2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar multivitamine ek olarak omega3 alan var mı? Tabi düzenli balık tüketemeyenler için soruyorum. Gecen bi doktorun paylaşımında üst üste iri/tombik bebek dogurtmus ve takipcileri de sormustu bu bebeklerin anneleri ne yemis ne yapmış da bebekler tombik olmus diye, doktor da "çoğu düzenli omega3 almış, bazısı da genetik olarak kendisi de iriydi" demis. Ben de 10. Haftadan beri multivitamine ek olarak omega3 içiyorum, balik yiyemedigim için tabi yiyebilsem almazdim heralde. Yarin ayrıntılı ultrason var, bebegin sagligindan sonra boy ve kilosunu cok merak ediyorum, 6 hafta oldu gitmeyeli. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim

12 haftdan beri ocean Mummy içiyorum ama kilosu çok değil. Çok yakın bir arkadaşım hiç kullanmadı bebeği 3.800 doğdu alakasız diye düşünüyorum ama beynine faydalı diye kullanıyorum çünkü balık düzenli yemiyorum

Dinleme kendini çok yormadan evini temizle hareket et normal doğum olacaksa daha kolay olur. Banada öyle diyolar dinlemiyorum hatta işe bile gidiyorum part time işte de temizlik yapıyorum evdede. Benim geçenyıl düşüğüm olunca üstüme düşüyorlar. Hatta bi tanıdığım bacağını ayıra ayıra ev sil boş oturma yoksa çocuğu zor çıkartırsın demişti Ama herhangi bir rahatsızlığın yoksa tabi. plesanta rahim ağzına yakınsa o zaman evet kendini yormaman gerekiyor. Çok dikkat etmen gerekli.

Benim ilk çocuk fazla arayı açmadan ikinciyi düşünüyorum. Eğer olurda oda erkek olursa ikisini bir hallederim diye beklicem şimdilik. Ama seninkide mantıklı eğer mevlüt düğün birşey istemiyorsan. Yanlız ben korkardım kırklı çocuk. İstersen bebeğinin huyuna bak huysuz gazlı bir bebek olursa sonraya ertelersin yoksa mahvolursun gibi geliyor. Heryerden canı yanacak ay bilemedim şimdi Sen bilirsin kuzum.

Bende sol ventrikülde hiperekojen odak görüldü .
Sizin tam olarak detaylıda ne sorun görüldü ?
Detaylıda Sol vetrikülde ekojenik intrakardiyak focus görüldü.çocuk kardiyoloji Dr önemsemedi fetal eko için gittik. Ama kalp aksı ile ilgili sorun da var doktor emin olmak için tekrar bakacak 1 hafta sonra.

Masal, hayal, defne, kayra bana güzel geliyor, biz de erkek ismi bulamıyoruz ben de önerilere açığım:)
Ben erkeğime Milan ismini koyucam ama benimki international bir bebek olacağı için dünyada telafüzü ve yazılışı kolay olsun diye düşündük. Ama ekstradan Timur,Timuçin, Beyaz , Pars isimlerinide çok beğenmiştik. Duhan , Duha bu isimlerde güzel.

Çok geçmiş olsun Aman dikkat et. Hiçbişey yapma evde vücut direncini düşürme. Vitamin falan al inşallah hafif atlatırsın biter gider

Cok tesekkurler oneriler icin

Sizin ikiz degil di mi erkegime diyince erkek olan gibi dusundum International Milan guzel olur bence de. Yurtdisinda ysayip Pars koyan bir tanidigimiz da vardi. Simdi de Turkiyede furya can koymakmis, cocuk yurtdisina gidince rahat etsin diye

Detaylıda Sol vetrikülde ekojenik intrakardiyak focus görüldü.çocuk kardiyoloji Dr önemsemedi fetal eko için gittik. Ama kalp aksı ile ilgili sorun da var doktor emin olmak için tekrar bakacak 1 hafta sonra.
Anladım canım bizleride bilgilendir inşallah hiçbir şey çıkmayacaktır.

Aslında bu haftalarda iri veya daha zayif olmasının pek bi anlami yok, çünkü hızlı gelişim devam ediyor, o daha cok son haftalarda netlesir. Tabiki sadece omega3 kullananlarin bebekleri tombik olur demedim doktor böyle bi genelleme yapmış onu söylemek istedim

Çok geçmiş olsun Aman dikkat et. Hiçbişey yapma evde vücut direncini düşürme. Vitamin falan al inşallah hafif atlatırsın biter gider
Çok teşekkür ederim hiç kolum falan kalkmıyor zaten yerimden kalkarken bile zorlanıyorum. Vitaminlerimi alıyorum ama biraz ağır geçiyor inşallah atlatıcam

Çok geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ilk fark ettiğim günü sayarsam 12 gün falan ama testten sonraki 3. Gundeyim. Umarım artık azalarak biter cidden zor geçiyor. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim mutlaka söyleyeceğim doktoruma

Cok gecmis olsun tatlım umarim saglikli sihhatli dogar

Bende de oluyor tatlım henuz 2 kilo almis olmama ragmen doktorumla konustum magnezyum ilaci verdi onu kullaninca iyiyim yoksa adım atmak icin agliyorum resmen
Cok uzun sure yurumuyorum cok uzun sure oturmuyorum careyi boyle buldum

Tatlım benim eşim ürolog ogluma yeni dogan sünneti yaptirmadi 7 yasinda yaptirdik biz
Ama daha hastaneden eve gelmeden yaptiran arkadaslarim oldu benim cabuk iyilestigini soylemislerdi
Simdiki erkek olsaydi yine tercihim 7 yaş olurdu

Selam guzel anneler
Misafirim vardı buraya giremedim bi sure oyle sayfalara bi goz gezdirdim de yazamadiklarim atladiklarim olmustur illa nasilsiniz bakiyim son 3 aya girdik bazilarimiz

1 hafta öncesine kadar kullanıyordum ama artık bırakabilirsin dedi doktor. Balık neredeyse hiç yiyemedim, şimdi bile düşününce zor geliyor balık yeme fikri. Bırakmasa mıydım diye düşünüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…