2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Rabbim sabırlar versin canım
Sağ salim hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğiniz olur inşeAllah
Ne desek boş sanırım
Allah kolaylık versin

Merhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Çok zor gerçekten. Allah sabır versin en kısa sürede sağlıklı bebeğiniz olacaktır inşallah

Zaten öyle yapacağım artık. Üni.deki doktorda özelde bakıyor zaten. Kendi muayenehanesinde. Hem kendi doktoruma hem ona gideceğim doğuma kadar. Eğer mümkün olursa doğuma da ikisi girsin isterim. Bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin yeter ki

Ya çok iyi oldu bunları yazman. En azından başına gelen birinden iyi sonuçlanmış bir doğum duydum ne güzel. Allah bunda da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir dahaki gittiğimde ilaç olayını bende sorayım. Sanırım erken doğum riski olanlarda bebek için ciğer geliştirici ilaç falanda veriliyormuş. Bunların hepsini sorcam artık. Ne derlerse onu yaparım. Doktorların elindeyiz. Bizim hakim olduğumuz bi konu değil sonuçta.

Çok ama çok geçmiş olsun Evet benim başıma geldi geçen yıl tam olarak 15+4 dü ilaç verip düşük yaptırıcaz diyolar ama bildiğin doğum yaptırıyolar ama ben avrupadayım bana morfini dayadılar ağrı hissetmedim sabah aç karnına ilacı verdiler çok fazla yemek vermediler 8 saatte ddoğum oldu bebeğe bakamadım o an ama fotosunu aldı babası sonra baktık istersen sende foto iste o psikoloji ile bakma ben 1 hafta sonra falan baktım ama lütfen lütfen üzme sıkma canını bakma yine hamileyim çok ama çok dua edicem sana Lütfen çok üzülme çok da endişe etme merak ettiğin bişey varsa başka sor istersen özelden yaz gecede olsa yazışırım şimdi uyku falan tutmazsa seni

Allah yardımcınız olsun , üzüldüm. Kalp yeni mi durmuş yoksa bir kaç zaman olmuş mu? Haftaya göre değişiyor alım şekli diye biliyorum

Canım nasıl oldun operasyon bitti mi..

Ay canim senle yazıştık dün bu gun benimde kanadı. Eskisi gibi az az da değil korktum valla. Doktora da bisey demedim. Bisey yoktur inşallah. Ya benim de bu bir kaç haftadır büyümüyor sanki. Şimdiye kadar belirmişti baya. Karnıma ben yatıp bakıyorum yaklaşık 2.5-3. Aydır tip tip bisey atyor icin de çok dikkatli bakınca belli oluyor. Içimde bir kalp atyor sanırsam. Cok yorulursam falan evde gözle ultrason yapıyorum yanizayıf kişilerde gozlemlenebiliyormus erken haftalarda öyle okumuştum bir kaç yerde.

Ayy Allah ne kadar büyük yaa kimse öğretmeden emme içgüdüsüyle dogan bebek memeye yakın konulunca memeyi bulmayı başaramaz mi sanki cok güzel yaa böyle şeyler izledikçe diyorum ki Allah'ım bu inanilmaz mucize benim bedenimde mi büyüyor simdi, benim mi olacak diyorum

Ay cok geçmiş olsun. Ama korkma bende dün baya araştırdım sık sık olması bile normalmiş kan hacmimiz arttığı için. Benimde sanki eskiye göre küçük gibi geliyordu ama şişkinlik vs azalınca normal heralde ben biraz evham yapıyorum ben de birkaç haftadır hareket olarak hissediyorum sanki gibi nabız atışı ya da bazen içerden minicik bir ittirme gibi hayırlısı valla bir de benim iç karnım darmış her gören aa seninde benim gibi ic karnın yok hemen belli olmuş karnın diyor belki de o yüzden erken hissediyorum hareketleri

Gerçekten mucize ya Allah herkese nasip etsin inşallah ya

Olabilir valla bazı kadınlarda erken hissediliyormusbüyücek inşallah ya. Bastan benim çabuk büyüyor diye kızıyordum şimdi de durdu gibi kilom aynı hala çok şükür buyur bu haftalardan sonra daha da ikimizinde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…