2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hocam bugun müdür bey bana sana bağlı istersen uzaktan eğitim ver istersen bırak dedi ama bıraksam sene sonu şimdi ücretli öğretmen de bulamazlar ben de uzaktan olduğu sürece veririm ama yüzyüze eğitime dönerse gelemem dedim. Merak ettiiğim o zman da geleceksin deme durumu olur mu şimdi devam ediyorum diye. Sizin bir bilginiz var mı?

24. Haftadan itibaren diyor 23. Hafta bitince alinabiliyor olmasi gerekmiyor mu ?

Sağlığını etkilemez inşallah ya bende sonradan araştırdım inşallah sağlığı iyi olur baştan hastanede anlıyamadım ama. Erken doğum da olabiliyormuş bu durumda bakalım hayırlısı

Evet ücretli öğretmen problemi var son ayda, o doğru ama yüz yüzeye çağırmak çok büyük bir risk, bu sorumluluğun altına gireceklerini hiç sanmıyorum.
Ortaokul-lise branşındaysanız, yüz yüze eğitime dönülünce sizin sınıflarınıza uzaktan ders vermeye devam etmenizi teklif edebilirler belki. Belki diğer öğretmenlere dağıtılabilir.
İlkokuldaysanız nasıl çözüm yolu bulurlar, fikrim yok.
Anasınıfında ücretli bulunmazsa benim öğrencilerimi diğer sınıflara bölüştürürler diye tahmin ediyorum. Gerçi benim velilerim de son ay olduğu için kaydını alır gibi geliyor.
24. Haftadan itibaren diyor 23. Hafta bitince alinabiliyor olmasi gerekmiyor mu ?
24+0dan itibaren alınabilir, bayram haftasına geldiği için ben 24+5'e kaldım mecburen. Son adet tarihine göre 23+5, 23+6da da alınabilir aslında, idareniz gıcıktır, "genelgede 24. hafta diyor." der, onu bilemem.

Yaaaa öpmesinler : ( Bebeklerin bağışıklığı çok zayıf olduğu için "öpücük hastalığı" diye geçen bir hastalık kapabilirler. Gerçekten anlaşılması zor ve çok tehlikeli bir hastalık. Arkadaşımın çocuğunda çıkmıştı, teşhis konana kadar korkudan öldü öldü dirildi.
Böyle felaket tellallığını hiç sevmem, çok nadir de bir hastalık ama duymuş olun.

Sağlığını etkilemez inşallah ya bende sonradan araştırdım inşallah sağlığı iyi olur baştan hastanede anlıyamadım ama. Erken doğum da olabiliyormuş bu durumda bakalım hayırlısı
Tam teşhis ne dedi doktor? Plesantanin aşağıda olmasının da dereceleri var. Ben en agirini yaşadım ama cok şükür bizim doğum tarihini etkilemedivakti zamanı geldiğinde dünyaya geldi. Kanaman felan da olmuyorsa çok ağırı değildir canım inşallah da çıkar zamanla yukarıya

Alt kenari servikal os'a bitisik olup Parsiyel Plasenta previa mevcuttur yaziyor kagitta bizede doktor anlasilir dilde asagida dedi. Bakalim ya yukari cikicak zaman gostercek

Hareket hissetmedim hiç sağa yatıyodum baktım orda şişlik sertlik var ilk defa oldu
EĞer o şilik dediğin şey çok kolay bir tarafa yıgılıyorsa sola ystarken o tarafta yumru gibi birşey hissediyorsan sıkıntı ne zaman doktora gittiğinde önemli bebekte sıkıntı yoktu ise o muhtemrlen bebektir bebrkler bazen bir yere kafasını sırtını dayarlar birde o haftalarda karın bir tarafa yığılıyor endişe edecek durum değil ams bebek kayıplarında bir küçük top sert yumru gibi yer değişiyorsa öyle bir durum oluşuyor yaşadığım için az çok biliyorum ama muhtemelen sen yakın zamsnda gitmişsindir çünk o durum için bebek uzun zaman önce kayıp edilmiş olması gerekir

Alt kenari servikal os'a bitisik olup Parsiyel Plasenta previa mevcuttur yaziyor kagitta bizede doktor anlasilir dilde asagida dedi. Bakalim ya yukari cikicak zaman gostercek
Detaylı da benim de plasenta ön duvarda ve aşağıda not edildi, zamanla yukarı çıkıyor kafana takma dedi doktor. Son kontrolde de yine aşağıda diye not düştü doktorum. Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da benim de içimden normal doğum geçiyor. Hayırlısı olur inşallah

Evet ya sağ salim olsunlardainşallah yukarı çıkarlar

En
son 11+3te gitmiştim bi sıkıntı yoktu ama normalde sağa veya sola yatınca olmuyo yani ilk kez oldu

Ben de öyle hissediyorum.21.haftada doktoruma sordum normal dedi çünkü ayakları aşağıda dedi ve bu haftalarda olmadı gereken pozisyon buymuş

Benim de aynı. Detaylıda "plasentanın yerleşimi iyi, riskli gebelik değil artık." denmişti. İdari izin raporu almak için gittiğim devlet hastanesinde "servikal uzunluk yeterli değil." dedi yine, 'yüksek riskli gebelik' notu düştü rapora.

Peki dinlenme mi verdiler bu durumda? Umarim her sey yolunda ilerler, epey yol katettik

Kızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım var ilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun

Coookk geçmiş olsun.umarim en hafifiyle atlatırsıniz. Rabbim kısa sürede şifa versin oksopar sanırım kan sulandırıcı, antibiyotik niye verdiler acaba? İlaç kullandığın için üzülme canım hiç kullanmamak tabi ki daha iyi ama her ikisi de hamilelikte sıklıkla kullanılan ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…