2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim 9. Haftada başladı bu ağrı dedigin gibi yatarken otururken bişey yok ama yürürken topalliyordum resmen. Sonraki hafta dr icinde magnezyum olan bi multivitamine baslatti ondan sonra gecti, bikac gün üst üste icmesem yine başlıyor. Kullandığın vitamine ek magnezyum verebilir dr veya benimki gibi icinde magnezyum olan baska bi multivitamine baslatabilir. Benimki vinalac

Mrb bizde de aynı şey oldu. 3 haziranda eko çekilecek bir sorun olacağını sanmıyorum demişti doktor detaylı ultrasonda. Genelde doğumdan sonra kaybolurmuş, bazı kişilerde de 7.aydan sonra kaybolurmuş.
İnşallah bizlerinde kaybolur . Bana da doktor 23. Haftada kardiyolojiye gitmemi daha uygun bulduğu için o haftama sıra bulmaya çalışıyorum

Ben de kırkı çıkınca düşünüyorum, bebek kolik mi olcak, alerjik mi olcak huyu suyu nedir biraz birbirimize alışalim bu sürede süt olayını falan biraz rutine bindiriyim diye düşünüyorum, ablam dogumdan sonra zor toparlandigi icin hep onun gibi olcam saniyorum ama inşallah olmam

Evet. Fiilen görev yerinde olunmadigindan idari izin olmuyormuş. Bende görsel sanatlar öğretmeniyim de bende ayrilamadim. Evet sizin branş genelde açılıyor durum bildirir raporu iyi bir düşünce olmuş. Bizler hep evden devam etmiştik. Muhtemelen haziranda da öyle olur diye düşünüyorum bizim branş için hocam

Merhabalar
Uykusuzluk çeken varmı şimdiden?
Her gün gece uyumam net sabah 5 i hatta bazen 6 yi buluyor. Geri uyanma saati 10. Günde 4 5 saatle duruyorum. Gündüzde yatıp uyuyamıyorum
Bu durum beni yordu. Nasıl geçecek bilmiyorum ama çok zor.

İnşallah bizlerinde kaybolur . Bana da doktor 23. Haftada kardiyolojiye gitmemi daha uygun bulduğu için o haftama sıra bulmaya çalışıyorum
İnşallah canım, bu arada Devlet hastanesinde ultrason kayıt bölümünden aldım ben randevuyu. Kadın Doğum doktoru ismini giriyor sistemden gidip randevu alıyorsun. Ultrason kayıta da Hamileyim, fetal eko çekilmesi için doktor yönlendirdi demiştim ama her hastanede aynı mıdır bilemiyorum. Özelde de çekiyorlardır ama ücreti pahalı olabilir

Sağ yada sola dönünce sırtım ağrıyor, sırt üstü yatınca nefesim yetmiyor gibi.. uykudan sarhoş olsam da zor uyuyorum, tam uyuyacakken tuvalete sıkışıyorum gidip gelince uykum dağılıyor.. daha çok erken degil mi uyuyamamak icin yaa

40 ı çıkıncada mantıkkı.. birde iyi bir yer araştırmak lazım beni geriyor sünnet yaa

Ben kızımda yaşamıştım canım son aylarda çok kg almıştım büyük ihtimal ondan kaynakliydi wc ye bile gitmek istemiyorum birde bebek baskısı vardı büyük ihtimal erken dogum.yasamadim çok şükür 38.haftada doğdu ama benim dogum ayıma yakındı sende kg biraz fazla aldıysan ondan kaynaklı olabilir dr kontrolunde sor istersen bizi de bilgilendirirsin

Herkese merhabalar
Detaylı ultrasonda kalpte sorun görüldü fetal eko çektirmeye çocuk kardiyoloğuna gittim o da emin olmadan söylemek istemedi. Haftaya cumartesi tekrar bakıp söyleyecekmiş. 20/4 günlüğüz. İnş kızımızı sağlıkla kucağımıza alırız . Bize de dua edin lütfen.

Kesinlikle biraz toparlandıktan sonra düşünüyoruz. Kolay hemencik iyileşsin yavrum ilerde travma yaratmasın.

Çok teşekkür ederim bilgiler için aklımda bulunsun haftaya pzt randevu aldım bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz dua edin lütfen . Bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım .

Bende sol ventrikülde hiperekojen odak görüldü .
Sizin tam olarak detaylıda ne sorun görüldü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…