2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben 23 haftaya girdim ve hala yapamadım perinatoloji bölümünde randevular hep dolu burda sadece bir devlet Hastanesi'nde yapılıyor ama bulamıyorum randevu özel hastaneye de gidemiyorum malesef kaldı öylece baya da merak ediyorum inşallah herşey yolundadır

Çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsın çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah

Çok teşekkür ederim hala ilaç almamak için direniyorum oksapara devam ediyorum. Bugün baya bir agrım var ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Sizin son zamanlarımızda ağrınız devam etti mi acaba?

9., 10. günden sonra ağrılar hafifliyor. Sonrada bitiyor. Aşırı Öksürme, nefes almada zorluk , sürekli ateş yoksa eklem - kemik ağrıları eninde sonunda geçiyor. Sakin kalmaya çalışın, bol su için. İyileşince doktor oksaparı içmeyin derse, siz coraspirin için.. doktora pıhtılaşma riski 2-3 ay sürüyormuş, coaspirin alabilir miyim diye, hatırlatmalı sorun, o tamam diyecektir. Belkide oksapara doğuma kadar devam der.

Ben eğilip kalkmakta dizlerimden dolayı biraz zorluk çekiyorum. O yüzden süpürge (halıları kaldırmadan), vileda (koltuk yatak altını eşim hallediyor), toz alma, ütü falan yapıyorum. Ama dizlerim çok ağrıdığı için çömelmem gereken durumları yapmıyorum. Sağ olsun eşim hallediyor onları.
Bir arkadaşıma doktoru süpürge ve vileda işinin artık eşinde olması gerektiğini, yapmamasını söylemişti hamileliğinin başında. Riskli bir durumu da yoktu. Çok yormamak lazım sanırım.

Ağır kaldırmak dışında her şeyi yapıyorum birde aşırı uzanmaktan kaçınıyorum karnım acıyacak gibi hissediyorum.. siliyorum süpürüyorum eğilip gırgırlıyorum .. hatta elektrikli süpürge değil bahçemiz var onu bildiğin çalı süpürgesiyle daha kısa bir süpürge olduğu için eğilip süpürüyorum.. sadece çabuk tıkanıyorum ara ara durup dinleniyorum o kadar canım sürekli oturmak daha da şiş hissettiriyor kendimi bana.. sonuçta hasta değil hamileyiz doktor aksi bir durumdan bahsetmediyse kaçınmaya gerek yok ki gündelik işlerden

misophonia_ nin soylediklerine paralel olarak karnimda sertlesme vs oldugunda doktor evde is yapiyor musun yapma gibisinden konustu. Benim de tek yaptigim yemek pisirmek, bulasiklar, buyuk olmayan camasirlari asmak. Cok da yormamak gerek gibi anliyorum.

Bak sen yaaa ona bile bişey uydurmuşlar hey Allahım bunlar neden bitmiyor yaaa herşeye Bi fikirleri Bi çıkarmaları var sanki biz ayarlıyoz tartıda çocukları töbe yaaa

Yaaa bende hayatıma sokmayı sevmem insanlarla işi olan biri değilim ama insanlar benimle işi olan birileri ve burunlarını sokan cinsten ve bu menepozlular daha kötü zebellah gibiler susmazlar ısrarcılar off offf çok kötü

Ben fikirsizim ya güya fikir veriyorlar akılları sıra çünkü ben çocuğumun düşmanıyım 30 yaşına kadar hiç bişey öğrenmedim görmedim kendilerine düştü çocuğu benim nereden çıkaracağım nasıl uyuz oluyorum nasıl insanları Bi kaşık suda boğasım geliyo yaaa benim aklım bana yetiyo halbuki gelde anlat herkes vazife edinmiş

2gundur cam kapi koltuk mutfak dolabi siliyorum tabi eşimde yardim etti ama bitirdim sayılır dinlene dinlene yaptım tabi yoruldum da ama icim rahat etti ev temiz olunca daha uyi hissediyorum kendimi fakat benim bi riskim yok cok sukur eger olsaydi dikkat eder bi is yapmazdim

İnşAllah yolundadır kuzum bende çok korkuyorm Allaha emanet yavrularmz inAllah sağlıklıdırlar hayırlısyla vaktnde doğarlar

Benim ilk haftalarda öyleydi annem ve eşim, evimiz biraz yokusta, annemin markete inip çıkmama gönlü olmazdi. Simdi de alıştık evin süpürme işi hep eşimde ben siliyorum, çamaşırı da eşim aşıyor karnım balkon demirine değdiği icin iplere uzanmayim diye, mutfakta yemek hazırlamak toplamak makina yerlestirmek bile sırtımı belimi ağrıtıyor bu rutin şeyler yani anca onlari yapiyorum, o yüzden ben de kendimi yoracak is yapmıyorum kimsenin demesine gerek yok artık

ya kızlar birşey soracağım tecrübeli anne olmama rağmen daha önce yaşamadığım bir durum yaşıyorum bildiğiniz kalçam ağrıyor yatarken çok hissetmiyorum ama, yürümeye başladığım an başlıyor,ağrı şeklide,hani şu kalça şekillendirmek için squart çalışırsında popon hamlar ağrır ya tutulmuş gibi,ona benzer birşey.. niye oluyor anlamadım hani 9 aylık olsam iyi kötü anlayacağımda henüz daha erken,buna benzer ağrı yaşayan yada sebebi hakkında bir fikri olan var mı? Valla yürümek eziyet olmaya başladı daha şimdiden

Erkek anneleri, sünnet için ne düşünüyorsunuz? İlk 28 gün olduğunda çok kolay iyileşiyormuş. Araştırdınızmı? Ben göbeği düşsün yaptırsam fikrindeyim hem göbek hem sünnet zorlar belki beni diyorum ..

Doktorum 24. Hafta bitince git dediği için bekliyorum
1 hazirana gün aldım. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…