2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer. Evet iğne kan sulandırıcı biraz pıhtılaşma çıktı o yüzden kullanıcam. Antibiyotikte değerlerim yüksek çıktığı içinmiş. Sanırım covid değeri yüksek vücudumda çünkü iki gün sonra tekrar sürüntü testi istediler.

Bende aynen bu sekılde buldum sağlık calısanıydım. İlaç hiç kullanmadım. Sadece arada parol 20 saat uykuyla geçti 5 gün kendıme geldim ve cok ıyıyım korkma bebekte uyıdır. Cunku bende hep tedırgın oldum amaa bebeklerinmiz etkılenmıyor

Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize dualarim sizinle

Mrb anneler bende 24 haftalik gebeyim saglik ocaginda yapilan idrarda protenin sonucumda 1.5 protein cikti benim gibi olup sonrdaa nasil bir yol izlediniz

Detaylida neydi servikal uzunluk? Umarım devlet hastanesinin cihazının daha az hassas olmasından kaynaklaniyordur. Geçmiş olsun

Yaa cok üzüldüm Rabbim şifa versin moralini yüksek tut şu 1.5 senede binlerce hamile kadın covid geçirdi, aramizda bile cok var geçiren Allah'ın izniyle sen de atlatcaksın korkma hic

Peki dinlenme mi verdiler bu durumda? Umarim her sey yolunda ilerler, epey yol katettik
Detaylida neydi servikal uzunluk? Umarım devlet hastanesinin cihazının daha az hassas olmasından kaynaklaniyordur. Geçmiş olsun
Devlet hastanesi doktoru bebekle ilgili konuşmadı sayılır, detaylıyı Ali Ekiz'de yaptırdığımı öğrenince onunla ilgili konuştu sadece. Birlikte çalışmışlar eskiden, bir sürü soru sordu, "ben burada sürünürken, o parayı kırıyor." hesapları yapıyordu sanırım. : D
Siz sorunca baktım; 19da ilişki sonrası kahverengi akıntı olunca panik yapıp 1 hafta rapor veren doktor 4.7 cm notu düşmüş, 21 hafta detaylıda 4.4 cm yazılmış. Devlet hastanesi raporunda cm yok, "Dikkat et" dedi. Kendi doktoruma gittiğimde de cm sorayım özellikle. O da her muayenede bakıyor gerçi.

Ya çok teşekkür ederim en büyük korkum bebeğim Allah hepimizin bebeklerini korusun
Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize dualarim sizinle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ah geçmiş olsun İnşallah çabuk atlatırsınız.

Canım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın. Kan sulandırıcı çoğu hamile kullanıyor endişe etme. Ben diş çektirdim 3 gün önce antibiyotik bile kullandım dişi de uyuşturdular vs sandığımız gibi değil bebeğe ilaç geçip etkilenmesi o kadar kolay değil artık.

Anladım devlet hastanesindeki doktor yok yere panik yaptırmış olabilir Oyle olsun daha iyi. Onceki olcumlerdeki uzunluklar iyiymis.

adamın içinden geçen sese ben de ihtimal veriyorum

GEçer inş geçmiş olsun yediklerine içtiklerine dikkat et kolayca atlatırsın inş

Çok teşekkür ederim inşallah geçer bir an önce antibiyotik kullanmak gözümü korkutuyor gerçekten karat veremiyorum hayırlısı artık ne diyebilirim ki.
Ah geçmiş olsun İnşallah çabuk atlatırsınız.
Çok teşekkür ederim inşallah

Yaa cok üzüldüm Rabbim şifa versin moralini yüksek tut şu 1.5 senede binlerce hamile kadın covid geçirdi, aramizda bile cok var geçiren Allah'ın izniyle sen de atlatcaksın korkma hic
Çok teşekkür ederim inşallah hemen geçer kendim için değil bebeğim için korkuyorum ilk değilim tabi son da olmam ama insan çok korkuyor Allah kimseye yasatmasin inşallah

Çok geçmiş olsun. Ateşin falan yükseliyor mu, genel nasıl seyrediyor? Umarım hafif atlatırsın. Forumda da malesef covid geçiren annelerimiz oldu ama sorunsuz atlattılar çok şükür, inşallah senin de öyle olacaktır. Mutlaka kendi doktoruna da danışarak verilen ilaçlardan korkma derim.

Bildiğim kadarıyla iyi bir değer 4.4 cm. 2.5 cm altında olunca riskli sanırım. 1 ayda o kadar kısalmiyordur Ağustos annelerinde çok çok düşük değerler okudum ki dinlenme ile iyi durumdalar şu an. Tedbiri elden birakmazsin, can sıkıcı bir durum yok bence ortada

Çok teşekkür ederim inşallah geçer bir an önce antibiyotik kullanmak gözümü korkutuyor gerçekten karat veremiyorum hayırlısı artık ne diyebilirim ki.

Çok teşekkür ederim inşallah
Canım öncelikle geçmiş olsun,kolay atlat inşallah. Hamilelere uygun antibiyotikler de var. Muhtemelen onlardan vermişlerdir. Oğluma hamileyken 2 kere kullandım. Kum ve idrar yolu enfeksiyonu yüzünden. Bence enfeksiyon çok daha riskli gebelikte. Doktorunun tavsiyesine uyup kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…