- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.341
Naptin gittin mi kontrole bebiş nasıl cinsiyeti ogrenebildiniz miYarın sabah gidcem mutlaka paylaşcam sizinle
Yaaa cok sevindim hayirla saglikla dogsuninsaallahKızlaaar sonunda öğrendim o bir erkekherşey yolunda çok şükür. Doktordan önce ben gördüm pipimi o dedim evet dedi büyük ihtimalle erkek dedi. Süper alışveriş 🛍 yaparım şimdi oğluşuma H Hayalumutbasari
Gözün aydın canımKızlaaar sonunda öğrendim o bir erkekherşey yolunda çok şükür. Doktordan önce ben gördüm pipimi o dedim evet dedi büyük ihtimalle erkek dedi. Süper alışveriş 🛍 yaparım şimdi oğluşuma H Hayalumutbasari
İnşallah hepimizin sağlıkla bebeişleri gelsinYaaa cok sevindim hayirla saglikla dogsuninsaallah
Çok teşekkür ederimGözün aydın canımSonunda göstermiş kendini küçük bey Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlaaar sonunda öğrendim o bir erkekherşey yolunda çok şükür. Doktordan önce ben gördüm pipimi o dedim evet dedi büyük ihtimalle erkek dedi. Süper alışveriş 🛍 yaparım şimdi oğluşuma H Hayalumutbasari
Merhaba canım ben de yaklaşık 2 senedir maraştayım. Burada önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı varHa
Hamilelikleriniz sorunlu geçmiyorsa burda ben en çok Müjgan Özdarendeli ve Alparslan Özdarendeli den memnun kaldım.Megapark Hastanesi ndeler.Ama benim 4 düşüğüm oldu ben hem Müjgan Hanım a hem de Gaziantep e gidiyorum.Maraş taki doktorların hiçbiri bana çare olamadı.Merhaba canım ben de yaklaşık 2 senedir maraştayım. Burada önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?
Kizlar bende k.maraş mağduru durumundayım eşimden dolayı buradayız bitürlü adam gibi iletişime geçen doktor yok proflarda öyle,k.validem Adana da aradaburaya kaçıp doktora gözüküyorm enazndan iletişime geçip sorularıma yant alabiliyorum önceden Ankaradaydım ahhcanm doktorum okadar sekerdiki bi abla şefkatiyle yaklaşıyordu herşeye,hamilelikte okadar ihtiyacı oluyorkiBen Tekirdağdan geldim, doğma büyüme istanbulluyum ama. Geçen sene buraya tayinim çıktı. Oralardaki imkanlardan sonda burada mahrumiyet bölgesinde gibi hissediyorum. Gebe değilim maalesef olmuyor, gebelik tedavisi için bir doktor arıyorum. Gittiğim birkaç doktor maalesef ilgisizdi, klomen kullandırdı iğne yapmadı, sonrada kistlerim oluştu. Kistlerim oluşunca da iğne yapmadık diye oldu diyor şaka gibi.. Şöyle işinde iyi bir doktor bulmak istiyorum o yüzden vakit kaybediyor gibiyim böyle..
Ayy işte o uyuz adam Alparslan bey, bende ondan hiç memnun kalmadım iyi sen memnun kalmışsın Fatma hanm bana resmen devlet hastanelerinde alelade cevap verip acele acele geçiştirirler ya öyle yapardıHamilelikleriniz sorunlu geçmiyorsa burda ben en çok Müjgan Özdarendeli ve Alparslan Özdarendeli den memnun kaldım.Megapark Hastanesi ndeler.Ama benim 4 düşüğüm oldu ben hem Müjgan Hanım a hem de Gaziantep e gidiyorum.Maraş taki doktorların hiçbiri bana çare olamadı.
Canım Semiha Cengizi duydum herkes çok güzel bahsetmiş ondan onu bir ziyaret edeceğim bayramdan sonra, megapark hastanesine hiç gitmek istemiyorum başka servislerde birkaç defa muayene oldum tam ticarethane . Gerçi doğru düzgün özel hastane yok ama mecbur kalmadıkça oraya gidesim yok, önce Semiha Cengizi deneyeceğim daha sonra da mecbur kalırsam artık megaparka müjgan hanıma giderim. Bu işin doğumu, takibi acil durumları var Antepte bir doktor bulup sürekli yollarda perişan olmak istemiyorum ama mecbur kalırsam gidicem artık. Kahramanmaraş hastane mağdurları diye bir Topic açacam artıkKizlar bende k.maraş mağduru durumundayım eşimden dolayı buradayız bitürlü adam gibi iletişime geçen doktor yok proflarda öyle,k.validem Adana da aradaburaya kaçıp doktora gözüküyorm enazndan iletişime geçip sorularıma yant alabiliyorum önceden Ankaradaydım ahhcanm doktorum okadar sekerdiki bi abla şefkatiyle yaklaşıyordu herşeye,hamilelikte okadar ihtiyacı oluyorki
insanın, sıkıntılı durum olsa bile yanından ferahlamş çıkıyordum. Maraşa gelince sadece bir düşük yaşamıştm bikere gayriihtiyari bir özelde doktora gittim kürtaj icin,sanrm adı Semiha Cengiz idi enazndan güler yüzlü anlayışlı bir kadın keşke kürtaja denk gelmeseydm demistm icimden .gebelik takibinde Alparslan diye birine düşmüştm adam resmen devlet hastanesi muamelesi yapmıştı sinir olmuştum
İnşallah birşey yokturDün detayli ultrasona girdim bebegimin akcigerinde beyaz bir alan gordu kanama alanina benzetti. Ben de enfeksiyon varmis ya da gizli enfeksiyon gecirmisim farketmemisim. Test yaptilar çok endiselendim doktor tedavi edilmezse bûyûk sorun, simdilik buyuk bir sorun degil korkmana gerek yok test sonuclari ciksin tedaviyle duzeltilir dedi. Bayram tatili girdiginden sonuclari bayramdan sonra degerlendirecek bu kadar nasil beklicem ya. Dua edin kotu bir sey olmasin
Bende sen gibiyim işte Adanaya gidip geliyorum valla açsan bissürü mağdur çıkar eminimCanım Semiha Cengizi duydum herkes çok güzel bahsetmiş ondan onu bir ziyaret edeceğim bayramdan sonra, megapark hastanesine hiç gitmek istemiyorum başka servislerde birkaç defa muayene oldum tam ticarethane . Gerçi doğru düzgün özel hastane yok ama mecbur kalmadıkça oraya gidesim yok, önce Semiha Cengizi deneyeceğim daha sonra da mecbur kalırsam artık megaparka müjgan hanıma giderim. Bu işin doğumu, takibi acil durumları var Antepte bir doktor bulup sürekli yollarda perişan olmak istemiyorum ama mecbur kalırsam gidicem artık. Kahramanmaraş hastane mağdurları diye bir Topic açacam artıkbu grupta baya maraşlı varmış
O doktor beni de azarlamıştı. Bahsettiğim geçen sene tedaviyi bıraktığım doktor oydu. Resmen azarlıyor insanı.Kizlar bende k.maraş mağduru durumundayım eşimden dolayı buradayız bitürlü adam gibi iletişime geçen doktor yok proflarda öyle,k.validem Adana da aradaburaya kaçıp doktora gözüküyorm enazndan iletişime geçip sorularıma yant alabiliyorum önceden Ankaradaydım ahhcanm doktorum okadar sekerdiki bi abla şefkatiyle yaklaşıyordu herşeye,hamilelikte okadar ihtiyacı oluyorki
insanın, sıkıntılı durum olsa bile yanından ferahlamş çıkıyordum. Maraşa gelince sadece bir düşük yaşamıştm bikere gayriihtiyari bir özelde doktora gittim kürtaj icin,sanrm adı Semiha Cengiz idi enazndan güler yüzlü anlayışlı bir kadın keşke kürtaja denk gelmeseydm demistm icimden .gebelik takibinde Alparslan diye birine düşmüştm adam resmen devlet hastanesi muamelesi yapmıştı sinir olmuştum
Adana’da kime gidiyorsunuz ben detaylıya Ebru tarıma gideceğim çok iyimiş ama ilk defa gidecemBende sen gibiyim işte Adanaya gidip geliyorum valla açsan bissürü mağdur çıkar eminim
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ayy çok sevindim öğrenmeneKızlaaar sonunda öğrendim o bir erkekherşey yolunda çok şükür. Doktordan önce ben gördüm pipimi o dedim evet dedi büyük ihtimalle erkek dedi. Süper alışveriş 🛍 yaparım şimdi oğluşuma H Hayalumutbasari
Bekliyoruz güzel haberlerinizi.Yarın detaylıya gidiyorum arkadaşlar nolur bana güzel dualarınızı gönderinHerşey yolunda olsun bayram hepimize bayram gibi gelsin, hepimizin bebeleri çok sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?