2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Amin inşallah hepimizin sağlıklı olsunlar da valla ister 20 kilo alayım istersem karnım küçük kalsın hiç fark etmez. Tek endişem sağlığı işte acaba bir şey mi oldu acaba iyi mi korkusu insanı yoruyor yoksa her şeye binlerce kez şükür

Sebebi neydi söyledi mi doktor
Bebek fazla durduğu için sıvılaşmış dediler yani boşuna test yapmsyın dediler bir doktor bilemiyotum böbrek sorunu olabilir yada pıhtılaşma başından beri çok iyi gitmiyordu bir hafta geriden geliyordu en sın gittiğimde onyedi yada onaltı haftada cinsiyetini kıza benzetmişti zayıf buldu bana vitamin ilacı yazdı suyu vardı sonrasında bebeği beslenmemesine sebep durumlar oluşmuş olabilir sadece başımın çok ağrıdığı zamanlar oldu Tek arter olmuş olabilir tansiyonumda yükselmiş olabilir birde o zaman hiç bir test yapmamıştım kadında ensesi burnu için birşey dememişti yönlendiren olsaydı sorunu farkedilirdi anlaşılmadı

Anladım canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

Yaa insan inanamıyor gerçektenn çok şükür Rabbimize her şeyi düşünmüş

Ya kızlar 15+3 teyim kasıklarm ara ara ağrıyo ve az az böyle su gibi akıntım var bebek suyudr diye aklom gidiyo ay benim piskolojm bozuldu artk bişey olduysa kokrkusala yaşamaktan varmı yaşayan bir hissedebilseydm oof

Merhaba bende sizinle aynıyım benimde kasik ağrım oluyor ara ara sizinle ayni duyguları yaşıyorum merak etmeyin yalnız değilsiniz

Özellikle sabaha karşı kalça ağrısı olan varmı? Ağrı beni uyandırıyor, kalkıp biraz yürüyorum geçiyor. Sonra yatınca bir müddet sonra tekrar başlıyor. Genelde sabah 5-6 gibi oluyor.
5 kilo aldım, o yuzdenmi yoksa başka bir problemim mi var bilemiyorum

Merhaba ben de 15+5teyim benimde kaşık ağrılarım var merak etmeyin. Hatta benim bazen sol tarafta taş gibi bir sertlik oluyor gaz sıkışması diye düşünüyorum inşallah öyledir bu aralar biraz daha farklılaştı agrı acı arası oluyor ama sanırım herkeste var içiniz rahat olsun.

Yeni yaşadım su gelmesini hatta muayeneye de gittim sorun yok gayet normalmiş bebek suyu olsa anlarmışız kesinlikle. Hiç telaşlanma ben telaşlandım boşunaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…