- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.201
Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer. Evet iğne kan sulandırıcı biraz pıhtılaşma çıktı o yüzden kullanıcam. Antibiyotikte değerlerim yüksek çıktığı içinmiş. Sanırım covid değeri yüksek vücudumda çünkü iki gün sonra tekrar sürüntü testi istediler.Coookk geçmiş olsun.umarim en hafifiyle atlatırsıniz. Rabbim kısa sürede şifa versinoksopar sanırım kan sulandırıcı, antibiyotik niye verdiler acaba? İlaç kullandığın için üzülme canım hiç kullanmamak tabi ki daha iyi ama her ikisi de hamilelikte sıklıkla kullanılan ilaçlar
Bende aynen bu sekılde buldum sağlık calısanıydım. İlaç hiç kullanmadım. Sadece arada parol 20 saat uykuyla geçti 5 gün kendıme geldim ve cok ıyıyım korkma bebekte uyıdır. Cunku bende hep tedırgın oldum amaa bebeklerinmiz etkılenmıyorKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize dualarim sizinleKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Detaylida neydi servikal uzunluk? Umarım devlet hastanesinin cihazının daha az hassas olmasından kaynaklaniyordur. Geçmiş olsunBenim de aynı. Detaylıda "plasentanın yerleşimi iyi, riskli gebelik değil artık." denmişti. İdari izin raporu almak için gittiğim devlet hastanesinde "servikal uzunluk yeterli değil." dedi yine, 'yüksek riskli gebelik' notu düştü rapora.
Yaa cok üzüldümKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Peki dinlenme mi verdiler bu durumda? Umarim her sey yolunda ilerler, epey yol katettik
Devlet hastanesi doktoru bebekle ilgili konuşmadı sayılır, detaylıyı Ali Ekiz'de yaptırdığımı öğrenince onunla ilgili konuştu sadece. Birlikte çalışmışlar eskiden, bir sürü soru sordu, "ben burada sürünürken, o parayı kırıyor." hesapları yapıyordu sanırım. : DDetaylida neydi servikal uzunluk? Umarım devlet hastanesinin cihazının daha az hassas olmasından kaynaklaniyordur. Geçmiş olsun
Ya çok teşekkür ederim en büyük korkum bebeğimBende aynen bu sekılde buldum sağlık calısanıydım. İlaç hiç kullanmadım. Sadece arada parol 20 saat uykuyla geçti 5 gün kendıme geldim ve cok ıyıyım korkma bebekte uyıdır. Cunku bende hep tedırgın oldum amaa bebeklerinmiz etkılenmıyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun dikkat edin kendinize dualarim sizinle
Ah geçmiş olsunKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Canım geçmiş olsunKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Anladım devlet hastanesindeki doktor yok yere panik yaptırmış olabilirDevlet hastanesi doktoru bebekle ilgili konuşmadı sayılır, detaylıyı Ali Ekiz'de yaptırdığımı öğrenince onunla ilgili konuştu sadece. Birlikte çalışmışlar eskiden, bir sürü soru sordu, "ben burada sürünürken, o parayı kırıyor." hesapları yapıyordu sanırım. : D
Siz sorunca baktım; 19da ilişki sonrası kahverengi akıntı olunca panik yapıp 1 hafta rapor veren doktor 4.7 cm notu düşmüş, 21 hafta detaylıda 4.4 cm yazılmış. Devlet hastanesi raporunda cm yok, "Dikkat et" dedi. Kendi doktoruma gittiğimde de cm sorayım özellikle. O da her muayenede bakıyor gerçi.
I zaman sıkıntı yok normal olanşeyler genelde karın bir tarafa yığılıyor bu zamandaEn
son 11+3te gitmiştim bi sıkıntı yoktu ama normalde sağa veya sola yatınca olmuyo yani ilk kez oldu
GEçer inş geçmiş olsun yediklerine içtiklerine dikkat et kolayca atlatırsın inşKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Çok teşekkür ederim inşallahGEçer inş geçmiş olsun yediklerine içtiklerine dikkat et kolayca atlatırsın inş
Çok teşekkür ederim inşallah geçer bir an önceCanım geçmiş olsuninşallah çabucak atlatırsın. Kan sulandırıcı çoğu hamile kullanıyor endişe etme. Ben diş çektirdim 3 gün önce antibiyotik bile kullandım dişi de uyuşturdular vs sandığımız gibi değil bebeğe ilaç geçip etkilenmesi o kadar kolay değil artık.
Çok teşekkür ederim inşallahAh geçmiş olsunİnşallah çabuk atlatırsınız.
Çok teşekkür ederim inşallah hemen geçer kendim için değil bebeğim için korkuyorumYaa cok üzüldümRabbim şifa versin moralini yüksek tut şu 1.5 senede binlerce hamile kadın covid geçirdi, aramizda bile cok var geçiren Allah'ın izniyle sen de atlatcaksın korkma hic
Çok geçmiş olsun. Ateşin falan yükseliyor mu, genel nasıl seyrediyor? Umarım hafif atlatırsın. Forumda da malesef covid geçiren annelerimiz oldu ama sorunsuz atlattılar çok şükür, inşallah senin de öyle olacaktır. Mutlaka kendi doktoruna da danışarak verilen ilaçlardan korkma derim.Kızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Bildiğim kadarıyla iyi bir değer 4.4 cm. 2.5 cm altında olunca riskli sanırım. 1 ayda o kadar kısalmiyordurDevlet hastanesi doktoru bebekle ilgili konuşmadı sayılır, detaylıyı Ali Ekiz'de yaptırdığımı öğrenince onunla ilgili konuştu sadece. Birlikte çalışmışlar eskiden, bir sürü soru sordu, "ben burada sürünürken, o parayı kırıyor." hesapları yapıyordu sanırım. : D
Siz sorunca baktım; 19da ilişki sonrası kahverengi akıntı olunca panik yapıp 1 hafta rapor veren doktor 4.7 cm notu düşmüş, 21 hafta detaylıda 4.4 cm yazılmış. Devlet hastanesi raporunda cm yok, "Dikkat et" dedi. Kendi doktoruma gittiğimde de cm sorayım özellikle. O da her muayenede bakıyor gerçi.
Çok geçmiş olsun, acil şifalarÇok teşekkür ederim inşallah hemen geçer kendim için değil bebeğim için korkuyorumilk değilim tabi son da olmam ama insan çok korkuyor Allah kimseye yasatmasin inşallah
Canım öncelikle geçmiş olsun,kolay atlat inşallah. Hamilelere uygun antibiyotikler de var. Muhtemelen onlardan vermişlerdir. Oğluma hamileyken 2 kere kullandım. Kum ve idrar yolu enfeksiyonu yüzünden. Bence enfeksiyon çok daha riskli gebelikte. Doktorunun tavsiyesine uyup kullan.Çok teşekkür ederim inşallah geçer bir an önceantibiyotik kullanmak gözümü korkutuyor gerçekten karat veremiyorum hayırlısı artık ne diyebilirim ki.
Çok teşekkür ederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?