2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimde yarın ayrıntılı ultrason randevum var, normal de İstanbul da yaptıracaktım. Şuan sakaryada olduğum için haftası geçmesin diye burada gidicem. 16.haftada erkek demişti dr. Henuz bişey almadım bakalım bizimki süpriz yapmaz ise artık bişeyler alırım şimdiden heyecan bastı. Bir aydır görmedim ponçiğimizi. Babamızda ilk kez görecek

Gözün aydın canım Sonunda göstermiş kendini küçük bey Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba canım ben de yaklaşık 2 senedir maraştayım. Burada önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?
Hamilelikleriniz sorunlu geçmiyorsa burda ben en çok Müjgan Özdarendeli ve Alparslan Özdarendeli den memnun kaldım.Megapark Hastanesi ndeler.Ama benim 4 düşüğüm oldu ben hem Müjgan Hanım a hem de Gaziantep e gidiyorum.Maraş taki doktorların hiçbiri bana çare olamadı.

Kizlar bende k.maraş mağduru durumundayım eşimden dolayı buradayız bitürlü adam gibi iletişime geçen doktor yok proflarda öyle,k.validem Adana da aradaburaya kaçıp doktora gözüküyorm enazndan iletişime geçip sorularıma yant alabiliyorum önceden Ankaradaydım ahhcanm doktorum okadar sekerdiki bi abla şefkatiyle yaklaşıyordu herşeye,hamilelikte okadar ihtiyacı oluyorki
insanın, sıkıntılı durum olsa bile yanından ferahlamş çıkıyordum. Maraşa gelince sadece bir düşük yaşamıştm bikere gayriihtiyari bir özelde doktora gittim kürtaj icin,sanrm adı Semiha Cengiz idi enazndan güler yüzlü anlayışlı bir kadın keşke kürtaja denk gelmeseydm demistm icimden .gebelik takibinde Alparslan diye birine düşmüştm adam resmen devlet hastanesi muamelesi yapmıştı sinir olmuştum

Ayy işte o uyuz adam Alparslan bey, bende ondan hiç memnun kalmadım iyi sen memnun kalmışsın Fatma hanm bana resmen devlet hastanelerinde alelade cevap verip acele acele geçiştirirler ya öyle yapardı

Canım Semiha Cengizi duydum herkes çok güzel bahsetmiş ondan onu bir ziyaret edeceğim bayramdan sonra, megapark hastanesine hiç gitmek istemiyorum başka servislerde birkaç defa muayene oldum tam ticarethane . Gerçi doğru düzgün özel hastane yok ama mecbur kalmadıkça oraya gidesim yok, önce Semiha Cengizi deneyeceğim daha sonra da mecbur kalırsam artık megaparka müjgan hanıma giderim. Bu işin doğumu, takibi acil durumları var Antepte bir doktor bulup sürekli yollarda perişan olmak istemiyorum ama mecbur kalırsam gidicem artık. Kahramanmaraş hastane mağdurları diye bir Topic açacam artık bu grupta baya maraşlı varmış

İnşallah birşey yoktursiz gönlünüzü ferah tutun gerçektenbazı doktorlar önce endişeli seçeneği baş listeye koyup insanı korkutabiliyorlar kritik durum olmamasına rağmen inşallah buda öyle birşeydir

Bende sen gibiyim işte Adanaya gidip geliyorum valla açsan bissürü mağdur çıkar eminim

O doktor beni de azarlamıştı. Bahsettiğim geçen sene tedaviyi bıraktığım doktor oydu. Resmen azarlıyor insanı.

Ayy çok sevindim öğrenmene Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah Şimdi cicilerini alma zamanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…