2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Amann o söylemler bitmiyor. Benim kız 6 yaşına geldi sanirim 4 yaşına kadar "bunlar iyi günleri kıymetini bil" sözünü duydum.

Aynen her kadının farklı ben o kadar çok doğum hikayesi izledim ki YouTube da ilk izlediklerim de nasıl korktum sonra çok pozitif videoları izleyince gitti bütün korkum en güzeli pozitif düşünmek tavsiyeleri uygulamak sonuçta sonunda bebeğimize kavuşmak var bu en büyük motivasyonumuz olmalı

Doğumdan sonra sıradaki söz; hele bir yürümeye başlasın sen asıl zorluğu o zaman göreceksin, şimdi ne ki

Ben hiç izlemedim yav. Nasıl cesaret izlediniz. Bazı konularda cahil olmak en iyisi

Aynen bunun bide doğum hikayesi muhabbeti var neyseki moralimi bozamiyorlar şimdilik aldırış etmiyorum hersey güzel devam edicek insallah

Ben hiç izlemedim yav. Nasıl cesaret izlediniz. Bazı konularda cahil olmak en iyisi
Ben bisuru doğum doktoru takip ediyorum sezeryan da normak dogum da cok izledim, normal dogumun o son kavuşma anını çektikleri için aşırı duygulaniyorum içim gidiyo cok izledim ama iyi mi yapiyorum kötü mü bilmiyorum

yani ilk doğumuma göre konuşuyorum. doğum anı en kolayı. dogum yaparken pek bişey hissetmiyorsun. ama o sancılar yokmu o sancılar

Insanlar o kadar seviyor ki böyle boş konuşmaları. "Bunlar daha iyi günlerin, fırsatın varken uyu" demiyorlar mı bir de.
Ilk mesajlarda yazmıştım sanırım. Çok sevdiğim yaşca benden çok küçük iş arkadaşım benim hamile olduğumu öğrenince "ayy ablaaa, doğum çok zor, çok" demişti. kendisi çocuk gelişim bölümü okumuş, derslerinde doğum videoları mı izlemişler ne.
Ama bi görümcem var ki, her eve lazım. Kendi tabiriyle fırt diye doğurmuş ve benim için de öyle dua ediyor "fırt diye doğurursun inşallah" diyor. Çok kolay olmuş, hem de ilk doğumu. Inşallah biz de fırt diye doğururuz

Arkadaslar bebek alısverıs yapıyoruz eylul de dogacak bebekler ne giyecek?? Bırde kaç tane yenidoğan kaç tane 3_6ay almamız gerekir hiç bırsey bılmıyorum kıyafet konusunda

Arkadaslar bebek alısverıs yapıyoruz eylul de dogacak bebekler ne giyecek?? Bırde kaç tane yenidoğan kaç tane 3_6ay almamız gerekir hiç bırsey bılmıyorum kıyafet konusunda
3-4 tane hastahane çıkışı almayı düşünüyorum. daha 1-3 ay takım almayı düşünüyorum. kaç takım alacagıma cinsiyeti karar verecek ama en az 7-8 takım lazım. ikinci gebeliğim ama ben bile kararsızım

6 tane yenidoğan alt üst sapkalı takım aldım. Valla 3-6aymı alsam patıksız tulum falan mı alsam kafam karısık

Bosver oyle bos konusanlari ilk baslarda bebejler surekli uyuyor zaten bi emmek icin uyaniyolar
Sonra da yavas yavas uyku duzenleri olmaya basliyor ona cok rahat uyum saglarsin
Benim eşim de yoktu yanimda yardim edecek tek allahin kuluda gece de kendim baktim gunduz de yemegimi de yaptim banyomu da
Yaparsin her seyi hic merak etme

Bunu son 1 haftadir aynen ben de yasiyorum demek oluyormus herkese

Canm eylül annelerinin bebik alışverişi konusu var orda arkadaşlar yazıyor gel bak sende oraya tecrübeli olanlardan bişiler kaparız

Merhabalar. Salı günü detaylı ultrasona gittim oğlumuz 10 gün önden gidiyormuş adet tarihime göre. kilosu 407 boyu 22 cm çıktı. Çok bir şey söylemedi doktor boyutlarıyla ilgili. Oğlum minyon bir bebek mi olacak emin olamadım. Çok panik yapıyorum gibi hissediyorum daha bu haftalarda bulantılarım devam ediyor kasık ağrılarım var doktor birşeyin yok dedi ama gene de korkuyorum bir düşüğüm oldu çünkü... Ayrıca istanbulda oturanlar nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz? İlk çocuğum olduğundan çok bilgisizim ilerleyişi hakkında... Bu dönemlerde nasıl ilerleyecek bilgisi olan var mı?

Aynen ben de çocuk gelişimi okudum derste izlemiştik dehsete kapilmistim ergen halimle. Allah hayırlısını versin sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…