2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Masal, hayal, defne, kayra bana güzel geliyor, biz de erkek ismi bulamıyoruz ben de önerilere açığım:)
Erkek isminde Ali ismi o kadar hoşuma gidiyor ki benim Ilerde bi oğlumuz olursa isim hakkı babada olacak, kızın isim hakkı bende çünkü. Eşim de babasının ismini koyacak, Ali benim için hep hayal

Mrb anneler bende 24 haftalik gebeyim saglik ocaginda yapilan idrarda protenin sonucumda 1.5 protein cikti benim gibi olup sonrdaa nasil bir yol izlediniz

Çok geçmiş olsun. Gebelikte idrarda protein çıkması, riskli bir durum diye biliyorum. Tedavisi nasıl, nasıl bir yol izleniyor bilmiyorum. En kısa zamanda perintologa giderseniz, en iyi yol gösterici olur diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun. Ben hamile kalmadan önce covid geçirmiştim. 7. güne kadar ağrı kesici bile almadan gelmeniz çok iyi bir şey. Demeksizin belirtiler az oldu, sizi pek etkilemedi bu hastalık. Oksopar’ı kullanın ve sakin olmaya çalışın. Korkmayın atlatmanıza az kalmış, çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim hala ilaç almamak için direniyorum oksapara devam ediyorum. Bugün baya bir agrım var ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Sizin son zamanlarımızda ağrınız devam etti mi acaba?

Aa hiç duymadım bunu hemen araştırimm
Canımmm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın
Merhaba arkadaşlar bana kız isimleri için bir kaç isim önerir misiniz
Ben hala bakıyorum ama bir türlü netleştiremedim
İnci
Sare
Afra
Mira
Kızımız olsaydı incinin yanına üçünden birini koyacaktık

Aa hiç duymadım bunu hemen araştırimm

Canımmm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın

İnci
Sare
Afra
Mira
Kızımız olsaydı incinin yanına üçünden birini koyacaktık
Teşekkür ederim öneriniz için mira değilde mihra ismide aklımda ama bakalım daha neler bulacağız

Merhaba arkadaşlar bana kız isimleri için bir kaç isim önerir misiniz
Ben hala bakıyorum ama bir türlü netleştiremedim
Biz de hala karar veremedik. Gülce ismini çok istedim ama eşim sevmedi, ortak tek beğendiğimiz isim Melis oldu. Onu koycaz sanırım. Eylül ismini de sevdik ama hüzünlü bir ay ya eylül, çocuk da duygusal olmasın dedik

Melis ismi çok güzel yeğenimin ismide defne Melis çağırınca çok tatlı oluyor
Olabilir bence koyabilirsiniz

Teşekkür ederim bende Efe Poyraz Aras ege Kaan Aren uğur isimlerini erkek çocuklarında çok severim kulağa hoş geliyor
Ben de tesekkur ederim. Poyrazi ozellikle esime onerdim istemedi. Gecen nerde geldiyse aklima serhan ismi geldi esimin ismiyle de uyumlu olurdu onu da istemedi. Esim her seye cikss diyor

Teşekkürler canim yarın deneyecem bu sekilde

Sevgili anneler ev işleri yapiyormusunuz? Annem ve eşim benim cok bunaltiyor,hiç bir iş yapma akşama kadar otur diyorlar ama ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum,beni korkutuyorlar plesenta patlar iş yapma dlye elektrik sipurgesi kullanmak dolap ici düzeltmek yavaş yavaş yer silmek ne var bunda yapma diye kavga ediyorlar benle

Kızlar geçen hafta yani 20. Haftamda detaylıya girdim kalbinde beyaz leke gördü doktor . Tek başına bir sıkıntı değil dedi ama yine de çocuk kardiyolojisine yönlendirdi böyle bir durum yaşayan var mı ?
Mrb bizde de aynı şey oldu. 3 haziranda eko çekilecek bir sorun olacağını sanmıyorum demişti doktor detaylı ultrasonda. Genelde doğumdan sonra kaybolurmuş, bazı kişilerde de 7.aydan sonra kaybolurmuş.

Bende yapıyorum ama ağır şeyler kaldırmiyorum bulaşıktı , süpürge toz alma bunlar bence normal yapılması zor olmayan işler sürekli oturmakla da olmuyor kendimi çok şişmiş gibi hissediyorum gidip geldikçe daha iyi hissediyorum kendimi

Kızlar çok şükür bebeişin hareketlerimi bende hissediyorm 1 haftadr baya net Detaylı ultrason çarşamba günü tam 22. Haftamzda girmiş oluyoruz çok korkuyorm dualnrızı eksk etmeyn benim gibi daha girmeyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…