- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.941
Allah çokça sabır versin canım inan ne diyeceğimi bilemedimMerhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Rabbim sabırlar versin canımMerhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Çok zor gerçekten. Allah sabır versin en kısa sürede sağlıklı bebeğiniz olacaktır inşallahMerhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Zaten öyle yapacağım artık. Üni.deki doktorda özelde bakıyor zaten. Kendi muayenehanesinde. Hem kendi doktoruma hem ona gideceğim doğuma kadar. Eğer mümkün olursa doğuma da ikisi girsin isterim. Bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin yeter kiYinede erken doğum olasılığına karşı ben olsam ünide takip edilirim masraflar açısındanda bebek dogunca yeni dogan üniteleri doktorları bence özelle kıyaslanamaz özel doktor ilgikonusunda iyi ama devletşn imkanları daha geniş riskli gebelik bölümleri var zaten tedbiri bırakma derim istersen ikisinede git üni profu söylediyse emin ol senin iyliğin için demiştir özeller daha çok gelecek parayı düşünüyor
Sağolasın canım benim çok şükür iyiyimSağolasınİyi bari canım çok sevindim belirtin olmamasına
Ya çok iyi oldu bunları yazman. En azından başına gelen birinden iyi sonuçlanmış bir doğum duydum ne güzel. Allah bunda da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKuzucum oglumda yasadim bu durumu 5 hafta erken dogdu suyum geldigi icin ama bi sorun yasamadik sukur
Simdi doktorum daha 16 haftalikken bir ilac basladi sabah aksam bu erken dogmasin erken suyum gelmesin falan diyeymis
Ben hic su an bebegim kac gram oldu merak edip sormadim bile ne önemi var ki millet zamaninda 2.5 kilo dogurdu ama ben 5 hafta erken olmasina ragmen 3 kilo dogdu takma bunlari simdi tip o kadar ilerlediki erken dogumu onleyici igneler ilaclar takipler doktorum demisti ki bana töbe haşa ama bu bebegin yaraticisi sen gibi bisi oluyosun sen stres yapmaz sakin hamilelik gecirirsen bebekte icerde sakin sakin buyur
Ama sen her seyi takarsan bebekte icerde huzursuz olur
Çok ama çok üzüldüm. Allah sabrını versin inşallahRabbim sabırlar versin canım
Sağ salim hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğiniz olur inşeAllah
Ne desek boş sanırım
Allah kolaylık versin
Çok ama çok geçmiş olsunMerhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Allah yardımcınız olsun , üzüldüm. Kalp yeni mi durmuş yoksa bir kaç zaman olmuş mu? Haftaya göre değişiyor alım şekli diye biliyorumMerhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Canım nasıl oldun operasyon bitti mi..Çok geçmiş olsun basın sağolsun bana da iki kere vajinadan ilaç verdiler acilma yok bekliyorum umarım Rabbim sana da bana da sağlıklı bebekler nasip eder Allah razı olsun yardımın için. hepinize teşekkür ederim dualarıniz için güzel anneler Allah kimseyi bu darda koymasın sizlere de kolay doğum nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun cok üzüldüm Rabbim sabır versinMerhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Gerçekten harika
Gereksiz06 canım senin bahsettiğin bebeğin içgüdüsel hareketle memeyi bulma ile ilgili bilgiler çıktı karşıma. Şok oldum gerçekten. Kızlar inanılmaz bi olay linke bi bakın derim
Ay canim senle yazıştık dün bu gun benimde kanadı. Eskisi gibi az az da değil korktum valla. Doktora da bisey demedim. Bisey yoktur inşallah. Ya benim de bu bir kaç haftadır büyümüyor sanki. Şimdiye kadar belirmişti baya. Karnıma ben yatıp bakıyorum yaklaşık 2.5-3. Aydır tip tip bisey atyor icin de çok dikkatli bakınca belli oluyor. Içimde bir kalp atyor sanırsam. Cok yorulursam falan evde gözle ultrason yapıyorum yaniAz önce araştırdım biraz normalmiş yani kan basıncı arttığı için sık sık olabilirmiş. Eğer miktar olarak çok olursa doktora söylemek gerekiyormus ama benim bir kaç damla ancak oldu ve sağ taraftan sadece. Bugün biraz modum düşüktü karnımı kafama taktım sanki küçük gibi geldi bir de bu kanama olunca korktum birazyemekten sonra karnıma bakıcam artık
Ayy Allah ne kadar büyük yaa kimse öğretmeden emme içgüdüsüyle dogan bebek memeye yakın konulunca memeyi bulmayı başaramaz mi sanki cok güzel yaa böyle şeyler izledikçe diyorum ki Allah'ım bu inanilmaz mucize benim bedenimde mi büyüyor simdi, benim mi olacak diyorum
Gereksiz06 canım senin bahsettiğin bebeğin içgüdüsel hareketle memeyi bulma ile ilgili bilgiler çıktı karşıma. Şok oldum gerçekten. Kızlar inanılmaz bi olay linke bi bakın derim
Ay cok geçmiş olsun. Ama korkma bende dün baya araştırdım sık sık olması bile normalmiş kan hacmimiz arttığı için. Benimde sanki eskiye göre küçük gibi geliyordu ama şişkinlik vs azalınca normal heralde ben biraz evham yapıyorumAy canim senle yazıştık dün bu gun benimde kanadı. Eskisi gibi az az da değil korktum valla. Doktora da bisey demedim. Bisey yoktur inşallah. Ya benim de bu bir kaç haftadır büyümüyor sanki. Şimdiye kadar belirmişti baya. Karnıma ben yatıp bakıyorum yaklaşık 2.5-3. Aydır tip tip bisey atyor icin de çok dikkatli bakınca belli oluyor. Içimde bir kalp atyor sanırsam. Cok yorulursam falan evde gözle ultrason yapıyorum yanizayıf kişilerde gozlemlenebiliyormus erken haftalarda öyle okumuştum bir kaç yerde.
Gerçekten mucize yaAyy Allah ne kadar büyük yaa kimse öğretmeden emme içgüdüsüyle dogan bebek memeye yakın konulunca memeyi bulmayı başaramaz mi sanki cok güzel yaa böyle şeyler izledikçe diyorum ki Allah'ım bu inanilmaz mucize benim bedenimde mi büyüyor simdi, benim mi olacak diyorum
Olabilir valla bazı kadınlarda erken hissediliyormusAy cok geçmiş olsun. Ama korkma bende dün baya araştırdım sık sık olması bile normalmiş kan hacmimiz arttığı için. Benimde sanki eskiye göre küçük gibi geliyordu ama şişkinlik vs azalınca normal heralde ben biraz evham yapıyorumben de birkaç haftadır hareket olarak hissediyorum sanki gibi nabız atışı ya da bazen içerden minicik bir ittirme gibi hayırlısı valla bir de benim iç karnım darmış her gören aa seninde benim gibi ic karnın yok hemen belli olmuş karnın diyor belki de o yüzden erken hissediyorum hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?