sonra da 12. Haftada cinsiyeti paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…