2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bir problem yok çok şükür. Sadece plesanta aşağıdaymış. Yukarıya çıkmazsa sezaryan dedi doktor. Hafta hafta kontrol edilcek artik
Hayırlısı olsun, benzer nedenle ben de illk hamileliğimi sezeryan yaptım. Normal doğumu çok isteyen biri olarak başlarda çok üzülmüştüm ama sağlıkla kucağıma alınca aklıma bile gelmedi nasıl doğduğu

Sevgili eylül anneleri size bugün yaşadığım şeyi anlatmak istiyorum biraz tedirgin oldum açıkçası. Sabah uyandım sırt üstü yattım 15+2 hamileyim bu arada karnımın sağ tarafında bir yumru vardı sertti ama sol taraf boştu yani şişlik ya da aertlik yoktu. Kalkınca düzeldi sonra nedendir acaba bu haftalarda başına gelen var mı ? Bir arkadaşım hemen doktora git falan dedi tedirgin oldum

Merhaba canım bu haftalarda nasıl yattığının hicbir önemi yok, dr banu ciftcinin kitabında 25 haftadan sonra daha cok sola yatmakta fayda var yazıyor, cogu doktor da 20. Haftadan sonra diyor tedirgin olmana gerek yok o şişlik gibi seyden bir arkadas bahsetmisti birkac sayfa geri gidersen okuyabilirsin

Çok teşekkür ederim

Ay içimi dökmek için yazmak istedim.. bizde kayınvalidemdeydik üç aylık bir bebişimiz var ailede herkes şap şup öpüyor .. bende küçük çocuk bu kadar öpülmez bi 5-6 aylık olsun yanakları alerji olucak filan dedim.. kayınvalidem ay ben öperim valla bişi olmaz diyor.. ay hiç takmazdım ama bu nasıl iş ya .. bu etrafta ki insanlar beni çok yoruyor bazen.. ben bu konuda hassasım dedim.. eşime de benim çocuğum sanırım çok kıymetli olucak dedim hak verdi bana .. Allah nasip ederse üç buçuk dört ayımız kaldı şimdi bu bebişi gördükçe stres oldum

Bebek oraya yığılmıştır ondandır hareket kıpırtı hissediyor musun bebeğin değişimini yada sola meyilli yatınca hemen sola mı yığılıyor

Biz de ablamin bebeğini öpmeye kıyamazdık koklardik ama kayınvalidesi ıslak ıslak öpmüş, biraz büyüyünce de ısırarak sevmeye çalışmış insanlar çok değişik gerçekten

Kızlar bir problem yok çok şükür. Sadece plesanta aşağıdaymış. Yukarıya çıkmazsa sezaryan dedi doktor. Hafta hafta kontrol edilcek artik
Benim plasenta fundal demişti doktor ilk zaman detaylıda ise rahım ağzına 3cm uzaklıktaymış bu cmden daha yakın olması istenmiyor bunu bu gebelikte hissediyorum çünkü son ay hariç tuvaleteçıkma ihtiyacı duymuyordum ama bu bekte duyuyorum benimde umarım daha fazla yaklaşmaz daha çok hafta var ne olacağı belli değil

Ne güzel annelik hassasiyeti başlamış çocuğuna yapılmasını istemediğin hiçbir şeye izin verme sonuçta o senin çocuğun harika bir anne olacağına eminim

Biz de ablamin bebeğini öpmeye kıyamazdık koklardik ama kayınvalidesi ıslak ıslak öpmüş, biraz büyüyünce de ısırarak sevmeye çalışmış insanlar çok değişik gerçekten
Ucuklu kişi öpünce çok tehlikeli oluyor ilk zaman benim bebeğimide gripli kişiler iki aylıklen öpmüştü bulaştırdılar çocuğun bogazı doldu antibiyotik verdik öksürükten boguluyordu ters tuttuk balgamları kustu kurtardı çok zor oldu doğunca önlem alın hayır diyin ilk zaman çocuğun hasta olması çok zor Allahtan emen bir çocuktu kurtardık zayıf yada anne sütü almayan çocuk olsaydı inan herşey çok zor olurdu sonrasında doktor yüzü görmedi akıllandık ama çocuk balgamdan boğuluyordu o bana yetti yani siz siz olun sakın gerçi korana var belki insanlarda az da olsa biraz anlayış olur umarım sanki bebeği sevmeseler öpmeseler onlara küseceğiz bu zihniyeti hiç anlamıyorum şuana kadar başkasının çocuğunu hiç öpmedim koranadan önce bile

Benim kayınvalidem de çocuğu mıncırmaktan bahsediyor sürekli bazen böyle cinnetim gelicek diye korkuyorum ya el kadar bebek ben kimsenin kucağıma bile vermek istemem ki artık bir de covid diye de bir gerçek var. Bakalım nasıl olucak neler yaşıcaz nasıl cinnetler getireceğiz uzakta olmak biraz avantaj ama bakalım doğum zamanı ne kadar kalıcak başımda beni de bu strese sokuyor. Eşimde bende 10 günden fazla kimse kalmasın istiyoruz hele kaynanam hiç kalmasın onun her şeyi çok bilme durumu beni mahveder lohusa halimle

Evet belki durum değişir bekleyip göreceğiz Hayırlısıyla

Ayy Allah bi daha yaşatmasın bebek boğulur gibi hafif bi tıkansa cok telaş yaparım ben, çok haklısın kimse darilir küser dememek lazım hele ki bu pandemi ortamında.. biz kocamizdan korkar olduk işe gidip geliyo diye insallah gelen giden olmaz tam stres kaynağı gerçekten

Düşüncesizlik gerçekten..
Ne güzel annelik hassasiyeti başlamış çocuğuna yapılmasını istemediğin hiçbir şeye izin verme sonuçta o senin çocuğun harika bir anne olacağına eminim
Yaa teşekkür ederim kuzum öyle küçük bebek görünce şu zamanda farklı gözle baktım gerçekten sen söyleyince farkettim bende
Hayır demek lazım gerçekten.. bende hiç öpmem koklarım hep..
Benimde annem 30-40 gün kalırım diyor o zamandqn sonra da gerek yok alışırız bence bizde bide eşimin ailesi kalabalık çocuklar çok var bi gör çocuk hop onda hop o çocukta ben o kadar rahat olamam sanırım.. şimdiden konu geçtikçe alıştırmak lazım galiba fikrini.. ben söylemeye çalışıyorum kibarca.. işimiz zor

Plesenta yaşlanmasiymis buyumesi. Pazartesi randevum var baska bir doktora gorunecegim, bakalim ne diyecek. Insallah iyi olur

Olabiliyor canım benim de çok aşağıda hep bu yüzden canım yanıyor bazen hareketlerinde

O yumru bebek olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…