2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaa inşallah ben de cok korkmuyorum inşallah kolay bebekler olurlar dertsiz tasasız

Ben anlamadım önden gidiyor demişsiniz minyon demişsiniz geriden mi diyecekstniz

Oğlum hafta olarak 10 gün daha büyük . Ama boyut olarak 21+3 de 407 gram ve 22cm. Hafta olarak önde ama boyutları için soruyorum ben minyon sayılabilir mi diye. Doktor hiçbir şey demedi onlar için.

Oğlum hafta olarak 10 gün daha büyük . Ama boyut olarak 21+3 de 407 gram ve 22cm. Hafta olarak önde ama boyutları için soruyorum ben minyon sayılabilir mi diye. Doktor hiçbir şey demedi onlar için.
Hafta olarak önde oluşunu zaten boy, kilo ve diğer ölçümlerin ortalaması vermiyor mu? Bir sorun olsa doktor söylerdi zaten.

21+ 6da 404 Gr ve 24 cm çıktı benimkine minyon dedi. Aynı ölçüler sayılır sizinki de minyon görünüyor. Ama hafta olarak nesi önde onu hala anlamadım. Kafa ölçüsü falan mı?

Kızlar gerçekten hamileliğin yarısını gectik elhamdülillah. Ben karnımı sevip sevip bugunler hic gecmese keske hamilelik cok güzel cok özlicem diye hüzünleniyorum bi bende mi oluyor bu his?
Bende ayni seyi dusunuyorum.nasip olursa 2.evladim ve son..kızımda yok gazi var ağladı yok büyümedi diye cok stres yaptım.bu kez cok rahat olup tadını çıkartıp buyutucem allah nasip ederse insallah

Bebek hareketlerini dışarıdan hissetmeye başlayan varmı?dun aksam baya ittirdi karnımı oğlusum..elimi ayağımı kafasını bilemedim ama sol göğsünün 4 parmak altında cok hareketliydi
Benim bazen öyle bir vuruyor ki boş bulunup bağırdığım oluyor dışardan bakınca bile belli oluyor bazı vuruşları. Ilk hamileligim olmasına rağmen hem erken hissettim hem güçlü hissediyorum çok şükür bir de bazen yer değiştirirken hissediyorum sertleşiyor geçtiği yer hafif bir acı oluyor geçiyor.

Bende ayni seyi dusunuyorum.nasip olursa 2.evladim ve son..kızımda yok gazi var ağladı yok büyümedi diye cok stres yaptım.bu kez cok rahat olup tadını çıkartıp buyutucem allah nasip ederse insallah
Stressiz olur mu zaten annelik demek stres demek bı yerde ama ne guzel ders cikarmissin bu sefer gönlüne göre olsun inşallah

Bebek hareketlerini dışarıdan hissetmeye başlayan varmı?dun aksam baya ittirdi karnımı oğlusum..elimi ayağımı kafasını bilemedim ama sol göğsünün 4 parmak altında cok hareketliydi
Biz de artık karnıma bakınca yakalayabilirsek çoğunlukla görüyoruz o kıpırtıları, ne zaman baksak duruyo ama ben hic o kadar yukarda hissetmedim hep kasıkta hissediyorum en fazla göbek deliği hizasında nadiren hareker hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…