2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim yakınımda yeni doğum yapmış çok kişi var ve bana sürekli "doğunca banyo yapmak bile sana lüks olcak, uyuyamıcaksin, mutfakla uğraşmaya vaktin olmucak" vs diye sürekli darladıgı icin bu ay en güzel zamanim gibi hissettiriyolar, öyle laflara kulak tıkamak lazım aslında ama ister istemez etkilenmisim demekki. Ben de cok merak ediyorum bebeğimi ama karnımı da cok seviyorum

B
Benim de hiç bulantım olmamıştı 1 haftadır aralıklı bulanıp geçmeye başladı şiddetlenmez umarım..nerden çıktı tam bitiyor
Belki sizin de bebek hareketlerinden dolayı oluyordur , beNim bir de ikiz olunca herşeyi iki katı yaşıyorum.

En gıcık olduğum insan tipleri, evlen bak görürsün, ise başla görürsün, üniversiteye git görürsün, çocuğun olsun görürsunculer hiç bitmiyor. Valla ne evlilik, ne iş hayatı, ne üniversite hic onların dediği gibi korkutucu olmadi. Inşallah bebeklerimiz de sakin , tatlı bebisler olur da onların korkuttuklarini yaşamayız. Ki yani ben annemden biliyorum kardeşimi büyütürken hic öyle saçı başı dağıtıp kötü olmamıştı. Inşallah bizler de güzelce buyuturuz .

Merhaba arkadaşlar, yalancı kasılmaları başlayan var mı? Bugün baya hissettim ama fazla ayakta kaldım eğildim kalktım ondan mı yoksa yalancı kasılma mi emin olamadım.
Braxton hicks kasılmaları 24. haftadan itibaren başlıyor diye okumuştum. Sizin hissettiğiniz nasıldı?
Geçen hafta yürürken benim de birden karnım sertleşti ve bir ağrı girdi, biraz korkuttu ama sonradan gaz vs. buna sebep oldu diye yorumladım gidince doktoruma soracağım.

Yaa haklısın insallah dedigin gibi olur, ben hep pozitif hep olumlu olmaya çalışıyorum ki bebek de huysuz stresli olmasin diye

Böyle konuşanlara çok kızıyorum, tabi ki hiç bişey eskisi gibi olmayacak bir süre ama neden sevinçle o günü bekleyen anne adaylarına böyle konuşurlar anlamıyorum. Bana da çok demişlerdi, dedikleri gibi korkutucu yorucu olmadı. Allah sağlık versin gerisi hallediliyor

Bugün buzdolabını temizledim, sonrasında oturduğumda kasıklarım ara ara toparlandı sertleşti sonra gevşedi. Ağrı acı olmadi ama o bölgede değişik tarif edemediğim birşeyler oldu aslinda benim ikinci ama ilk hamileliğimde kanama olmasın diye bir çok ilaç kullandığım için bu haftalarda böyle şeyler hatırlamıyorum. Şu an 23. Haftayı bitirdim

Benim de arada karnım tek taraflı ya da tümü sertleşiyor. Ağrı yoksa endişe edilecek bir şey yoktur diye düşünüyorum ama doktora soracağım haftaya gidince. Ay 28. Haftadan sonra iki haftada bire inecek artık kontroller, 4 hafta çok uzun geliyor

Haklısın ben de pozitif düşünüyorum bu kadar zor olsa kimse ikinciye cesaret edemez, Allah bizim icimize o annelik hormonlarını hissiyatini boşa vermiyo sonucta

Haftaya bana da söyler misin?

Sağol canm dikkate alıcam

Yazım yarım gitmiş yaw öncelikle tekrar teşekkürler bu Selçuk gürbüz devlet hastanesinde mi yoksa özel muayenenesimi var canım
Özel muayenesi var bide özel bir hastane çalşıyor güzelyalı hastanesiydi yanlış hatırlamıyorsam. Çevremden kime önerdiysem dua etmişti bana. O derece iyi bir doktor

Kızlar demir hapını ne zaman kullanmaua başladınız? 22.haftamın içindeyim henüz vermedi doktorum bana..
12. Haftada başladım hala kullanıyorum neden vermedik acaba kan değeri iyi olsa da veriyor doktorlar sona doğru bıraktırıyorlar sanırım doğumda kanama çok olmasın diye sanki böyle bir şey duymuştum

Bebek bekleyen birine bu tür olumsuz anlatımları doğru bulmuyorum hormonal olarak zaten duygusal endişeli olan bir hamileye güzel ve cesaret verici şeyler söylenmeli bunu bir de doğum hikâyelerinde yapıyorlar korkmayan bir hamileyi de korkutuyorlar hiç doğru bulmuyorum onlara kapat kulağını bence madem o kadar zor ve kötü niye ikinci üçüncü çocuğu yapsın ki anneler güzel bir şey ki tekrar yapmak istiyoruz güzelliklerin büyüklüğü zorlukları kapatır

Ayy o doğum hikayesi can alıcı kısmı zaten. Doğum yapmak kolaymı biz neler yaşadık diyolar bide. Herkeste aynı değil halbuki biri saatlerce sancı çekerken diğeri 2 saatte doğuruyor. Valla ben hiçbirine kulak asmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…