- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.301
Heheheh prensesler gibi gelsin bebiş inşallahBen diyorum ki artık her sorana "Dede Korkut masallarındaki gibi yaptığı kahramanlıklara göre isim koyacağız."
12 haftdan beri ocean Mummy içiyorum ama kilosu çok değil. Çok yakın bir arkadaşım hiç kullanmadı bebeği 3.800 doğdu alakasız diye düşünüyorum ama beynine faydalı diye kullanıyorum çünkü balık düzenli yemiyorumKızlar multivitamine ek olarak omega3 alan var mı? Tabi düzenli balık tüketemeyenler için soruyorum. Gecen bi doktorun paylaşımında üst üste iri/tombik bebek dogurtmus ve takipcileri de sormustu bu bebeklerin anneleri ne yemis ne yapmış da bebekler tombik olmus diye, doktor da "çoğu düzenli omega3 almış, bazısı da genetik olarak kendisi de iriydi" demis. Ben de 10. Haftadan beri multivitamine ek olarak omega3 içiyorum, balik yiyemedigim için tabi yiyebilsem almazdim heralde. Yarin ayrıntılı ultrason var, bebegin sagligindan sonra boy ve kilosunu cok merak ediyorum, 6 hafta oldu gitmeyeli. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim
Dinleme kendini çok yormadan evini temizle hareket et normal doğum olacaksa daha kolay olur. Banada öyle diyolar dinlemiyorum hatta işe bile gidiyorum part time işte de temizlik yapıyorum evdede. Benim geçenyıl düşüğüm olunca üstüme düşüyorlar. Hatta bi tanıdığım bacağını ayıra ayıra ev sil boş oturma yoksa çocuğu zor çıkartırsın demiştiSevgili anneler ev işleri yapiyormusunuz? Annem ve eşim benim cok bunaltiyor,hiç bir iş yapma akşama kadar otur diyorlar ama ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum,beni korkutuyorlar plesenta patlar iş yapma dlye elektrik sipurgesi kullanmak dolap ici düzeltmek yavaş yavaş yer silmek ne var bunda yapma diye kavga ediyorlar benle
Benim ilk çocuk fazla arayı açmadan ikinciyi düşünüyorum. Eğer olurda oda erkek olursa ikisini bir hallederim diye beklicem şimdilik. Ama seninkide mantıklı eğer mevlüt düğün birşey istemiyorsan. Yanlız ben korkardım kırklı çocuk. İstersen bebeğinin huyuna bak huysuz gazlı bir bebek olursa sonraya ertelersin yoksa mahvolursun gibi geliyor. Heryerden canı yanacak ay bilemedim şimdiErkek anneleri, sünnet için ne düşünüyorsunuz? İlk 28 gün olduğunda çok kolay iyileşiyormuş. Araştırdınızmı? Ben göbeği düşsün yaptırsam fikrindeyim hem göbek hem sünnet zorlar belki beni diyorum ..
Detaylıda Sol vetrikülde ekojenik intrakardiyak focus görüldü.çocuk kardiyoloji Dr önemsemedi fetal eko için gittik. Ama kalp aksı ile ilgili sorun da var doktor emin olmak için tekrar bakacak 1 hafta sonra.Bende sol ventrikülde hiperekojen odak görüldü .
Sizin tam olarak detaylıda ne sorun görüldü ?
Petek,Alya,Mila, Ayasofya ,Toprak , Rüzgar. Duru , Manolya, Ama benimki kız olsaydı adını Luna koycaktımMerhaba arkadaşlar bana kız isimleri için bir kaç isim önerir misiniz
Ben hala bakıyorum ama bir türlü netleştiremedim
Ben erkeğime Milan ismini koyucam ama benimki international bir bebek olacağı için dünyada telafüzü ve yazılışı kolay olsun diye düşündük. Ama ekstradan Timur,Timuçin, Beyaz , Pars isimlerinide çok beğenmiştik. Duhan , Duha bu isimlerde güzel.Masal, hayal, defne, kayra bana güzel geliyor, biz de erkek ismi bulamıyoruz ben de önerilere açığım:)
Çok geçmiş olsunKızlar covid sonucum pozitif çıktı dualarınıza ihtiyacım varilk belirtimi baz alırsam bugün 7. Gün olmuş oluyor ama bugün baya kötüydüm. Kan verdim değerlerim biraz yüksek çıktı ultrasonda bebeğe baktılar hicbir sorun yoktu ama insan kahroluyor. Oksopar igne ve antibiyotik verdiler, ben bir ağrı kesici bile içmemiştim günlerdir. Evden çıkmazken bile geldi buldu işte. Hepinizçok dikkatli olun
Cok tesekkurler oneriler icinBen erkeğime Milan ismini koyucam ama benimki international bir bebek olacağı için dünyada telafüzü ve yazılışı kolay olsun diye düşündük. Ama ekstradan Timur,Timuçin, Beyaz , Pars isimlerinide çok beğenmiştik. Duhan , Duha bu isimlerde güzel.
Anladım canım bizleride bilgilendir inşallah hiçbir şey çıkmayacaktır.Detaylıda Sol vetrikülde ekojenik intrakardiyak focus görüldü.çocuk kardiyoloji Dr önemsemedi fetal eko için gittik. Ama kalp aksı ile ilgili sorun da var doktor emin olmak için tekrar bakacak 1 hafta sonra.
Aslında bu haftalarda iri veya daha zayif olmasının pek bi anlami yok, çünkü hızlı gelişim devam ediyor, o daha cok son haftalarda netlesir. Tabiki sadece omega3 kullananlarin bebekleri tombik olur demedim doktor böyle bi genelleme yapmış onu söylemek istedim12 haftdan beri ocean Mummy içiyorum ama kilosu çok değil. Çok yakın bir arkadaşım hiç kullanmadı bebeği 3.800 doğdu alakasız diye düşünüyorum ama beynine faydalı diye kullanıyorum çünkü balık düzenli yemiyorum
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunAman dikkat et. Hiçbişey yapma evde vücut direncini düşürme. Vitamin falan al inşallah hafif atlatırsın biter gider
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah
Çok teşekkür ederim9., 10. günden sonra ağrılar hafifliyor. Sonrada bitiyor. Aşırı Öksürme, nefes almada zorluk , sürekli ateş yoksa eklem - kemik ağrıları eninde sonunda geçiyor. Sakin kalmaya çalışın, bol su için. İyileşince doktor oksaparı içmeyin derse, siz coraspirin için.. doktora pıhtılaşma riski 2-3 ay sürüyormuş, coaspirin alabilir miyim diye, hatırlatmalı sorun, o tamam diyecektir. Belkide oksapara doğuma kadar devam der.
NasipHayirlisi olsun belki ileride bir erkek bebek de gelir
Cok gecmis olsun tatlım umarim saglikli sihhatli dogarHerkese merhabalar
Detaylı ultrasonda kalpte sorun görüldü fetal eko çektirmeye çocuk kardiyoloğuna gittim o da emin olmadan söylemek istemedi. Haftaya cumartesi tekrar bakıp söyleyecekmiş. 20/4 günlüğüz. İnş kızımızı sağlıkla kucağımıza alırız . Bize de dua edin lütfen.
Bende de oluyor tatlım henuz 2 kilo almis olmama ragmen doktorumla konustum magnezyum ilaci verdi onu kullaninca iyiyim yoksa adım atmak icin agliyorum resmenya kızlar birşey soracağım tecrübeli anne olmama rağmen daha önce yaşamadığım bir durum yaşıyorum bildiğiniz kalçam ağrıyoryatarken çok hissetmiyorum ama, yürümeye başladığım an başlıyor,ağrı şeklide,hani şu kalça şekillendirmek için squart çalışırsında popon hamlar ağrır ya tutulmuş gibi,ona benzer birşey.. niye oluyor anlamadım hani 9 aylık olsam iyi kötü anlayacağımda henüz daha erken,buna benzer ağrı yaşayan yada sebebi hakkında bir fikri olan var mı? Valla yürümek eziyet olmaya başladı daha şimdiden
Tatlım benim eşim ürolog ogluma yeni dogan sünneti yaptirmadi 7 yasinda yaptirdik bizErkek anneleri, sünnet için ne düşünüyorsunuz? İlk 28 gün olduğunda çok kolay iyileşiyormuş. Araştırdınızmı? Ben göbeği düşsün yaptırsam fikrindeyim hem göbek hem sünnet zorlar belki beni diyorum ..
1 hafta öncesine kadar kullanıyordum ama artık bırakabilirsin dedi doktor. Balık neredeyse hiç yiyemedim, şimdi bile düşününce zor geliyor balık yeme fikri. Bırakmasa mıydım diye düşünüyorum şimdiKızlar multivitamine ek olarak omega3 alan var mı? Tabi düzenli balık tüketemeyenler için soruyorum. Gecen bi doktorun paylaşımında üst üste iri/tombik bebek dogurtmus ve takipcileri de sormustu bu bebeklerin anneleri ne yemis ne yapmış da bebekler tombik olmus diye, doktor da "çoğu düzenli omega3 almış, bazısı da genetik olarak kendisi de iriydi" demis. Ben de 10. Haftadan beri multivitamine ek olarak omega3 içiyorum, balik yiyemedigim için tabi yiyebilsem almazdim heralde. Yarin ayrıntılı ultrason var, bebegin sagligindan sonra boy ve kilosunu cok merak ediyorum, 6 hafta oldu gitmeyeli. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?