2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende bu ay gitmicem kontrole pazartesi mesaj atarım diye düşünüyorum.. muz ve maden suyu tüketin diyorlar her gün muz yiyorum maden suyuda haftada bir iki içiyorum aslında ama yeterli değil sanırım yaşadığımız şey aynı sanırım inşallah tekrarı olmaz ya öyle acıdı ki

Genelde detayli ultrasonda hepsi belli oluyor ama niye bekletmis seni minik sıpa bu zamana kadar
Gitmeden sekerli seyler ye istersen hareketlensin azcik insallah gosterir
Maaşallah çok hareketli ama her seferinde sırtını dönüyor bacağını kitleyip açmıyor İnşallah dediğiniz gibi olur da görür bu kez ...

Benim kramplar ve ağrılar, kalça ve baldır bölgesinde oluyor. Dün gece hiç uyuyamadım çok zor bir durum gerçekten.

Dün detayli ultrasona girdim bebegimin akcigerinde beyaz bir alan gordu kanama alanina benzetti. Ben de enfeksiyon varmis ya da gizli enfeksiyon gecirmisim farketmemisim. Test yaptilar çok endiselendim doktor tedavi edilmezse bûyûk sorun, simdilik buyuk bir sorun degil korkmana gerek yok test sonuclari ciksin tedaviyle duzeltilir dedi. Bayram tatili girdiginden sonuclari bayramdan sonra degerlendirecek bu kadar nasil beklicem ya. Dua edin kotu bir sey olmasin

Rabbim korktugunuza ugratmasin. Genelde doktorlar hep kötü ihtimali söyleyip bastan bi tedirgin ediyor insallah hersey yoluna girer dua et bol bol

Çoğumuz için anneler günü ilk kez bu kadar anlamli, içimizde gün gün büyüyen o minik mucizeler sayesinde artık biz de anneyiz, bir canlıya annelik yapabilen, onun icin endiselenebilen, merhamet duyan her kadın benim icin annedir zaten.. bu sene kendi yavrumun da annesiyim elhamdülillah.. hepimizin anneler günü kutlu olsun, bugünü buruk geciren tüm annelere dualarımla..

Geçmiş olsun canım, inşallah kötü birşey yoktur. Kendini üzme stres olmasın bebişim. Inşallah sağlıkla alırsın kucağına.

Bende tuketmeye calisiyorum ama muzdan biktim ben artık maden suyu da arada iciyorum ben ilk defa kramp acisi yaşadim sanki damarim icerden koptu Allahtan cok uzun sürmedi gecti magnezyum takviyesi almadigimiz surece yasayabilir bu durumu gibi geliyor

Kızlar bana aile hekimliği vermişti vitabiotics osteocare diye bir magnezyum calcium vitamin. Aile hekimliği ilerleyen haftalarda başlarız daha erken dediği icin almamıştım. 68 tl falandı hem hamileler icin hemde eklem ağrısı yaşayan yaşlılar kullanabiliyormuş yakında bende sorup alırım doktora. Yakında benimde baslar çünkü kramplar. Aklınızda olsun. Hem vitabiotics ilaçları baya guzel folik asiyim de o markanın di memnundu yani. Ilk randevu da doktorda yazar size. Ama çok acil se durum telle ulaşım belki yazar ilaç geçmiş olsun

Eger boyle devam ederse pazartesi eczaneye danısıp alırim ilac yoksa uykular haram olacak gibi haftaya da kontrolüm var bakalim dayanabilirsem beklicem

Ya siz yine iyisiniz benim kalça bacak ağrısı 9. Haftada başladı yürüyemedim topalliyordum resmen. 10. Haftada magnezyum içeren bi multivitamin başlattı dr ondannsonra geçti. Ne zaman aksatsam yine hatırlatıyor kendini

Benim kramplar ve ağrılar, kalça ve baldır bölgesinde oluyor. Dün gece hiç uyuyamadım çok zor bir durum gerçekten.
Ben bu kadar tahmin etmiyordum zor cidden
Aynı aynı cidden öyle bir his takviye şart bencede

Benimde erken başladı, tahlillerde magnezyum ve kalsiyum değerlerim normal çıktığı halde bu ağrıları çekiyorum Gebeliğin başından beri de vinalac multivitamin kullanıyorum. Ayrıca hergun mutlaka maden suyu içerim. Bir ara Osteo Formula kullandim ayriyetten, o da işe yaramadı.
Aklıma iki alternatif geliyor, ileri yaş gebelik olduğum için (41) ya da vücudum hayatında ilk kez bu kilo ile karşılaştığı için bu ağrılar

Evet şiddetli etin kemikten ayrılacak sanıyorsun geçmiş olsun hareket edince gün içinde daha az oluyor ama bir kere başladıysa devam eder şimdiden kolaylık versin Allah

Zaten magnezyumlarda fayda etmiyor ama hareketli olmak azaltıyor onu söyleyim

Özelde istiyorsan Turgay Aksu iyi kadın doğum hastanesinde ise Tuncay Bal iyi bir doktor
Ben şahsen Turgay Aksu'yu çok önermiyorum. Oğlumda kendisi doktorumdu. Sancılarım 7 aylıkken sancılarım başlamasına rağmen bir müdahalede bulunmadı. Kendisi hamile kalma sürecinde tedavi olduğum doktordu. Ben de arkuat uterus olduğunu biliyordu. Sancılarım başlayınca ne nst ye soktu ne de ciğer geliştirici vurdu. Ve 8 aylıkken erken doğum yaptım. Urfada ailemin yanında başka bir doktor doğumumu yaptırdı. Güya annemi alıp doğum için dönecektik. Tamam iyi iletişimi olan tatlı dilli belki ama. O zaman çok kırılmıştım ona. Üstelik daha sonrasında ziyarete yanına gittim. Bana iyi 34 de doğmuş ben daha erken bekliyordum senin doğumunu dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yanı önlem alabilirdi. Ama almadı. Şimdi Semih Yancar'a gidiyorum. Çok iletişimi sağlam bir doktor değil ama daha detaycı. Bu içimi biraz daha rahatlatıyor.

Özelde istiyorsan Turgay Aksu iyi kadın doğum hastanesinde ise Tuncay Bal iyi bir doktor

Çok teşekkür ederim, yorumlarınızı dikkate alacağım. Doğru düzgün özel hastane bile yok, çok değişik bir şehre geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…