- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.381
Ben de bazen az bazen çok hissediyorum. Uzun süre hareket hissetmezsem sırt üstü uzanıp hareket bekliyorum. Yine olmazsa süt içiyorum ya da bir şeyler yiyorum. Belki sizde de işe yarar.Kızlar ya normal biliyorum ama aynı şeyleri yaşayan birilerini duymak iyi geliyor ister istemez düşünüyorum.. iki gündür hareketlerini çok güçsüz hissediyorum çok huzursuz oluyorumözellikle hissetmek için onun sevdiği şeyleri yiyip uzanıyorum filan ama yine aynı oluyor .. cumartesi detaylıdaydım çok şükür her şey yolunda .. ama bu evhamdan nasıl kurtulcam bilmiyorum.. birde ne zaman daha güçlü hissedicez daha küçükler dmi çok güçlü için
Geçmiş olsun canım, tez vakitte sifa versin Rabbim. benimkinde bişey demedi, damara bakmak için bişey yaptı ekranda çizgiler sesler oldu ama bişey demedi radyoloji dr gittim sonucları drma gösteremedim ama neye göre bunu söyleyebiliyorlarki ilk kez duydum. Üç yada iki damar olmalı tek olursa sorun olur dedı dr okadar.Arkadaşlar selam, bugün detaylıda doktor rahme giden damarlarda biraz çift taraflı direnç olduğunu söyledi. Organları ve kilosu elhamdulillah iyi olduğu için bunun şuan olumsuz etkilemediğini ama 34.haftaya kadar bebe asprini kullanmayı önerdiğini kanı biraz pıhtılaştırdığını söyledi. Kendi doktoruma sordum o da tek taraflı olsa sorun olmazdı ama çift taraflı o yüzden aspirine başla, 30.haftadan sonra gelişimi etkileyebiliyor yoksa dedi. Merak ettiğim bu gelişim sadece kilo olarak mı yoksa başka konularda da gerilik olabilir mi sizce? Açıkçası her gün aspirin az mg da olsa gözümü korkuttu. İnternette kimisi de 26.haftada düzelir diyor. İnşallah sizlerde böyle bir sorun yoktur ama olan varsa aspirine başladı mı merak ettim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, her şey sağlıklı devam etsin
Evet evet çok iyiymiş bende gitmek istedim ama okadar doluydu ki yer bulamadım haziran sonuna boşu vardı bana uymadı bende yine burada bilinen iyi bir prof.cansun demir diye birine gittim memnun da kaldmAdana’da kime gidiyorsunuz ben detaylıya Ebru tarıma gideceğim çok iyimiş ama ilk defa gidecem
Uyuz yaaaO doktor beni de azarlamıştı. Bahsettiğim geçen sene tedaviyi bıraktığım doktor oydu. Resmen azarlıyor insanı.
Gelişim geriliği zihinsel değilde fiziksel oluyor diye biliyorum yani az kiloyla doğabiliyor ama onu da toparlar yani üzülcek bir durum yok inşallahArkadaşlar selam, bugün detaylıda doktor rahme giden damarlarda biraz çift taraflı direnç olduğunu söyledi. Organları ve kilosu elhamdulillah iyi olduğu için bunun şuan olumsuz etkilemediğini ama 34.haftaya kadar bebe asprini kullanmayı önerdiğini kanı biraz pıhtılaştırdığını söyledi. Kendi doktoruma sordum o da tek taraflı olsa sorun olmazdı ama çift taraflı o yüzden aspirine başla, 30.haftadan sonra gelişimi etkileyebiliyor yoksa dedi. Merak ettiğim bu gelişim sadece kilo olarak mı yoksa başka konularda da gerilik olabilir mi sizce? Açıkçası her gün aspirin az mg da olsa gözümü korkuttu. İnternette kimisi de 26.haftada düzelir diyor. İnşallah sizlerde böyle bir sorun yoktur ama olan varsa aspirine başladı mı merak ettim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, her şey sağlıklı devam etsin
Ay süper hayırlı olsun.Kızlar bende bugün detaylı ultrason a girdim çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. 16.haftada erkek demişti dr bugün ayaklarını kapadı kızmı acaba dedi, bişeyler atıstırıp döndüm busefer açmıştı oğluşumuz geliyormus. İki ablası olucak387gr mıs gününe göre iyi dedi. Çok rahatladım hergun kabus görüyordum
Adanada Selçuk gürbüz süper bir doktor eğer adanada olsam kesin giderdim ama saolsun herşeyi parayla halletmiyor adam ne sorum olursa aradığımda cevaplıyor. Tavsiye ederim adanaki arkadaşlara eğer isterseniz tabikiEvet evet çok iyiymiş bende gitmek istedim ama okadar doluydu ki yer bulamadım haziran sonuna boşu vardı bana uymadı bende yine burada bilinen iyi bir prof.cansun demir diye birine gittim memnun da kaldm
Teşekkür ederim canım Rabbim tüm bebekleri sağlıcakla doğmayı nasip etsinAy süper hayırlı olsun.
Evet evet sırt üstü uzanmak işe yarıyor gerçekten, teşekkür ederim canımBen de bazen az bazen çok hissediyorum. Uzun süre hareket hissetmezsem sırt üstü uzanıp hareket bekliyorum. Yine olmazsa süt içiyorum ya da bir şeyler yiyorum. Belki sizde de işe yarar.
Müjgan Hanım la Alparslan Bey diğer doktorlardan daha bilgili o yüzden. Alparslan Bey le devam etmedim zaten eşi Müjgan Hanım daha güzel açıklama yapiyorAyy işte o uyuz adam Alparslan bey, bende ondan hiç memnun kalmadım iyi sen memnun kalmışsın Fatma hanm bana resmen devlet hastanelerinde alelade cevap verip acele acele geçiştirirler ya öyle yapardı
Bende Kahramanmaraş tayım haziranda doğum iznine girip Mersin’deki evimde kalacağım biraz oradan ailemin yanına Adana’da doğuracağım yine kısmetseAy süper bakalım 20sine randevum. Normalde Mersin’deki kontrollere burda devam ediyorum ama detaylı için drum Ebru tarımı önerdi ondan randevu aldım ben de
Ben de bugün hareketlerini güçsüz hissettim bazen çok güçlü oluyor bazen güçsüz bebeğin o günkü konumuyla alakalı sanırım insanın elinde değil ben de bugün bütün gün takmamaya çalıştımKızlar ya normal biliyorum ama aynı şeyleri yaşayan birilerini duymak iyi geliyor ister istemez düşünüyorum.. iki gündür hareketlerini çok güçsüz hissediyorum çok huzursuz oluyorumözellikle hissetmek için onun sevdiği şeyleri yiyip uzanıyorum filan ama yine aynı oluyor .. cumartesi detaylıdaydım çok şükür her şey yolunda .. ama bu evhamdan nasıl kurtulcam bilmiyorum.. birde ne zaman daha güçlü hissedicez daha küçükler dmi çok güçlü için
32.haftadan sonra azalıyor ama dönmeye çalışmaları hareketleri güçleniyor bu haftalarda benimkide azalma olduKesinlikle hatta yanında olduğumuz sürece olacak bu evhambende böyle kendimi rahat bırakmaya strese sokmamaya çalışıyorum ki daha da ters tepmesin diye ama dediğin gibi elde değil.. yine de böyle okuyunca iyi geliyor çok teşekkür ederim canım benm
Ben de acil durumda Kahramanmaraş ta da doktorum olsun diye Gaziantep in yanısıra Müjgan Hanım a da devam ettim ama acil durumda da hep Gaziantep teki doktorumu aradım yine o yönlendirdi.Kahramanmaraş ta en çok Müjgan Hanım dan memnun kaldim ama bana yetmedi yine düşük yaptım Antebe gitmesem belki yine düşük yapardim bütün kontrollerime de gidiyorum Antep e Maraş ta 4 kez düşük yaptım doktorların hiçbiri ilaçlarimj adam gibi ayarlayamadi hep tüp bebeğe yönlendirdiler.Gaziantep teku doktorumdan Allah razı olsun onun sayesinde bugünlere geldikCanım Semiha Cengizi duydum herkes çok güzel bahsetmiş ondan onu bir ziyaret edeceğim bayramdan sonra, megapark hastanesine hiç gitmek istemiyorum başka servislerde birkaç defa muayene oldum tam ticarethane . Gerçi doğru düzgün özel hastane yok ama mecbur kalmadıkça oraya gidesim yok, önce Semiha Cengizi deneyeceğim daha sonra da mecbur kalırsam artık megaparka müjgan hanıma giderim. Bu işin doğumu, takibi acil durumları var Antepte bir doktor bulup sürekli yollarda perişan olmak istemiyorum ama mecbur kalırsam gidicem artık. Kahramanmaraş hastane mağdurları diye bir Topic açacam artıkbu grupta baya maraşlı varmış
Sağlıkla gelsin kuzucuklarBende Kahramanmaraş tayım haziranda doğum iznine girip Mersin’deki evimde kalacağım biraz oradan ailemin yanına Adana’da doğuracağım yine kısmetse
Bir arkadaşım da ona gitmişti o da çok iyi bir doktorEvet evet çok iyiymiş bende gitmek istedim ama okadar doluydu ki yer bulamadım haziran sonuna boşu vardı bana uymadı bende yine burada bilinen iyi bir prof.cansun demir diye birine gittim memnun da kaldm
Çok iyi anlıyorum seni. Ben de bebişin hareketlerini çok güçsüz hissediyorum, çok naif kıpırtılar. Sadece 1 kere tekme hissettim onda bile narin. Normali ne, haraketleri normalde ben mi anlamıyorum. Ona iyi bakabiliyor muyum? Yanlış bir şey yapıyor muyum diye sıralanıyor bu evhamlar...Kızlar ya normal biliyorum ama aynı şeyleri yaşayan birilerini duymak iyi geliyor ister istemez düşünüyorum.. iki gündür hareketlerini çok güçsüz hissediyorum çok huzursuz oluyorumözellikle hissetmek için onun sevdiği şeyleri yiyip uzanıyorum filan ama yine aynı oluyor .. cumartesi detaylıdaydım çok şükür her şey yolunda .. ama bu evhamdan nasıl kurtulcam bilmiyorum.. birde ne zaman daha güçlü hissedicez daha küçükler dmi çok güçlü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?