2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Duruşuda etkili sanırım evet
32.haftadan sonra azalıyor ama dönmeye çalışmaları hareketleri güçleniyor bu haftalarda benimkide azalma oldu
Bir çok kişi yazdı demek ki bu haftalarda durgunlaşmalarıda normal hepimiz benzer şeyler yaşıyormuşuz
gerçekten öyle uyandığım andan uyuduğum ana kadar hep kafada bir şeyler kurmakla geçiyor günüm ister istemez

Merhaba arkadaşlar
Göğüslerde kaşıntı
Göğüs kahverengi bölgesinde deri dokuntuleri yaşayan var mı?
Cildi aşırı kuru biriyim bugün göğüse nemlendirici ve onarıcı bakım başladım.
Göbek maşallah baya çıktı sivri sivri öne doğru gidiyor. Göbeğe henüz nemlendirici başlamadım ilk oğlumda kullandım ve tam doğuma gittiğim hafta catlamistim. O yüzden bu sefer aynı yerler açılacak diye açıkçası göbeğe birşey başlamadım. Fakat göğüsler daha önce böyle kuruma isti ve kaşınmamisti

Doktorum hamileliğimin neredeyse başından beri 2-3 günde bir olacak şekilde coraspin kullandırıyor. 28. haftada tekrar konuşuruz demişti. Moralinizi bozmayın, çoğu doktorun önlem olarak kullandırdığı bir ilaç.

Bugün resmen detaylı günü olmuş, iyi haberlerle geldiniz, sevindirdiniz.

Direnç varsa tansiyon kaynaklı olsbiliyor ve bebeği besleyen damarlara pıhtı atma ihtimaline karşı kulanmalısın Ben kullanmama rağmen radyoloji uzmanı direnç var dedi ama kendi doktoruma daha gitmedim tuzlu yeme dedi gerçi tuzluda yemiyordum ama prynir zeytin artık herşeyin tuzunu kontrol ediyorum bana kalırsa iğneyede yazsa al bu ileriki haftalarda düzelir mi bilmem ama tek damara bile düşülüyor ilerde bebeğin kilosu geri oluyor ama iğneyle bunun önüne geçersin

Anlamadığım şey de şuana kadar her kontrolde tansiyonumun hep normal çıkması, yani ne düşük ne yüksek. İnsallah da yükselmez tabi de insan endişe ediyor işte, teşekkür ederim

Benim bikac hafta önce başladı göğüsteki kuruluk döküntü vs ben de bebe yagina başladım karın bel kalca sürerken göğüse de sürüyorum öyle öyle geçti kuruluk

Anlamadığım şey de şuana kadar her kontrolde tansiyonumun hep normal çıkması, yani ne düşük ne yüksek. İnsallah da yükselmez tabi de insan endişe ediyor işte, teşekkür ederim
Şunu söyleyim o annormal çıkması başka zaman çıkmadığı durumuna gelmez benim 5-7 çıkan tansşyonum gebelikte 12-8 çıkıyor mükemmel gayet normal ama bana göre hrp düşük tansiyonlu bana göre anormal gebelik nasıl etki ediyırsa hatta 13-9 çıktığı olmuştu diğer gebeliklerimde gebelerin genelde düşük oluyor normsl olmuyor çoğu kez ama tabi bu direnç saddce tansiyon mu yapıyor bilmiyorum başka sebeplerde vardır ssn yinede dikkatli ol derim

Merhaba kızlar tetenoz aşısını yapan var mı kaçıncı haftada yaptınız acaba ?
Benim 11 Mayıs'ta gitmem gerekiyordu ama sağlık ocağı bayram nedeniyle bir hafta kapalı olacak miş yaptıramadım

Benim 11 Mayıs'ta gitmem gerekiyordu ama sağlık ocağı bayram nedeniyle bir hafta kapalı olacak miş yaptıramadım
Ben ilk dozunu 20 . Haftada yaptırdım, 20 ile 28. Haftalar arasında yapılabilir dedi sağlık ocağı ama kadın doğum doktorum 20. Haftada yaPtirmalisin demişti. Ama 1 hafta gecikmeden bisey olmaz muhtemelen.

Kızlar ağustos annesiyim ama belli olmaz eylule sarkabilir buraya da bakiyorum arada :) benim doktorum 24.haftada yaptir dedi cok onemli degil 1-2 hafta bence, bayramdan sonra pazartesi gunu yaptiracagim bugun 24+1 oldum.

Ben ilk dozunu 20 . Haftada yaptırdım, 20 ile 28. Haftalar arasında yapılabilir dedi sağlık ocağı ama kadın doğum doktorum 20. Haftada yaPtirmalisin demişti. Ama 1 hafta gecikmeden bisey olmaz muhtemelen.

Benim 2 haftadır falan aşırı kaşınıyor hatta içten çok az çatladı ama sadece bir alan var ki orası her yerden daha çok kaşınıyor ve pul pul dökülüyor. Günde iki kez yağ sürüyorum madecassol sürüyorum sadece hafifliyor geçmiyor tamamen. Doktora gidince bunun için bir krem soracağım bazen dayanılmaz noktaya geliyor. Karnıma da günde iki kez yağ sürüyorum ama yetmiyor sanki o yüzden iki farklı yağ sürmeyi düşünüyorum henüz çatlamadı ama catlayadabilir tetikte bekliyorum

Kızlar ağustos annesiyim ama belli olmaz eylule sarkabilir buraya da bakiyorum arada :) benim doktorum 24.haftada yaptir dedi cok onemli degil 1-2 hafta bence, bayramdan sonra pazartesi gunu yaptiracagim bugun 24+1 oldum.
Bende pazartesi günü 24+ 4 olacam bakalım inşallah gidildiğinde hemşire yapar

Adanada Selçuk gürbüz süper bir doktor eğer adanada olsam kesin giderdim ama saolsun herşeyi parayla halletmiyor adam ne sorum olursa aradığımda cevaplıyor. Tavsiye ederim adanaki arkadaşlara eğer isterseniz tabiki
Sağol canm dikkate alıcam
Adanada Selçuk gürbüz süper bir doktor eğer adanada olsam kesin giderdim ama saolsun herşeyi parayla halletmiyor adam ne sorum olursa aradığımda cevaplıyor. Tavsiye ederim adanaki arkadaşlara eğer isterseniz tabiki

Yazım yarım gitmiş yaw öncelikle tekrar teşekkürler bu Selçuk gürbüz devlet hastanesinde mi yoksa özel muayenenesimi var canım

Kızlar gerçekten hamileliğin yarısını gectik elhamdülillah. Ben karnımı sevip sevip bugunler hic gecmese keske hamilelik cok güzel cok özlicem diye hüzünleniyorum bi bende mi oluyor bu his?
tabi bebişe sağsalim kavuşma iç güdüsü ağır basıyor ama bu en rahat zamanlarımız gibi de geliyor. 1 aya balayımız biter heralde hamilelikte zor süreçlere gireriz.
tek başıma olacağım için her şeye nasıl yetişeceğim endişelerim oluşmaya başladı bu aralar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…