- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.241
Biz İnci koymayı düşünüyoruz. Nehir ismi de çok hoşuma gidiyor benim.Merhaba arkadaşlar bana kız isimleri için bir kaç isim önerir misiniz
Ben hala bakıyorum ama bir türlü netleştiremedim
Erkek isminde Ali ismi o kadar hoşuma gidiyor ki benimMasal, hayal, defne, kayra bana güzel geliyor, biz de erkek ismi bulamıyoruz ben de önerilere açığım:)
Mrb anneler bende 24 haftalik gebeyim saglik ocaginda yapilan idrarda protenin sonucumda 1.5 protein cikti benim gibi olup sonrdaa nasil bir yol izlediniz
Kızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Belki babanin adinin yanina eklersiniz Ali’yiErkek isminde Ali ismi o kadar hoşuma gidiyor ki benimIlerde bi oğlumuz olursa isim hakkı babada olacak, kızın isim hakkı bende çünkü. Eşim de babasının ismini koyacak, Ali benim için hep hayal
Çok teşekkür ederim hala ilaç almamak için direniyorum oksapara devam ediyorum. Bugün baya bir agrım var ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Sizin son zamanlarımızda ağrınız devam etti mi acaba?Çok geçmiş olsun. Ben hamile kalmadan önce covid geçirmiştim. 7. güne kadar ağrı kesici bile almadan gelmeniz çok iyi bir şey. Demeksizin belirtiler az oldu, sizi pek etkilemedi bu hastalık. Oksopar’ı kullanın ve sakin olmaya çalışın. Korkmayın atlatmanıza az kalmış, çok geçmiş olsun
Kızım olsaydı kesinlikle Çiçek koymak isterdim.Merhaba arkadaşlar bana kız isimleri için bir kaç isim önerir misiniz
Aa hiç duymadım bunu hemen araştırimmYaaaa öpmesinler : ( Bebeklerin bağışıklığı çok zayıf olduğu için "öpücük hastalığı" diye geçen bir hastalık kapabilirler. Gerçekten anlaşılması zor ve çok tehlikeli bir hastalık. Arkadaşımın çocuğunda çıkmıştı, teşhis konana kadar korkudan öldü öldü dirildi.
Böyle felaket tellallığını hiç sevmem, çok nadir de bir hastalık ama duymuş olun.
Canımmm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
İnciMerhaba arkadaşlar bana kız isimleri için bir kaç isim önerir misiniz
Teşekkür ederimMasal, hayal, defne, kayra bana güzel geliyor, biz de erkek ismi bulamıyoruz ben de önerilere açığım:)
Teşekkür ederim öneriniz içinAa hiç duymadım bunu hemen araştırimm
Canımmm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın
İnci
Sare
Afra
Mira
Kızımız olsaydı incinin yanına üçünden birini koyacaktık
Biz de hala karar veremedik. Gülce ismini çok istedim ama eşim sevmedi, ortak tek beğendiğimiz isim Melis oldu. Onu koycaz sanırım. Eylül ismini de sevdik ama hüzünlü bir ay ya eylül, çocuk da duygusal olmasın dedikMerhaba arkadaşlar bana kız isimleri için bir kaç isim önerir misiniz
Melis ismi çok güzel yeğenimin ismide defne Melis çağırınca çok tatlı oluyorBiz de hala karar veremedik. Gülce ismini çok istedim ama eşim sevmedi, ortak tek beğendiğimiz isim Melis oldu. Onu koycaz sanırım. Eylül ismini de sevdik ama hüzünlü bir ay ya eylül, çocuk da duygusal olmasın dedik
Ben de tesekkur ederim. Poyrazi ozellikle esime onerdim istemedi. Gecen nerde geldiyse aklima serhan ismi geldi esimin ismiyle de uyumlu olurduTeşekkür ederimbende Efe Poyraz Aras ege Kaan Aren uğur isimlerini erkek çocuklarında çok severim kulağa hoş geliyor
Malesef ki benim eşim de öyle nasıl karar vereceğiz bilemiyorumBen de tesekkur ederim. Poyrazi ozellikle esime onerdim istemedi. Gecen nerde geldiyse aklima serhan ismi geldi esimin ismiyle de uyumlu olurduonu da istemedi. Esim her seye cikss diyor
Aynı durumdayız, diğer taraftan her bebek ismiyle geliyor gibi de geliyor. Elbet bulacak bir isim bakalım ne olacak kendim de merak ediyorum :)Malesef ki benim eşim de öyle nasıl karar vereceğiz bilemiyorum
Teşekkürler canim yarın deneyecem bu sekildeBende de normalde kronik reflü gastrit var. O yüzden iki kat reflü ve mide bulantısı yaşıyorum hamilelikte. Evet doyasıya yemek yemek hayal oldu istersen sende dene . Sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak ballı süt 1 saat bekle artdından yine az bişiler atıştır gün içinde böyle yaparsan daha rahat atlatıyorsun. Birde mümkünse yürüyüş çok iyi geliyor. Kesinlikle az ve sık yemek işe yarıyor.
Mrb bizde de aynı şey oldu. 3 haziranda eko çekilecek bir sorun olacağını sanmıyorum demişti doktor detaylı ultrasonda. Genelde doğumdan sonra kaybolurmuş, bazı kişilerde de 7.aydan sonra kaybolurmuş.Kızlar geçen hafta yani 20. Haftamda detaylıya girdim kalbinde beyaz leke gördü doktor . Tek başına bir sıkıntı değil dedi ama yine de çocuk kardiyolojisine yönlendirdi böyle bir durum yaşayan var mı ?
Bende yapıyorum ama ağır şeyler kaldırmiyorum bulaşıktı , süpürge toz alma bunlar bence normal yapılması zor olmayan işler sürekli oturmakla da olmuyor kendimi çok şişmiş gibi hissediyorum gidip geldikçe daha iyi hissediyorum kendimiSevgili anneler ev işleri yapiyormusunuz? Annem ve eşim benim cok bunaltiyor,hiç bir iş yapma akşama kadar otur diyorlar ama ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum,beni korkutuyorlar plesenta patlar iş yapma dlye elektrik sipurgesi kullanmak dolap ici düzeltmek yavaş yavaş yer silmek ne var bunda yapma diye kavga ediyorlar benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?