2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Allah yardım eder hic stres yapma simdiden o içgüdüyle aslana döneriz alimallah tabi bebegimi cok merak ediyorum sağ salim kavusma istegi var ama bazı kadınlar hamileligi cok özlüyorum dediğinde hic samimi gelmezdi, herkes icin özelim şuan karnım çok tatli büyüdü ama hic kilo aldim derdi yok, doğumdan korkuyorum, doğum sonrasi sarkacak ve hemen küçülmeyecek göbekle yüzleşmekten korkuyorum, simdiye kadar cok zorlanmadim da hamilelikte o yüzden hic bitmese bugunler diyorum galiba

inşallahh :) geçen birisi de bana hamileliği çok özlemiştim dedi hakikaten bir şaşırdım.
bence 9 aylık karnımız burnumuzda gözümüz hiçbir şey görmez, doğum o zaman korkutucu gelmez olur biter. inşallah her şey sağlıkla ilerler. çok şükür 5. ayı doldurduk, bundan sonrası belki daha hızlı geçer.

Evet evet bide benim boyum da kısa son aylarım biraz ağır gecebilir o yüzden zamani bu ayda durdurmak istiyor olabilirim cok şükür rabbim sağlıkla tamamlamak nasip etsin hepimize

Merhaba kızlar tetenoz aşısını yapan var mı kaçıncı haftada yaptınız acaba ?
Benim 11 Mayıs'ta gitmem gerekiyordu ama sağlık ocağı bayram nedeniyle bir hafta kapalı olacak miş yaptıramadım
doktorum gerek görmediği icin ben yaptırmadım ama yaptiracaksam 24. Hafta ilk doz 28. Hafta ikinci doz demişti

Ben de de oluyor tatlim tek cozumu bebek yağında buldum ben

Hic endiselenme her seye yetisirsin her sey de cok guzel olur

Valla bi an once bitsin istiyorum artik kusmaktan hayat zehir oldu
Hâlâ devam ediyor mu mide bulantıları, benim de arada bebekler hareket ettikçe midem bulanıyor da hiç istifra etmedim çok şükür. Bulantı ilaçlarından için bari, gerçi belki iciyorsunuzdur.

Hâlâ devam ediyor mu mide bulantıları, benim de arada bebekler hareket ettikçe midem bulanıyor da hiç istifra etmedim çok şükür. Bulantı ilaçlarından için bari, gerçi belki iciyorsunuzdur.
8 kilo verdim ben onceleri gunde 8 10 kere kusuyordum simdi sukur 1 2 ye dustu hatta 8mg zofrana ragmen surekli kusuyorum

23+4 deyim. Bir bitse de doğursam modundayım. Kaç gün kalmış diye şafak sayıyorum. Bitmeyen yorgunluktan mide bulantisindan bıktım artik. Yediğim şeyler çok sınırlı. Bazı şeyleri canım çekiyor mide bulantısı korkusundan yiyemiyorum. Hayatım çok sınırlandı. Korona korkusu bir tarafdan.

Benim de hiç bulantım olmamıştı 1 haftadır aralıklı bulanıp geçmeye başladı şiddetlenmez umarım..nerden çıktı tam bitiyor derken anlamadım...

Ben bunu kullanıyorum canım çok memnunum yüzde yüz doğal sürdüğüm anda kaşıntısını acısını alıyor

Eklentiler

• 16208327715327607217659589377014.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba arkadaşlar, yalancı kasılmaları başlayan var mı? Bugün baya hissettim ama fazla ayakta kaldım eğildim kalktım ondan mı yoksa yalancı kasılma mi emin olamadım.

Arkadaşlar rahime giden damarlardaki direnç tansiyondan olmuyor asıl bu direnç yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi yapabiliyor ve bebişte fiziksel olarak gelişim geriliği yapabiliyor yani ufak bir bebek oluyor benim gittiğim perinatolog bu şekilde anlattı benim normal çıktı direnç yoktu yüksek tansiyon riskin yok dedi

Allah yardımcın olsun ben de korona olmaktan çok korkuyorum

Bana şu 5 ay 5 yıl gibi geçti bebeğime kavuşmayı çok istediğim için zaman biran önce geçsin istiyorum hareket ettiğinde karnımı severken ordan çıkarıp elini ayağını öpesim geliyor tabi şuan şiş göbüşüm de çok hoşuma gidiyor o da ayrı şükürler olsun Rabbime bu duyguları tattırdı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…