- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.321
Allah Allah neden bırakabilirsin dedi? Ben 6 haftadir muayeneye gitmedim eger bırakılması gerekiyosa ben de sorayim devam ediyim mi diye. Doktor daha iyisini bilir canım. Ben normalde de balik hic sevmez zorla arada bir yerdim, hamileligimde de ilk kez gecen gün cok az yiyebildim, haftada en az 2 kez tüketmek lazım o yüzden bırakmayı da cok istemem omega3 ü açıkçası1 hafta öncesine kadar kullanıyordum ama artık bırakabilirsin dedi doktor. Balık neredeyse hiç yiyemedim, şimdi bile düşününce zor geliyor balık yeme fikri. Bırakmasa mıydım diye düşünüyorum şimdi
Ben hic kullanmadim omega3 doktoruma sordum gerek yok dedi balik da yemedim hic hamilelik boyuncaAllah Allah neden bırakabilirsin dedi? Ben 6 haftadir muayeneye gitmedim eger bırakılması gerekiyosa ben de sorayim devam ediyim mi diye. Doktor daha iyisini bilir canım. Ben normalde de balik hic sevmez zorla arada bir yerdim, hamileligimde de ilk kez gecen gün cok az yiyebildim, haftada en az 2 kez tüketmek lazım o yüzden bırakmayı da cok istemem omega3 ü açıkçası
Kullandığım omega 3 yeni bitmişti, devam edecek miyim, alayım mı diye sordum. Ocean mummy multivitamin kullanıyorum epeydir. O da omega 3 içeriyor, o yüzden bırakabilirsin dedi sanırım. Uzun süredir ikisini bir kullanıyordum. Balık yiyebilsek çok iyi olacak aslında ama içim almıyorAllah Allah neden bırakabilirsin dedi? Ben 6 haftadir muayeneye gitmedim eger bırakılması gerekiyosa ben de sorayim devam ediyim mi diye. Doktor daha iyisini bilir canım. Ben normalde de balik hic sevmez zorla arada bir yerdim, hamileligimde de ilk kez gecen gün cok az yiyebildim, haftada en az 2 kez tüketmek lazım o yüzden bırakmayı da cok istemem omega3 ü açıkçası
Içinde varsa ayrıca vermemiş olabilir. Ben ilk başta folik asit ve omega 3 alarak başladım takibe. Folik asitten sonra multivitamine geçince, Multivitaminin içinde olmasına rağmen yine bir süre kullandım omega 3. Bitince de yenisini aldırmadı, bırakabilirsin dedi. Multivitaminin içinde olduğu için diğerini tekrar aldırmak istememis olabilir.Ben hic kullanmadim omega3 doktoruma sordum gerek yok dedi balik da yemedim hic hamilelik boyunca
Niye gerek yok dedi bana acaba i_mom kullaniyorum acaba onun icinde mi var ki
Ay evet insan her türlü canı acıyacak diye çok korkuyorBenim ilk çocuk fazla arayı açmadan ikinciyi düşünüyorum. Eğer olurda oda erkek olursa ikisini bir hallederim diye beklicem şimdilik. Ama seninkide mantıklı eğer mevlüt düğün birşey istemiyorsan. Yanlız ben korkardım kırklı çocuk. İstersen bebeğinin huyuna bak huysuz gazlı bir bebek olursa sonraya ertelersin yoksa mahvolursun gibi geliyor. Heryerden canı yanacak ay bilemedim şimdiSen bilirsin kuzum.
O yaşlara bırakmak hiç istemiyorum yaaTatlım benim eşim ürolog ogluma yeni dogan sünneti yaptirmadi 7 yasinda yaptirdik biz
Ama daha hastaneden eve gelmeden yaptiran arkadaslarim oldu benim cabuk iyilestigini soylemislerdi
Simdiki erkek olsaydi yine tercihim 7 yaş olurdu
İnş canımcım sağolasın.Cok gecmis olsun tatlım umarim saglikli sihhatli dogar
Arada yaz olur mu merak ederim siziİnş canımcım sağolasın.
Bilmem üzerinde yaziyodur varmı yokmu veya internetten bulabilirsin. Bana da kendisi multivitamin önerdiğinde ben söyledim balık yiyemiyorum omega 3 önerir misiniz diye, o da bi marka önerdi ben de ocean vardi ona devam ediyorumBen hic kullanmadim omega3 doktoruma sordum gerek yok dedi balik da yemedim hic hamilelik boyunca
Niye gerek yok dedi bana acaba i_mom kullaniyorum acaba onun icinde mi var ki
İçinde varsa ondan bırak demiştir. Tabi keske esas kaynağından alabilsek ama hala bulantı ilacı içiyorum ben, normalde de hic sevmezdimKullandığım omega 3 yeni bitmişti, devam edecek miyim, alayım mı diye sordum. Ocean mummy multivitamin kullanıyorum epeydir. O da omega 3 içeriyor, o yüzden bırakabilirsin dedi sanırım. Uzun süredir ikisini bir kullanıyordum. Balık yiyebilsek çok iyi olacak aslında ama içim almıyor
Doktor sonuclarima bakti muayne etti ve bir problem olmadigini söyledi. Plesentanin buyuk olmasi ile yasli olmasi farkli seylermis ayni sey degilmis. Plesenta biraz öndeymis ama sorun olmazmis. Cigerlerinde sorun yokmus, bagirsakta parlaklik varmis o da önemli degilmis. Şaşirdim diger doktorla bu doktorun söyledikleri arasinda hicbir baglanti yok nasil oluyor yaBirde plasenta ne kadar önde gidiyormuş onu da sor yani bebeğe göre
Bulantıların hâlâ devam ediyor mu?İçinde varsa ondan bırak demiştir. Tabi keske esas kaynağından alabilsek ama hala bulantı ilacı içiyorum ben, normalde de hic sevmezdim
Ben multivitamin dışında ayrıyeten omega3 almadım hiç balık da yemiyorum ama hergün 5-6 tane ceviz yiyorum bebeğimin boyu kilosu doktorun demesine göre çok iyi gelişimi bir hafta önde gidiyor kendi doktorum da perinatolog da aynı şeyi söyledi bence kilonun boyun omegayla ilgisi yok omega beyin ve kalp gelişimi için çok faydalıKızlar multivitamine ek olarak omega3 alan var mı? Tabi düzenli balık tüketemeyenler için soruyorum. Gecen bi doktorun paylaşımında üst üste iri/tombik bebek dogurtmus ve takipcileri de sormustu bu bebeklerin anneleri ne yemis ne yapmış da bebekler tombik olmus diye, doktor da "çoğu düzenli omega3 almış, bazısı da genetik olarak kendisi de iriydi" demis. Ben de 10. Haftadan beri multivitamine ek olarak omega3 içiyorum, balik yiyemedigim için tabi yiyebilsem almazdim heralde. Yarin ayrıntılı ultrason var, bebegin sagligindan sonra boy ve kilosunu cok merak ediyorum, 6 hafta oldu gitmeyeli. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim
Olabilir haklısın ben o doktorun söylediğini yazdim sadece. Cok merak ediyorum bebegimin boyunu kilosunu ya son gidisimde kilo da söylemedi boyu da bas popo mesafesi söyledi daha küçüktü. Sağlıklı olsunlar da önemsiz bunlar tabiBen multivitamin dışında ayrıyeten omega3 almadım hiç balık da yemiyorum ama hergün 5-6 tane ceviz yiyorum bebeğimin boyu kilosu doktorun demesine göre çok iyi gelişimi bir hafta önde gidiyor kendi doktorum da perinatolog da aynı şeyi söyledi bence kilonun boyun omegayla ilgisi yok omega beyin ve kalp gelişimi için çok faydalı
22. Haftada benim bebeğim 27 cm 480 gram dı seninki de bu civardadır benim bebeğimin gelişimi bir hafta ilerde tabi her bebeğin gelişimi farklı da olabilir sen 23. haftadasın aşağı yukarı bir fikrin olur diye söyledimOlabilir haklısın ben o doktorun söylediğini yazdim sadece. Cok merak ediyorum bebegimin boyunu kilosunu ya son gidisimde kilo da söylemedi boyu da bas popo mesafesi söyledi daha küçüktü. Sağlıklı olsunlar da önemsiz bunlar tabi
Evet ben de uygulamalara göre ortalama 30 cm 500 gr bekliyorum bakalım22. Haftada benim bebeğim 27 cm 480 gram dı seninki de bu civardadır benim bebeğimin gelişimi bir hafta ilerde tabi her bebeğin gelişimi farklı da olabilir sen 23. haftadasın aşağı yukarı bir fikrin olur diye söyledim
Eskiye göre epey azaldi ama prilami ancak gün aşırı 1 tane içerek idare edebiliyorumBulantıların hâlâ devam ediyor mu?
Sevgili anneler ev işleri yapiyormusunuz? Annem ve eşim benim cok bunaltiyor,hiç bir iş yapma akşama kadar otur diyorlar ama ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum,beni korkutuyorlar plesenta patlar iş yapma dlye elektrik sipurgesi kullanmak dolap ici düzeltmek yavaş yavaş yer silmek ne var bunda yapma diye kavga ediyorlar benle
Sıkıntı yapma iyidir ben bir önceki gebeliğimde doktor 23. Haftada gel demişti ona göre sekreteri randevü vermişti yine bu haftadan onraa organları incelenip rahim damarlarındaki kan akışı zaten hep bakılabilir az çokkendi doktorun bakabiliyorsa o baksın çünkü zaten doktorlar birçok şeye bakıyor kontrollerdeBen 23 haftaya girdim ve hala yapamadım perinatoloji bölümünde randevular hep dolu burda sadece bir devlet Hastanesi'nde yapılıyor ama bulamıyorum randevu özel hastaneye de gidemiyorum malesef kaldı öylecebaya da merak ediyorum inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?