2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun. Inşallah kolayca atlatırsın

Çok teşekkür ederim prospektüs çok içimi rahatlatmadı o yüzden kafam karıştı ama kendi doktoruma da danışıp kullanacağım mecbur

Çok teşekkürler ateşim yükseltiyor yani bazen vücudum soğuk bazen yanaklarım sıcak ama genelde hep aynı düzeyde. Inşallah en kısa zamanda geçer ilk belirtimi göre bugün 8. Gün ama kötüleşmeye başlayalı 6. Gün. Umarım hafifleyerek devam eder. Vücut ağrılarım var onun haricinde burnum tıkalı ama tat alabiliyorum. Halsizlik çok yoruyor bakalım dayanmaya çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun, inşallah çok hafif atlatırsın Sen de bebeğin de Allah'a emanet olun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Moral yüksek olursa her hastalık hafif geçiyor bence.

Çok geçmiş olsun, inşallah çok hafif atlatırsın Sen de bebeğin de Allah'a emanet olun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Moral yüksek olursa her hastalık hafif geçiyor bence.
Çok teşekkür ederim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum korkularımı bastırmaya çalışıyorum. Inşallah bir an önce geçer gider aklımda sadece bebeğim var o etkilenmesin bana yeter.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğinizi ve sizleri korusun inşallah sıkıntısız atlatacaksınız inanıyorum.

Kızlar geçen hafta yani 20. Haftamda detaylıya girdim kalbinde beyaz leke gördü doktor . Tek başına bir sıkıntı değil dedi ama yine de çocuk kardiyolojisine yönlendirdi böyle bir durum yaşayan var mı ?

Anladım devlet hastanesindeki doktor yok yere panik yaptırmış olabilir Oyle olsun daha iyi. Onceki olcumlerdeki uzunluklar iyiymis.

adamın içinden geçen sese ben de ihtimal veriyorum

Evet bir araştırmada tam olarak ikinizin de yazdığı gibi "Gebeliğin 20.-25. haftasında term grubunun -zamanında doğan- serviks uzunluk ortalaması (36.346 mm), preterm grubunun -erken doğan- serviks uzunluk ortalamasından (28.792 mm) anlamlı derecede yüksek bulunmuştur." diyor. Genel olarak dikkatli olmaya devam ediyorum, daha yapacak bir şey yok. Sağolun.

Kızlar geçen hafta yani 20. Haftamda detaylıya girdim kalbinde beyaz leke gördü doktor . Tek başına bir sıkıntı değil dedi ama yine de çocuk kardiyolojisine yönlendirdi böyle bir durum yaşayan var mı ?
Ben. Kalbinde parlaklik var dedi.down sendromu riskini artiriyormus bu durum ama baska belirti olmadigi icin gonlunu ferah tut dedi. İleriki aylarda o parlaklik gidebiliyormus. Beni yonlendirmedi kimseye

Ben. Kalbinde parlaklik var dedi.down sendromu riskini artiriyormus bu durum ama baska belirti olmadigi icin gonlunu ferah tut dedi. İleriki aylarda o parlaklik gidebiliyormus. Beni yonlendirmedi kimseye
Evet evet aynı şeyleri bana da dedi ama tedbir amaçlı yönlendirdi beni . Umarım sağlıkla sıhhatle gelir yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…