- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.261
Ben 23 haftaya girdim ve hala yapamadım perinatoloji bölümünde randevular hep dolu burda sadece bir devlet Hastanesi'nde yapılıyor ama bulamıyorum randevu özel hastaneye de gidemiyorum malesef kaldı öyleceKızlar çok şükür bebeişin hareketlerimi bende hissediyorm 1 haftadr baya netDetaylı ultrason çarşamba günü tam 22. Haftamzda girmiş oluyoruz çok korkuyorm dualnrızı eksk etmeyn benim gibi daha girmeyen varmı
Çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsın çok üzüldümKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Çok geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallahKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Çok teşekkür ederim hala ilaç almamak için direniyorum oksapara devam ediyorum. Bugün baya bir agrım var ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Sizin son zamanlarımızda ağrınız devam etti mi acaba?
Kayınbabamın adı Halit, yanına Ali pek uymuyor. Içinde var gerçiBelki babanin adinin yanina eklersiniz Ali’yi
Ben eğilip kalkmakta dizlerimden dolayı biraz zorluk çekiyorum. O yüzden süpürge (halıları kaldırmadan), vileda (koltuk yatak altını eşim hallediyor), toz alma, ütü falan yapıyorum. Ama dizlerim çok ağrıdığı için çömelmem gereken durumları yapmıyorum. Sağ olsun eşim hallediyor onları.Sevgili anneler ev işleri yapiyormusunuz? Annem ve eşim benim cok bunaltiyor,hiç bir iş yapma akşama kadar otur diyorlar ama ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum,beni korkutuyorlar plesenta patlar iş yapma dlye elektrik sipurgesi kullanmak dolap ici düzeltmek yavaş yavaş yer silmek ne var bunda yapma diye kavga ediyorlar benle
Ağır kaldırmak dışında her şeyi yapıyorum birde aşırı uzanmaktan kaçınıyorum karnım acıyacak gibi hissediyorum.. siliyorum süpürüyorum eğilip gırgırlıyorum .. hatta elektrikli süpürge değil bahçemiz var onu bildiğin çalı süpürgesiyle daha kısa bir süpürge olduğu için eğilip süpürüyorum.. sadece çabuk tıkanıyorum ara ara durup dinleniyorum o kadar canım sürekli oturmak daha da şiş hissettiriyor kendimi bana.. sonuçta hasta değil hamileyiz doktor aksi bir durumdan bahsetmediyse kaçınmaya gerek yok ki gündelik işlerdenSevgili anneler ev işleri yapiyormusunuz? Annem ve eşim benim cok bunaltiyor,hiç bir iş yapma akşama kadar otur diyorlar ama ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum,beni korkutuyorlar plesenta patlar iş yapma dlye elektrik sipurgesi kullanmak dolap ici düzeltmek yavaş yavaş yer silmek ne var bunda yapma diye kavga ediyorlar benle
Sevgili anneler ev işleri yapiyormusunuz? Annem ve eşim benim cok bunaltiyor,hiç bir iş yapma akşama kadar otur diyorlar ama ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum,beni korkutuyorlar plesenta patlar iş yapma dlye elektrik sipurgesi kullanmak dolap ici düzeltmek yavaş yavaş yer silmek ne var bunda yapma diye kavga ediyorlar benle
Bak sen yaaa ona bile bişey uydurmuşlar hey Allahım bunlar neden bitmiyor yaaa herşeye Bi fikirleri Bi çıkarmaları var sanki biz ayarlıyoz tartıda çocukları töbe yaaaAa bak aklıma geldi ne dicem bu kıyaslamanın bir değişik hali var benim başımdaçocuk kilolu olunca doğumu zor oluyormuş sanki normal doğuracağım kesin de neyse efendim kilolu dogan çocuk sonra çok zayıf çelimsiz olurmus o yüzden zayıf doğmalıymış bebek daha iyi kilo alırmış valla benim yeğenim 3.600 doğdu gayette iyidi bir sorunu yoktu bende hep tontiş bir bebeğim olsun istiyorum ister sezaryen ister normal hiç fark etmez
Yaaa bende hayatıma sokmayı sevmem insanlarla işi olan biri değilim ama insanlar benimle işi olan birileri ve burunlarını sokan cinstenHamillelik hassasiyeti hormonlar zorluyor gebelikte hisller daha csnlı ve baskın oluyor duygularını bsşka bir yere yönlendirmeye çalış zor iş ama stres olmamaya çalış banada bazen endişe geliyor ama geçiyor öyle çok insanlara takılan yapım gereği insankarı dünyama sokan biri değilim insanlardan pek yara almıyorum herkesten herşeyi bekliyorum ve önemsemiyorum nedense herkese karşı öyleyim eşim insanları önemsemediğimi düşünüyor ama ben insanların dünyasına girmem ama benim dünyama girince müdahalem farklı oluyor gwnelde çok konuşan beni boğan insanlarla görüşmüyorum sıkıyor beni laflarını ciiddiye almayıp takılmasamda benim duvarlarım var yapım öyle insanlarda o duvarın arkasından konuşuyor çokta can sıkıcı olmuyorlarama menopozlu bayanlar çok kötü bir şeyi yüzkere söylüyorlar diyorum bende mi öyle olacağım
Ben fikirsizim ya güya fikir veriyorlar akılları sıra çünkü ben çocuğumun düşmanıyım 30 yaşına kadar hiç bişey öğrenmedim görmedim kendilerine düştü çocuğu benim nereden çıkaracağım nasıl uyuz oluyorum nasıl insanları Bi kaşık suda boğasım geliyo yaaaHerkes çok seviyor konuşmayı, karışmayı. Çok biliyorlarsa kendileri bir tane daha doğursun. Bence abartmiyorsun arkadaşım. Kadının doğum şekline de karışamazlar yani... Sağlıklı sıhhatli doğsun, normal sezeryan farketmez diyeceklerine darlıyorlar bide. Diğer mesajlarında doldurmayım diye yazmadım ama valla dayanamadım artık. Sezeryan doğan bir sürü çocuk var, ve maaşallah çok sağlıklılar. Halaya ne yaa...
2gundur cam kapi koltuk mutfak dolabi siliyorum tabi eşimde yardim etti ama bitirdim sayılır dinlene dinlene yaptım tabi yoruldum da ama icim rahat etti ev temiz olunca daha uyi hissediyorum kendimi fakat benim bi riskim yok cok sukur eger olsaydi dikkat eder bi is yapmazdimSevgili anneler ev işleri yapiyormusunuz? Annem ve eşim benim cok bunaltiyor,hiç bir iş yapma akşama kadar otur diyorlar ama ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum,beni korkutuyorlar plesenta patlar iş yapma dlye elektrik sipurgesi kullanmak dolap ici düzeltmek yavaş yavaş yer silmek ne var bunda yapma diye kavga ediyorlar benle
İnşAllah yolundadır kuzum bende çok korkuyorm Allaha emanet yavrularmz inAllah sağlıklıdırlar hayırlısyla vaktnde doğarlarBen 23 haftaya girdim ve hala yapamadım perinatoloji bölümünde randevular hep dolu burda sadece bir devlet Hastanesi'nde yapılıyor ama bulamıyorum randevu özel hastaneye de gidemiyorum malesef kaldı öylecebaya da merak ediyorum inşallah herşey yolundadır
Benim ilk haftalarda öyleydi annem ve eşim, evimiz biraz yokusta, annemin markete inip çıkmama gönlü olmazdi. Simdi de alıştık evin süpürme işi hep eşimde ben siliyorum, çamaşırı da eşim aşıyor karnım balkon demirine değdiği icin iplere uzanmayim diye, mutfakta yemek hazırlamak toplamak makina yerlestirmek bile sırtımı belimi ağrıtıyor bu rutin şeyler yani anca onlari yapiyorum, o yüzden ben de kendimi yoracak is yapmıyorum kimsenin demesine gerek yok artıkSevgili anneler ev işleri yapiyormusunuz? Annem ve eşim benim cok bunaltiyor,hiç bir iş yapma akşama kadar otur diyorlar ama ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum,beni korkutuyorlar plesenta patlar iş yapma dlye elektrik sipurgesi kullanmak dolap ici düzeltmek yavaş yavaş yer silmek ne var bunda yapma diye kavga ediyorlar benle
Amin canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİnşAllah yolundadır kuzum bende çok korkuyorm Allaha emanet yavrularmz inAllah sağlıklıdırlar hayırlısyla vaktnde doğarlar
Peri Nehir Maya Berfin Irmak hoşuma gidenlerMerhaba arkadaşlar bana kız isimleri için bir kaç isim önerir misiniz
Ben hala bakıyorum ama bir türlü netleştiremedim
Oğlum olsaydı adı hazırdı Toprak veya Cesur koyacaktımMasal, hayal, defne, kayra bana güzel geliyor, biz de erkek ismi bulamıyoruz ben de önerilere açığım:)
Doktorum 24. Hafta bitince git dediği için bekliyorumKızlar çok şükür bebeişin hareketlerimi bende hissediyorm 1 haftadr baya netDetaylı ultrason çarşamba günü tam 22. Haftamzda girmiş oluyoruz çok korkuyorm dualnrızı eksk etmeyn benim gibi daha girmeyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?