- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.461
tabi kiHaftaya bana da söyler misin?
Amann o söylemler bitmiyor. Benim kız 6 yaşına geldi sanirim 4 yaşına kadar "bunlar iyi günleri kıymetini bil" sözünü duydum.Ayy o doğum hikayesi can alıcı kısmı zaten. Doğum yapmak kolaymı biz neler yaşadık diyolar bide. Herkeste aynı değil halbuki biri saatlerce sancı çekerken diğeri 2 saatte doğuruyor. Valla ben hiçbirine kulak asmıyorum.
Aynen her kadının farklı ben o kadar çok doğum hikayesi izledim ki YouTube da ilk izlediklerim de nasıl korktum sonra çok pozitif videoları izleyince gitti bütün korkum en güzeli pozitif düşünmek tavsiyeleri uygulamak sonuçta sonunda bebeğimize kavuşmak var bu en büyük motivasyonumuz olmalıAyy o doğum hikayesi can alıcı kısmı zaten. Doğum yapmak kolaymı biz neler yaşadık diyolar bide. Herkeste aynı değil halbuki biri saatlerce sancı çekerken diğeri 2 saatte doğuruyor. Valla ben hiçbirine kulak asmıyorum.
Doğumdan sonra sıradaki söz; hele bir yürümeye başlasın sen asıl zorluğu o zaman göreceksin, şimdi ne kiAynen her kadının farklı ben o kadar çok doğum hikayesi izledim ki YouTube da ilk izlediklerim de nasıl korktum sonra çok pozitif videoları izleyince gitti bütün korkum en güzeli pozitif düşünmek tavsiyeleri uygulamak sonuçta sonunda bebeğimize kavuşmak var bu en büyük motivasyonumuz olmalı
Ben hiç izlemedim yav. Nasıl cesaret izlediniz. Bazı konularda cahil olmak en iyisiAynen her kadının farklı ben o kadar çok doğum hikayesi izledim ki YouTube da ilk izlediklerim de nasıl korktum sonra çok pozitif videoları izleyince gitti bütün korkum en güzeli pozitif düşünmek tavsiyeleri uygulamak sonuçta sonunda bebeğimize kavuşmak var bu en büyük motivasyonumuz olmalı
Aynen bunun bide doğum hikayesi muhabbeti varBebek bekleyen birine bu tür olumsuz anlatımları doğru bulmuyorum hormonal olarak zaten duygusal endişeli olan bir hamileye güzel ve cesaret verici şeyler söylenmeli bunu bir de doğum hikâyelerinde yapıyorlar korkmayan bir hamileyi de korkutuyorlar hiç doğru bulmuyorum onlara kapat kulağını bence madem o kadar zor ve kötü niye ikinci üçüncü çocuğu yapsın ki anneler güzel bir şey ki tekrar yapmak istiyoruzgüzelliklerin büyüklüğü zorlukları kapatır
Ben bisuru doğum doktoru takip ediyorum sezeryan da normak dogum da cok izledim, normal dogumun o son kavuşma anını çektikleri için aşırı duygulaniyorum içim gidiyoBen hiç izlemedim yav. Nasıl cesaret izlediniz. Bazı konularda cahil olmak en iyisi
yani ilk doğumuma göre konuşuyorum. doğum anı en kolayı. dogum yaparken pek bişey hissetmiyorsun. ama o sancılar yokmu o sancılarBen bisuru doğum doktoru takip ediyorum sezeryan da normak dogum da cok izledim, normal dogumun o son kavuşma anını çektikleri için aşırı duygulaniyorum içim gidiyocok izledim ama iyi mi yapiyorum kötü mü bilmiyorum
Ben de başlamadım henüz. 24.haftada başlayacakmışım. Öyle söyledi doktorum.Kızlar demir hapını ne zaman kullanmaua başladınız? 22.haftamın içindeyim henüz vermedi doktorum bana..
Insanlar o kadar seviyor ki böyle boş konuşmaları. "Bunlar daha iyi günlerin, fırsatın varken uyu" demiyorlar mı bir de.Benim yakınımda yeni doğum yapmış çok kişi var ve bana sürekli "doğunca banyo yapmak bile sana lüks olcak, uyuyamıcaksin, mutfakla uğraşmaya vaktin olmucak" vs diye sürekli darladıgı icin bu ay en güzel zamanim gibi hissettiriyolar, öyle laflara kulak tıkamak lazım aslında ama ister istemez etkilenmisim demekki. Ben de cok merak ediyorum bebeğimi ama karnımı da cok seviyorum
3-4 tane hastahane çıkışı almayı düşünüyorum. daha 1-3 ay takım almayı düşünüyorum. kaç takım alacagıma cinsiyeti karar verecek ama en az 7-8 takım lazım. ikinci gebeliğim ama ben bile kararsızımArkadaslar bebek alısverıs yapıyoruz eylul de dogacak bebekler ne giyecek?? Bırde kaç tane yenidoğan kaç tane 3_6ay almamız gerekir hiç bırsey bılmıyorum kıyafet konusunda
6 tane yenidoğan alt üst sapkalı takım aldım. Valla 3-6aymı alsam patıksız tulum falan mı alsam kafam karısık3-4 tane hastahane çıkışı almayı düşünüyorum. daha 1-3 ay takım almayı düşünüyorum. kaç takım alacagıma cinsiyeti karar verecek ama en az 7-8 takım lazım. ikinci gebeliğim ama ben bile kararsızım
1-2 tane takım alınıp sonra ihtiyaca görede karar verilebilir6 tane yenidoğan alt üst sapkalı takım aldım. Valla 3-6aymı alsam patıksız tulum falan mı alsam kafam karısık
Bosver oyle bos konusanlari ilk baslarda bebejler surekli uyuyor zaten bi emmek icin uyaniyolarBenim yakınımda yeni doğum yapmış çok kişi var ve bana sürekli "doğunca banyo yapmak bile sana lüks olcak, uyuyamıcaksin, mutfakla uğraşmaya vaktin olmucak" vs diye sürekli darladıgı icin bu ay en güzel zamanim gibi hissettiriyolar, öyle laflara kulak tıkamak lazım aslında ama ister istemez etkilenmisim demekki. Ben de cok merak ediyorum bebeğimi ama karnımı da cok seviyorum
Bunu son 1 haftadir aynen ben de yasiyorum demek oluyormus herkeseBenim de arada karnım tek taraflı ya da tümü sertleşiyor. Ağrı yoksa endişe edilecek bir şey yoktur diye düşünüyorum ama doktora soracağım haftaya gidince. Ay 28. Haftadan sonra iki haftada bire inecek artık kontroller, 4 hafta çok uzun geliyor
Canm eylül annelerinin bebik alışverişi konusu var orda arkadaşlar yazıyor gel bak sende oraya tecrübeli olanlardan bişiler kaparızArkadaslar bebek alısverıs yapıyoruz eylul de dogacak bebekler ne giyecek?? Bırde kaç tane yenidoğan kaç tane 3_6ay almamız gerekir hiç bırsey bılmıyorum kıyafet konusunda
Yaa ben de ablamdan biliyorum, zor tabi o kadar günahları dökülüyor insanin..yani ilk doğumuma göre konuşuyorum. doğum anı en kolayı. dogum yaparken pek bişey hissetmiyorsun. ama o sancılar yokmu o sancılar
Aynen ben de çocuk gelişimi okudum derste izlemiştik dehsete kapilmistim ergen halimle. Allah hayırlısını versin sağlıkla gelsinler inşallahInsanlar o kadar seviyor ki böyle boş konuşmaları. "Bunlar daha iyi günlerin, fırsatın varken uyu" demiyorlar mı bir de.
Ilk mesajlarda yazmıştım sanırım. Çok sevdiğim yaşca benden çok küçük iş arkadaşım benim hamile olduğumu öğrenince "ayy ablaaa, doğum çok zor, çok" demişti.kendisi çocuk gelişim bölümü okumuş, derslerinde doğum videoları mı izlemişler ne.
Ama bi görümcem var ki, her eve lazım. Kendi tabiriyle fırt diye doğurmuş ve benim için de öyle dua ediyor "fırt diye doğurursun inşallah" diyor. Çok kolay olmuş, hem de ilk doğumu. Inşallah biz de fırt diye doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?