- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.121
Güzel haberlerle gelirsin inşallahKızlar yarın detaylı organ taramasına gireceğim bana şans dileyin . Dua edin
Son gittiğimde sordum ben bunu doktoruma. Çünkü ben ne zamandan itibaren sırt üstü yatılmayacağını bilmediğim için hamile kaldığımı öğrendiğimden beri soluma yatıyorum ve artık çok bunaldımSürekli sol yana yatmak için kendinizi zorluyo musunuz kızlar? 20li haftalardan sonra bu biraz daha önemli sanırım artık, ben hep sola yatıyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum. Henüz arkama yastık da koymadim dönmemi engellemesi icin ama siz nasıl yapiyosunuz
Kızlar yarın detaylı organ taramasına gireceğim bana şans dileyin . Dua edin üzel sonuçlarla
Guzel sonuçlarla gelirsin ins benim de pazartesi inşallahKızlar yarın detaylı organ taramasına gireceğim bana şans dileyin . Dua edin
Herkes çok seviyor konuşmayı, karışmayı. Çok biliyorlarsa kendileri bir tane daha doğursun. Bence abartmiyorsun arkadaşım. Kadının doğum şekline de karışamazlar yani... Sağlıklı sıhhatli doğsun, normal sezeryan farketmez diyeceklerine darlıyorlar bide. Diğer mesajlarında doldurmayım diye yazmadım ama valla dayanamadım artık. Sezeryan doğan bir sürü çocuk var, ve maaşallah çok sağlıklılar. Halaya ne yaa...Ya kızlar ben herşeyi kafaya takar oldum. Benim sezeryan la mı normal doğumla mı doğuracağım millete dert oldu sanki yaaa. Zaten kaynanam devamlı sorup duruyo. Normal yap yap diye. Ben sezeryan düşünüyorum korkuyorum yapacak birşey yok ne yapayım. Zaten belimde 2 tane fıstığım var beni zorluyor tüp bebekle gebeli bu arada. Bugünde eşim diyor ki halamla konuşuyordum diyoki sezeryanla doğumda bebeğin ciğerleri gelişmiyormuş diye söylemiş eşime oda bana söylüyor normalde karışmaz bana ama bunu duyunca uyuz oldum yaa herkes başıma bişey kesildi. Ben mi abartıyorum akıl verin nolur
Eşime sürekli "kusura bakma, tutamıyorum" demekten utandım vallahi. Normalde de gaz problemdi ama gebelikle birlikte farklı bir boyut aldıAnneler günaydın. Size bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum çünkü beni bir sız ağlarsınız. Sıkıntım GAZ.hic bitmiyor hep var. Çoğu zaman tutamaz oluyorum. Bana sormadan kendi çıkıyor çoğu zaman. Insan içine çıkamaz noktaya geliyorum çoğu zaman. Yolda yürürken kendi kendine birt birt çıkıyor. Kendi halime gülsem mi ağlasam mi bilmiyorum. Bildiğiniz bir çaresi varmıdır bunun.
Seninde guzel haberlerini bekliyor olacağız ozaman pazartesiGuzel sonuçlarla gelirsin ins benim de pazartesi inşallah
Ciddi bir durum olsa gevşek davranmazlar bence de. Instagramda Furkan Kayabaşoğlu'nun takibini yaptığı bir gebeye de aynı teşhis konulmuştu sanırım. Doğum hikayelerini anlatıyor ya postlarda, orda okudum yanılmıyorsam. Gebenin takibini daha sık yapmış, plasenta bebeğin kilo alımını ve suyunu etkiliyormuş. Takipler sonucunda da erken doğuma karar vermişler. Çok şükür annenin de bebişin de durumu iyiymiş. Farklı bir doktorun görmesi bence de iyi olur.Hanimlar plesentanin gebelik haftasindan buyuk olmasi ne gibi sorunlara neden oluyor bilen var mi bu konuda tecrubesi olan var mi netten arastirdim tatmin edici bilgi bulamadim, doktor da sebebini anlamak icin tahlil tetkik verip duruyor ama sonuclar hep iyi cikiyor. Bebegim haftamla uyumlu ama plesentam haftama gore buyukmus, cigerinde de problem var ne oldugu bilinmiyor. Bir hafta sonrasina randevu verdiler deliricem. Bakilmasi gerek sorun varsa tedavi gerek diyorlar surekli erteliyorlar deliricem az kaldi. Perinatologa gitmen lazim ama önce biz bakalim dedi doktor simdi de sonuclar iyi şu gun gel şu tahlil bu tetkik bilmem ne !! Bayram tatlili girmeden gitmistim bayram arasi verdik simdi de bir hafta sonraya attilar randevuyu. Ciddi bir sey olsa bu kadar gevsek davranamazlar dimi özele gidiyorum. Ben mi panigimden kaygimdan abartiyorum yoksa ters giden bir seyler mi var doktoru ya da hastaneyi mi degissem anlamadim
Gaz bendede vardı ama dediğin gibi tutabiliyordumEşime sürekli "kusura bakma, tutamıyorum" demekten utandım vallahi. Normalde de gaz problemdi ama gebelikle birlikte farklı bir boyut aldı
Valla canım ben hamile kaldığımdan beri tuvaletimi zor yapıyorum. Bebek hep mesafene vuruyor. Ağırlığı orda bence. Hem sürekli tuvaletim geliyor hemde gelince zor yapıyorum. Normal olduğunu düşünmeye başladım artık.Kızlarrr özellikle tecrübeli anneler bir şey sormak istiyorum. Bugün bebeğin hareketlerinin bir kısmını sanki vajinada hissettim hiç bu kadar sık olmamıştı normal mi acaba bu haftalarda? Bir de arada bir afedersiniz tuvaletimi yaparken sanki bebek engel oluyor gibi hissediyordum sanki tam gelip kasigimda duruyor gibiydi ve canım yanıyordu. Az önce yine oldu ve hareketini hissettim sizce normal mi doktora gitmeme gerek var mı bayadır olmuyordu böyle.
Benimde genelde rahat ama bazen o kadar canım acıyor ki korkuyorum inşallah normaldir.Valla canım ben hamile kaldığımdan beri tuvaletimi zor yapıyorum. Bebek hep mesafene vuruyor. Ağırlığı orda bence. Hem sürekli tuvaletim geliyor hemde gelince zor yapıyorum. Normal olduğunu düşünmeye başladım artık.
Ben bugün ilk defa göbeğimin üst kısmında hareket hissettim hatta dışardan göründü eşim de gördü bu zamana kadar hep göbeğimin alt kısmında kasıklarda hissediyordum hatta bazen idrar torbasında gibi hissediyordum o kadar aşağıda yani son bir iki haftadır tuvalette de hissediyorum hareketlerini eskiden hissetmedim bir iki kez de ayaktayken hissettim eskiden ayaktayken hiç hissetmemiştim bence hepsi normal sonuçta hareket ediyor ben burdayım diyor etmese asıl o zaman telaşlanır insan kasılma ağrı bende de oluyor iki gün önce sağ kasığımda baya ağrı ve kasılma oldu korktum biraz ama uzanıp dinlenince geçti karın büyüdükçe bağlar geriliyor ondan oluyor herhalde ya da bebek büyüdükçe ağırlığı karnı geriyor inşallah herşey yolundadır haftaya Cuma günü kontrolüm var içim rahatKızlarrr özellikle tecrübeli anneler bir şey sormak istiyorum. Bugün bebeğin hareketlerinin bir kısmını sanki vajinada hissettim hiç bu kadar sık olmamıştı normal mi acaba bu haftalarda? Bir de arada bir afedersiniz tuvaletimi yaparken sanki bebek engel oluyor gibi hissediyordum sanki tam gelip kasigimda duruyor gibiydi ve canım yanıyordu. Az önce yine oldu ve hareketini hissettim sizce normal mi doktora gitmeme gerek var mı bayadır olmuyordu böyle.
Bende bu aralar hem yukarda hissediyorum hem çok hissediyorum ama bugün inanılmaz aşağı vuruyor gibi geldiBen bugün ilk defa göbeğimin üst kısmında hareket hissettim hatta dışardan göründü eşim de gördü bu zamana kadar hep göbeğimin alt kısmında kasıklarda hissediyordum hatta bazen idrar torbasında gibi hissediyordum o kadar aşağıda yani son bir iki haftadır tuvalette de hissediyorum hareketlerini eskiden hissetmedim bir iki kez de ayaktayken hissettim eskiden ayaktayken hiç hissetmemiştim bence hepsi normal sonuçta hareket ediyor ben burdayım diyor etmese asıl o zaman telaşlanır insan
BeennBenim gibi hamilelik reflüsü ile başetmeye çalışan var mı?çok şükür bulantı geçti derken şimdide bu..herkesin mi böyle geçiyor hamileliği bilemiyorum.bu mide rahatsızlıkları beni benden alıyor huzur bulamadım.aylardır keyifle yediğim tek lokma yemek olmadıbu huzursuzluk hali yaşama Sevincimide aldı resmen evden çıkmak gelmiyor içimden sanırım pandemi tam kapanma beni psikolojik olarak mahvetti.hiç mutlu değilim.psikiyatriste gitsem ilaçta kullanamam ne yapmalıyım bilemedim.
Muhtemelen normaldir cogu seyi normal gormeye basladimBenimde genelde rahat ama bazen o kadar canım acıyor ki korkuyorum inşallah normaldir.
Ben bazen kasıklarımda hissediyorum baya bi aşagıda hemde sonra yukarıda da vuruyor gobek bolgesinde ayakları aşağıda sanırsam ordan ayrı yukardan ayrı tekmeliyorBende bu aralar hem yukarda hissediyorum hem çok hissediyorum ama bugün inanılmaz aşağı vuruyor gibi geldicanım acıdığı için endişe ettim yoksa istediği gibi gezsin her şeye razıyım valla
Ay valla insan ne düşüneceğini şaşırıyor eşime kalsa her şey normal ben evham yapıyorum ama insanın elinde değilMuhtemelen normaldir cogu seyi normal gormeye basladimdiger bir taraftan doktora kasilmam oluyor vs diye anlattigimda bebek vajinaya baski yapiyor mu gibi sorular da sormustu. Boyle olunca doktoru bilgilendirmek gereken bir durum mudur diye dusundum. Baska arkadaslarin da benzer sikayetleri oldu, bir sorun cikmadi. Daha kontrolune ne kadar vardi?
Ay evet bende bazen iki yerde aynı anda hissediyorum tekmeleri ama bugün baya baya aşağıya vurdu korktum biraz.Ben bazen kasıklarımda hissediyorum baya bi aşagıda hemde sonra yukarıda da vuruyor gobek bolgesinde ayakları aşağıda sanırsam ordan ayrı yukardan ayrı tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?