- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.181
Herkes oyle diyo şu an öyle galibaO yumru bebek olmasin
Hocam bugun müdür bey bana sana bağlı istersen uzaktan eğitim ver istersen bırak dedi ama bıraksam sene sonu şimdi ücretli öğretmen de bulamazlar ben de uzaktan olduğu sürece veririm ama yüzyüze eğitime dönerse gelemem dedim. Merak ettiiğim o zman da geleceksin deme durumu olur mu şimdi devam ediyorum diye. Sizin bir bilginiz var mı?Anasınıfı öğretmeniyim, 24+5 te hastaneden durum bildirir raporu aldım. Okullar 2 Temmuz'a kadar sürecek deniyor, 1 Haziran'da yüz yüzeye dönülürse kullanacağım. Bizim idare uzaktan eğitimde idari izne çıkarmıyor.
24. Haftadan itibaren diyor 23. Hafta bitince alinabiliyor olmasi gerekmiyor mu ?Anasınıfı öğretmeniyim, 24+5 te hastaneden durum bildirir raporu aldım. Okullar 2 Temmuz'a kadar sürecek deniyor, 1 Haziran'da yüz yüzeye dönülürse kullanacağım. Bizim idare uzaktan eğitimde idari izne çıkarmıyor.
Sağlığını etkilemez inşallah ya bende sonradan araştırdım inşallah sağlığı iyi olurHayırlısı olsun, benzer nedenle ben de illk hamileliğimi sezeryan yaptım. Normal doğumu çok isteyen biri olarak başlarda çok üzülmüştüm ama sağlıkla kucağıma alınca aklıma bile gelmedi nasıl doğduğu
Evet ücretli öğretmen problemi var son ayda, o doğru ama yüz yüzeye çağırmak çok büyük bir risk, bu sorumluluğun altına gireceklerini hiç sanmıyorum.Hocam bugun müdür bey bana sana bağlı istersen uzaktan eğitim ver istersen bırak dedi ama bıraksam sene sonu şimdi ücretli öğretmen de bulamazlar ben de uzaktan olduğu sürece veririm ama yüzyüze eğitime dönerse gelemem dedim. Merak ettiiğim o zman da geleceksin deme durumu olur mu şimdi devam ediyorum diye. Sizin bir bilginiz var mı?
24+0dan itibaren alınabilir, bayram haftasına geldiği için ben 24+5'e kaldım mecburen. Son adet tarihine göre 23+5, 23+6da da alınabilir aslında, idareniz gıcıktır, "genelgede 24. hafta diyor." der, onu bilemem.24. Haftadan itibaren diyor 23. Hafta bitince alinabiliyor olmasi gerekmiyor mu ?
Yaaaa öpmesinler : ( Bebeklerin bağışıklığı çok zayıf olduğu için "öpücük hastalığı" diye geçen bir hastalık kapabilirler. Gerçekten anlaşılması zor ve çok tehlikeli bir hastalık. Arkadaşımın çocuğunda çıkmıştı, teşhis konana kadar korkudan öldü öldü dirildi.Ay içimi dökmek için yazmak istedim.. bizde kayınvalidemdeydik üç aylık bir bebişimiz var ailede herkes şap şup öpüyor .. bende küçük çocuk bu kadar öpülmez bi 5-6 aylık olsun yanakları alerji olucak filan dedim.. kayınvalidem ay ben öperim valla bişi olmaz diyor.. ay hiç takmazdım ama bu nasıl iş ya .. bu etrafta ki insanlar beni çok yoruyor bazen.. ben bu konuda hassasım dedim.. eşime de benim çocuğum sanırım çok kıymetli olucak dedimhak verdi bana .. Allah nasip ederse üç buçuk dört ayımız kaldı şimdi bu bebişi gördükçe stres oldum
Tam teşhis ne dedi doktor? Plesantanin aşağıda olmasının da dereceleri var. Ben en agirini yaşadım ama cok şükür bizim doğum tarihini etkilemediSağlığını etkilemez inşallah ya bende sonradan araştırdım inşallah sağlığı iyi olurbaştan hastanede anlıyamadım ama. Erken doğum da olabiliyormuş bu durumda bakalım hayırlısı
Alt kenari servikal os'a bitisik olup Parsiyel Plasenta previa mevcuttur yaziyor kagitta bizede doktor anlasilir dilde asagida dedi. Bakalim ya yukari cikicak zaman gostercekTam teşhis ne dedi doktor? Plesantanin aşağıda olmasının da dereceleri var. Ben en agirini yaşadım ama cok şükür bizim doğum tarihini etkilemedivakti zamanı geldiğinde dünyaya geldi. Kanaman felan da olmuyorsa çok ağırı değildir canım inşallah da çıkar zamanla yukarıya
EĞer o şilik dediğin şey çok kolay bir tarafa yıgılıyorsa sola ystarken o tarafta yumru gibi birşey hissediyorsan sıkıntı ne zaman doktora gittiğinde önemli bebekte sıkıntı yoktu ise o muhtemrlen bebektir bebrkler bazen bir yere kafasını sırtını dayarlar birde o haftalarda karın bir tarafa yığılıyor endişe edecek durum değil ams bebek kayıplarında bir küçük top sert yumru gibi yer değişiyorsa öyle bir durum oluşuyor yaşadığım için az çok biliyorum ama muhtemelen sen yakın zamsnda gitmişsindir çünk o durum için bebek uzun zaman önce kayıp edilmiş olması gerekirHareket hissetmedim hiç sağa yatıyodum baktım orda şişlik sertlik var ilk defa oldu
Birde plasenta ne kadar önde gidiyormuş onu da sor yani bebeğe görePlesenta yaşlanmasiymis buyumesi. Pazartesi randevum var baska bir doktora gorunecegim, bakalim ne diyecek. Insallah iyi olur
Detaylı da benim de plasenta ön duvarda ve aşağıda not edildi, zamanla yukarı çıkıyor kafana takma dedi doktor. Son kontrolde de yine aşağıda diye not düştü doktorum. Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da benim de içimden normal doğum geçiyor. Hayırlısı olur inşallahAlt kenari servikal os'a bitisik olup Parsiyel Plasenta previa mevcuttur yaziyor kagitta bizede doktor anlasilir dilde asagida dedi. Bakalim ya yukari cikicak zaman gostercek
Evet ya sağ salim olsunlardaDetaylı da benim de plasenta ön duvarda ve aşağıda not edildi, zamanla yukarı çıkıyor kafana takma dedi doktor. Son kontrolde de yine aşağıda diye not düştü doktorum. Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da benim de içimden normal doğum geçiyor. Hayırlısı olur inşallah
Umarım sizde de ile yarar ben yaparken hiç inanmıyordum işe yarayacağına ama kan sonucu alınca çok şaşırdım inanın sizde de yarayacaktırÇok teşekkür ederim bunların hepsini uygulayacağım umarım doğumda sorun yaşamam ve değerim artar
son 11+3te gitmiştim bi sıkıntı yoktu ama normalde sağa veya sola yatınca olmuyo yani ilk kez olduEĞer o şilik dediğin şey çok kolay bir tarafa yıgılıyorsa sola ystarken o tarafta yumru gibi birşey hissediyorsan sıkıntı ne zaman doktora gittiğinde önemli bebekte sıkıntı yoktu ise o muhtemrlen bebektir bebrkler bazen bir yere kafasını sırtını dayarlar birde o haftalarda karın bir tarafa yığılıyor endişe edecek durum değil ams bebek kayıplarında bir küçük top sert yumru gibi yer değişiyorsa öyle bir durum oluşuyor yaşadığım için az çok biliyorum ama muhtemelen sen yakın zamsnda gitmişsindir çünk o durum için bebek uzun zaman önce kayıp edilmiş olması gerekir
Ben de öyle hissediyorum.21.haftada doktoruma sordum normal dedi çünkü ayakları aşağıda dedi ve bu haftalarda olmadı gereken pozisyon buymuşKızlarrr özellikle tecrübeli anneler bir şey sormak istiyorum. Bugün bebeğin hareketlerinin bir kısmını sanki vajinada hissettim hiç bu kadar sık olmamıştı normal mi acaba bu haftalarda? Bir de arada bir afedersiniz tuvaletimi yaparken sanki bebek engel oluyor gibi hissediyordum sanki tam gelip kasigimda duruyor gibiydi ve canım yanıyordu. Az önce yine oldu ve hareketini hissettim sizce normal mi doktora gitmeme gerek var mı bayadır olmuyordu böyle.
Benim de aynı. Detaylıda "plasentanın yerleşimi iyi, riskli gebelik değil artık." denmişti. İdari izin raporu almak için gittiğim devlet hastanesinde "servikal uzunluk yeterli değil." dedi yine, 'yüksek riskli gebelik' notu düştü rapora.Detaylı da benim de plasenta ön duvarda ve aşağıda not edildi, zamanla yukarı çıkıyor kafana takma dedi doktor. Son kontrolde de yine aşağıda diye not düştü doktorum. Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da benim de içimden normal doğum geçiyor. Hayırlısı olur inşallah
Peki dinlenme mi verdiler bu durumda? Umarim her sey yolunda ilerler, epey yol katettikBenim de aynı. Detaylıda "plasentanın yerleşimi iyi, riskli gebelik değil artık." denmişti. İdari izin raporu almak için gittiğim devlet hastanesinde "servikal uzunluk yeterli değil." dedi yine, 'yüksek riskli gebelik' notu düştü rapora.
Çok teşekkür ederimBen de öyle hissediyorum.21.haftada doktoruma sordum normal dedi çünkü ayakları aşağıda dedi ve bu haftalarda olmadı gereken pozisyon buymuş
Coookk geçmiş olsun.umarim en hafifiyle atlatırsıniz. Rabbim kısa sürede şifa versinKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?