2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi geceler. Benim de bugün randevum vardı çok şükür gebelik şekeri dışında bir sorunum yok. Dr endokrin uzmanına yönlendirdi. Şimdilik diyet yapıp ölçüm yapıyorum duruma göre uzmana gideceğim. Benimde oğlum olacak Allah ın izniyle. Ben İzmir'de oturuyorum. Doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsunuz. Ege şehir düşünüyorum bilginiz var mı o hastaneyle ilgili. Ebeleri, çalışanları vs.

Yarın detaylıya gidiyorum arkadaşlar nolur bana güzel dualarınızı gönderin Herşey yolunda olsun bayram hepimize bayram gibi gelsin, hepimizin bebeleri çok sağlıklı olsun
Benim de bugün detaylı ultrason var. Heyecanlıyım kötü bir şey duymayız inşallah. Kötü bir şey yoksa da yüzünü de görürüz inşallah

Merhaba ben de Kahramanmaraş tayım çocuk acilciyim biryandan kadın doğumcuların arasında çalışıyorum bana sorabilirsiniz kim iyidir bilirim

Merhaba kızlar aramızda saglik bakanlığında çalışan kamu personeli varmi ..idari izine 24. Haftanin ilk günü mü ayrılıyoruz yoksa 24 dolup 25 e girildiğinde mi? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?

Kızlar ya normal biliyorum ama aynı şeyleri yaşayan birilerini duymak iyi geliyor ister istemez düşünüyorum.. iki gündür hareketlerini çok güçsüz hissediyorum çok huzursuz oluyorum özellikle hissetmek için onun sevdiği şeyleri yiyip uzanıyorum filan ama yine aynı oluyor .. cumartesi detaylıdaydım çok şükür her şey yolunda .. ama bu evhamdan nasıl kurtulcam bilmiyorum.. birde ne zaman daha güçlü hissedicez daha küçükler dmi çok güçlü için

Geçen gün bende neredeyse hiç hissetmedim o kadar korktum ki anlatamam resmen uykularım kaçtı. Şeker yedim olmadı masaj yaptım olmadı sağa sola yattım yok bana mısın demedi. En son akşam 8-9 gibi hafif hafif hissettim neredeyse emin olamayacak kadar hafifti. Korkmayın demekle olmuyor biliyorum ama gerçekten korkmayın. Benim bebeğim bu aralar bazen az hareket ediyor bazen çok. Mesela dün de çok güçlü değildi ama bugün evi süpürüyordum azıcık eğildim hemen vurmaya başladı içerden evham 9 ay boyunca hep olucak bunu yok edemeyiz ama böyle böyle bitireceğiz inşallah bu süreci

Kesinlikle hatta yanında olduğumuz sürece olacak bu evham bende böyle kendimi rahat bırakmaya strese sokmamaya çalışıyorum ki daha da ters tepmesin diye ama dediğin gibi elde değil.. yine de böyle okuyunca iyi geliyor çok teşekkür ederim canım benm

Ben de bazen tüm gün hissetmiyorum, kendimi yormam pek is yapmam ona rağmen hiç hissetmedigim oluyor, gece olup yatınca başlıyor tekmelere ama tüm gün aklımda neden hareket etmiyor sorusu oluyor tabi seni cok iyi anlıyorum. Bunlar her hamilenin yaşadığı stresler Allah beterinden korusun

Kızlar bende bugün detaylı ultrason a girdim çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. 16.haftada erkek demişti dr bugün ayaklarını kapadı kızmı acaba dedi, bişeyler atıstırıp döndüm busefer açmıştı oğluşumuz geliyormus. İki ablası olucak387gr mıs gününe göre iyi dedi. Çok rahatladım hergun kabus görüyordum

Amin canım yeter ki sonunda sağlıkla hayırla kavuşalım yavrularımıza.. Çok sağol canım

Rica ederim ne demek hepiniz aynıyız bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…