2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok teşekkür ederim, yorumlarınızı dikkate alacağım. Doğru düzgün özel hastane bile yok, çok değişik bir şehre geldim
Canım ben bu kez doğumumu bilinçli bi şekilde Urfa'da memleketımde yapacağım. Orda da bir doktorla görüşüyorum. Doktor olayı cidden biraz sıkıntılı Maraş'ta. Iletişim kuramıyorum burdaki doktorlarla. Geçen sene covidden önce çocuk tedavisi için bir doktora başlamıştım çok agresifti azarlıyordu. Pandemi patlak verince ara verdim de kendiliğinden hamile kaldım Allah'tan. Kaç haftalıksınız. Semih Yancar'ı tavsiye ederim. Biraz soru sormanız gerekiyor siz sormasanız çok yorumda bulunmuyor ama daha detaycı bir doktor. Üstelik agresif de değil en azından. Megapark hastahanesinde. Nerden geldin? Kaç haftalık hamilesin?

Benim de 8. Haftada yapılan ilk tahlillerde değerlerim normaldi ben de vinalac kullanıyorum 10. Haftadan beri. Ayrıca d vit ve omega3 de kullanıyorum acaba d vit mi fayda ediyor ekstra? Maden suyu haftada 10 günde bir aklıma geliyo, süt yoğurt da daha yeni tuketebilmeye başladım. Sen d vit kullaniyo musun

Şey de olabilir rahim büyüdükçe kalça veya bacak damarinin bi sinirine baski yapiyosa takviyeler belki ise yaramiyodur

Ben Tekirdağdan geldim, doğma büyüme istanbulluyum ama. Geçen sene buraya tayinim çıktı. Oralardaki imkanlardan sonda burada mahrumiyet bölgesinde gibi hissediyorum. Gebe değilim maalesef olmuyor, gebelik tedavisi için bir doktor arıyorum. Gittiğim birkaç doktor maalesef ilgisizdi, klomen kullandırdı iğne yapmadı, sonrada kistlerim oluştu. Kistlerim oluşunca da iğne yapmadık diye oldu diyor şaka gibi.. Şöyle işinde iyi bir doktor bulmak istiyorum o yüzden vakit kaybediyor gibiyim böyle..

Anladım canım. Pco mu var? Bende de var. Eğer tedavi sürecindeysen aracınız da varsa Antep'de daha iyi bir doktor bulabilirsin. 45 dk Maraş ile arası. Orda inferlite konusunda daha uzman doktorlar var. Kimlere gittiniz burda?

Anladım canım. Pco mu var? Bende de var. Eğer tedavi sürecindeysen aracınız da varsa Antep'de daha iyi bir doktor bulabilirsin. 45 dk Maraş ile arası. Orda inferlite konusunda daha uzman doktorlar var. Kimlere gittiniz burda?
Bende pco yok, hormonlarım da güzel. Ama 1 yıldır olmadı normal yollarla. Devlette Ayfer okumuş diye bir doktora gittim üniversitede hilal diye birisi vardı soyadı aklıma gelmedi. Artık özelden iyi bir doktor arıyorum genelde şu doktor aşırı iyi çok memnun kaldım diyen birine denk gelöedim. Dün biriyle konuştum o bir doktor önerdi, onu araştıracağım. Aracım var Antepte hastaneler ve doktorlar iyi evet ama aslında kendi ilimde iyi bir doktor bulma taraftarıydım sürekli git gel özellikle şu yasak döneminde sıkıntı oluyor. Sonuç alamazsam el mahkum gidicem artık şehir dışına yapacak bir şey yok. Sular akademi hastanesinde Semiha Cengiz duydum iyi diyorlar bir de ona bakacağım

Daha fazla aratmadan rabbim nasib etsin inşallah Oğluma 2 yıl sonra, kızıma 3,5 yıl sonra hamile kaldım. Doktor denk gelmesi gereken birşey ya. Enerjinin de uyması gerekiyor. İnşallah kendine göre bir doktor bulursun.

Amin canım çok teşekkür ederim inşallah, sağlıkla büyüsün çocukların, rabbim doktorlara düşürmesin, eksikliğini de göstermesin hayırlı akşamlar herkese

Aslında günlük yürüyüşlerimi aksatmiyorum ama sanırım dediğiniz gibi daha fazla hareket etmeliyim. Belkide hamile platesi ya da yogasina başlasam iyi olur.
DAha önceki gebeliğimde 32. Hafta kramplar yüzünden çalışmaz aldım işte oturduğum için hareketli olunca azaldığını farkettim yinede gıdalardan da almaya çalışmmagnezyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…