- 10 Ocak 2021
- 1.233
- 2.130
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.401
Duruşuda etkili sanırım evetBen de bugün hareketlerini güçsüz hissettim bazen çok güçlü oluyor bazen güçsüz bebeğin o günkü konumuyla alakalı sanırım insanın elinde değil ben de bugün bütün gün takmamaya çalıştım
Bir çok kişi yazdı demek ki bu haftalarda durgunlaşmalarıda normal32.haftadan sonra azalıyor ama dönmeye çalışmaları hareketleri güçleniyor bu haftalarda benimkide azalma oldu
gerçekten öyle uyandığım andan uyuduğum ana kadar hep kafada bir şeyler kurmakla geçiyor günüm ister istemezÇok iyi anlıyorum seni. Ben de bebişin hareketlerini çok güçsüz hissediyorum, çok naif kıpırtılar. Sadece 1 kere tekme hissettim onda bile narin. Normali ne, haraketleri normalde ben mi anlamıyorum. Ona iyi bakabiliyor muyum? Yanlış bir şey yapıyor muyum diye sıralanıyor bu evhamlar...
24+0 dan itibaren ayrılabiliyormuşuz.Merhaba kızlar aramızda saglik bakanlığında çalışan kamu personeli varmi ..idari izine 24. Haftanin ilk günü mü ayrılıyoruz yoksa 24 dolup 25 e girildiğinde mi? Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?
Doktorum hamileliğimin neredeyse başından beri 2-3 günde bir olacak şekilde coraspin kullandırıyor. 28. haftada tekrar konuşuruz demişti. Moralinizi bozmayın, çoğu doktorun önlem olarak kullandırdığı bir ilaç.Arkadaşlar selam, bugün detaylıda doktor rahme giden damarlarda biraz çift taraflı direnç olduğunu söyledi. Organları ve kilosu elhamdulillah iyi olduğu için bunun şuan olumsuz etkilemediğini ama 34.haftaya kadar bebe asprini kullanmayı önerdiğini kanı biraz pıhtılaştırdığını söyledi. Kendi doktoruma sordum o da tek taraflı olsa sorun olmazdı ama çift taraflı o yüzden aspirine başla, 30.haftadan sonra gelişimi etkileyebiliyor yoksa dedi. Merak ettiğim bu gelişim sadece kilo olarak mı yoksa başka konularda da gerilik olabilir mi sizce? Açıkçası her gün aspirin az mg da olsa gözümü korkuttu. İnternette kimisi de 26.haftada düzelir diyor. İnşallah sizlerde böyle bir sorun yoktur ama olan varsa aspirine başladı mı merak ettim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, her şey sağlıklı devam etsin
Direnç varsa tansiyon kaynaklı olsbiliyor ve bebeği besleyen damarlara pıhtı atma ihtimaline karşı kulanmalısın Ben kullanmama rağmen radyoloji uzmanı direnç var dedi ama kendi doktoruma daha gitmedim tuzlu yeme dedi gerçi tuzluda yemiyordum ama prynir zeytin artık herşeyin tuzunu kontrol ediyorum bana kalırsa iğneyede yazsa al bu ileriki haftalarda düzelir mi bilmem ama tek damara bile düşülüyor ilerde bebeğin kilosu geri oluyor ama iğneyle bunun önüne geçersinArkadaşlar selam, bugün detaylıda doktor rahme giden damarlarda biraz çift taraflı direnç olduğunu söyledi. Organları ve kilosu elhamdulillah iyi olduğu için bunun şuan olumsuz etkilemediğini ama 34.haftaya kadar bebe asprini kullanmayı önerdiğini kanı biraz pıhtılaştırdığını söyledi. Kendi doktoruma sordum o da tek taraflı olsa sorun olmazdı ama çift taraflı o yüzden aspirine başla, 30.haftadan sonra gelişimi etkileyebiliyor yoksa dedi. Merak ettiğim bu gelişim sadece kilo olarak mı yoksa başka konularda da gerilik olabilir mi sizce? Açıkçası her gün aspirin az mg da olsa gözümü korkuttu. İnternette kimisi de 26.haftada düzelir diyor. İnşallah sizlerde böyle bir sorun yoktur ama olan varsa aspirine başladı mı merak ettim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, her şey sağlıklı devam etsin
Anlamadığım şey de şuana kadar her kontrolde tansiyonumun hep normal çıkması, yani ne düşük ne yüksek. İnsallah da yükselmez tabi de insan endişe ediyor işte, teşekkür ederimDirenç varsa tansiyon kaynaklı olsbiliyor ve bebeği besleyen damarlara pıhtı atma ihtimaline karşı kulanmalısın Ben kullanmama rağmen radyoloji uzmanı direnç var dedi ama kendi doktoruma daha gitmedim tuzlu yeme dedi gerçi tuzluda yemiyordum ama prynir zeytin artık herşeyin tuzunu kontrol ediyorum bana kalırsa iğneyede yazsa al bu ileriki haftalarda düzelir mi bilmem ama tek damara bile düşülüyor ilerde bebeğin kilosu geri oluyor ama iğneyle bunun önüne geçersin
Benim bikac hafta önce başladı göğüsteki kuruluk döküntü vs ben de bebe yagina başladım karın bel kalca sürerken göğüse de sürüyorum öyle öyle geçti kurulukMerhaba arkadaşlar
Göğüslerde kaşıntı
Göğüs kahverengi bölgesinde deri dokuntuleri yaşayan var mı?
Cildi aşırı kuru biriyim bugün göğüse nemlendirici ve onarıcı bakım başladım.
Göbek maşallah baya çıktı sivri sivri öne doğru gidiyor. Göbeğe henüz nemlendirici başlamadım ilk oğlumda kullandım ve tam doğuma gittiğim hafta catlamistim. O yüzden bu sefer aynı yerler açılacak diye açıkçası göbeğe birşey başlamadım. Fakat göğüsler daha önce böyle kuruma isti ve kaşınmamisti
Şunu söyleyim o annormal çıkması başka zaman çıkmadığı durumuna gelmez benim 5-7 çıkan tansşyonum gebelikte 12-8 çıkıyor mükemmel gayet normal ama bana göre hrp düşük tansiyonlu bana göre anormal gebelik nasıl etki ediyırsa hatta 13-9 çıktığı olmuştu diğer gebeliklerimde gebelerin genelde düşük oluyor normsl olmuyor çoğu kez ama tabi bu direnç saddce tansiyon mu yapıyor bilmiyorum başka sebeplerde vardır ssn yinede dikkatli ol derimAnlamadığım şey de şuana kadar her kontrolde tansiyonumun hep normal çıkması, yani ne düşük ne yüksek. İnsallah da yükselmez tabi de insan endişe ediyor işte, teşekkür ederim
Ben ilk dozunu 20 . Haftada yaptırdım, 20 ile 28. Haftalar arasında yapılabilir dedi sağlık ocağı ama kadın doğum doktorum 20. Haftada yaPtirmalisin demişti. Ama 1 hafta gecikmeden bisey olmaz muhtemelen.Merhaba kızlar tetenoz aşısını yapan var mı kaçıncı haftada yaptınız acaba ?
Benim 11 Mayıs'ta gitmem gerekiyordu ama sağlık ocağı bayram nedeniyle bir hafta kapalı olacak miş yaptıramadım
Merhaba kızlar tetenoz aşısını yapan var mı kaçıncı haftada yaptınız acaba ?
Benim 11 Mayıs'ta gitmem gerekiyordu ama sağlık ocağı bayram nedeniyle bir hafta kapalı olacak miş yaptıramadım
Ben ilk dozunu 20 . Haftada yaptırdım, 20 ile 28. Haftalar arasında yapılabilir dedi sağlık ocağı ama kadın doğum doktorum 20. Haftada yaPtirmalisin demişti. Ama 1 hafta gecikmeden bisey olmaz muhtemelen.
Evet ve bana çok hızlı geçti gerçektenŞükürler olsun yarıyı geçtik inşallah sevgili anneler
Benim 2 haftadır falan aşırı kaşınıyor hatta içten çok az çatladı ama sadece bir alan var ki orası her yerden daha çok kaşınıyor ve pul pul dökülüyor. Günde iki kez yağ sürüyorum madecassol sürüyorum sadece hafifliyor geçmiyor tamamen. Doktora gidince bunun için bir krem soracağım bazen dayanılmaz noktaya geliyor. Karnıma da günde iki kez yağ sürüyorum ama yetmiyor sanki o yüzden iki farklı yağ sürmeyi düşünüyorum henüz çatlamadı ama catlayadabilir tetikte bekliyorumMerhaba arkadaşlar
Göğüslerde kaşıntı
Göğüs kahverengi bölgesinde deri dokuntuleri yaşayan var mı?
Cildi aşırı kuru biriyim bugün göğüse nemlendirici ve onarıcı bakım başladım.
Göbek maşallah baya çıktı sivri sivri öne doğru gidiyor. Göbeğe henüz nemlendirici başlamadım ilk oğlumda kullandım ve tam doğuma gittiğim hafta catlamistim. O yüzden bu sefer aynı yerler açılacak diye açıkçası göbeğe birşey başlamadım. Fakat göğüsler daha önce böyle kuruma isti ve kaşınmamisti
İnşallah bir hafta gecikmeden bir sorun olmazBen ilk dozunu 20 . Haftada yaptırdım, 20 ile 28. Haftalar arasında yapılabilir dedi sağlık ocağı ama kadın doğum doktorum 20. Haftada yaPtirmalisin demişti. Ama 1 hafta gecikmeden bisey olmaz muhtemelen.
Bende pazartesi günü 24+ 4 olacam bakalım inşallah gidildiğinde hemşire yaparKızlar ağustos annesiyim ama belli olmaz eylule sarkabilir buraya da bakiyorum arada :) benim doktorum 24.haftada yaptir dedi cok onemli degil 1-2 hafta bence, bayramdan sonra pazartesi gunu yaptiracagim bugun 24+1 oldum.
Sağol canm dikkate alıcamAdanada Selçuk gürbüz süper bir doktor eğer adanada olsam kesin giderdim ama saolsun herşeyi parayla halletmiyor adam ne sorum olursa aradığımda cevaplıyor. Tavsiye ederim adanaki arkadaşlara eğer isterseniz tabiki
Adanada Selçuk gürbüz süper bir doktor eğer adanada olsam kesin giderdim ama saolsun herşeyi parayla halletmiyor adam ne sorum olursa aradığımda cevaplıyor. Tavsiye ederim adanaki arkadaşlara eğer isterseniz tabiki
Yazım yarım gitmiş yaw öncelikle tekrar teşekkürler bu Selçuk gürbüz devlet hastanesinde mi yoksa özel muayenenesimi var canımAdanada Selçuk gürbüz süper bir doktor eğer adanada olsam kesin giderdim ama saolsun herşeyi parayla halletmiyor adam ne sorum olursa aradığımda cevaplıyor. Tavsiye ederim adanaki arkadaşlara eğer isterseniz tabiki
tabi bebişe sağsalim kavuşma iç güdüsü ağır basıyor ama bu en rahat zamanlarımız gibi de geliyor. 1 aya balayımız biter heralde hamilelikte zor süreçlere gireriz.Kızlar gerçekten hamileliğin yarısını gectik elhamdülillah. Ben karnımı sevip sevip bugunler hic gecmese keske hamilelik cok güzel cok özlicem diye hüzünleniyorumbi bende mi oluyor bu his?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?