2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bel fıtığı yada çok yoruluyorsun diyeceğim benim yorulunca oluyor ama çok iş yapınca bazen de kemiklerimde bazı yerlerinde ağrı oluyor o da kalsiyum magnezyum eksikliğinden
Bel fıtığı olabilir birde bebeğin gerideyse arkadaki kemiklere baskı yaptığı için ayakta kalınca ağrın olur bende genelde çok yorulmuş olmam gerek kalçamda sancı olması için yada kalsiyum magnezyum eksikliği olabilir onunla ilgili yiyecekleri artırın ama kuyruk sokumuna yerleşmiştir bebek bir şekilde bebeği hareket ettirin bence

Aynen canim ben de almadim hic omega balik da yemiyorum boyu kilosu 2 hafta önde dedi bana da

Bu sefer soyler benim de daha once soylememisti
Simdi kocaman olmustur annesi

Tatlım benim eşim ürolog ogluma yeni dogan sünneti yaptirmadi 7 yasinda yaptirdik biz
Ama daha hastaneden eve gelmeden yaptiran arkadaslarim oldu benim cabuk iyilestigini soylemislerdi
Simdiki erkek olsaydi yine tercihim 7 yaş olurdu
Sahiden mi tavsiye etmiyor mu erken yasta? Buyudukce yapilacak is de buyuyecek diye olsa ciksa diye ben de dusunuyordum

Benim doktorum da hic oyle takviyeler vermiyor, multivitamine bile gerek yok dedi. Demir hapini ic yeter diyor. D vitaminim cok dusuktu bir suru igne vuruldum, artik yukselince baska bir seye gerek yok yaz geliyor dogal d vitamini alirsin dedi Her gun olmasa da ceviz ve kuru uzum yiyorum ara ogunde. Et haftada 1-2 pek aram yok, ama yumurta neredeyse her gun yiyorum. Umarim sifa olur bebislere yeterli gelir.

Sahiden mi tavsiye etmiyor mu erken yasta? Buyudukce yapilacak is de buyuyecek diye olsa ciksa diye ben de dusunuyordum
Kuzucum sunnetleri benim esim yapiyo zaten
Dedi ki bebekken yapinca hic acisi olmaz bezin icinde hemen iyilesir sana da sıkıntı yapmaz ama arada bana 20li yaslarda gencler geliyor estetik olarak bazilarindan sekil bozukluklari oluyormus bebegin kıkırdağı daha gelismedigi icin buyudugunde bazen deri geride bazen ileride kaliyormus ama arada gozuken seyler
O yuzden esim de dedi ki benim tercihin 7 yasından sonrasi ben de tamam dedim

Ultrason kagidinda FL yaziyorsa onu 7 ile carpinca asagi yukari boy cikiyormus.

Tamamdir sevindim o zaman Kardesim 8 yasinda olmustu ameliyat gibiydi. Yurekler dayanmaz buna kucukken hallolabilecekse rahatca en iyisi

Tamamdir sevindim o zaman Kardesim 8 yasinda olmustu ameliyat gibiydi. Yurekler dayanmaz buna kucukken hallolabilecekse rahatca en iyisi
Yokbizim oyle ameliyat gibi olmadı narkoz falan vermediler kremle uyusturdular 5 dakikada oldu bitti
Ama sonrsinda akli erdigi icin ne nazı bitti ne isteği

Cok tsk ederim...
Protein için takip edilmeniz şart yine bence tahlil verin çünkü gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir şeker tansiyon takibinizinde yapılması gerekir çünkü böbreklerinizdeki bu durum devam eder ve artarsa sizin sağlığınız için bebeği erken doğuma alırlar

Can yanmıyor diyorlar doktorlar destekliyor onunla ilgili okumuştum erken olması bebek için daha iyi olduğunu ve hissetmediğini çoğu kişi yapıp sonra düğünlerini kutlamalarını yapıyor

KOkrma acımıyor diyorlar bebek anlamıyormuş istersen araştır bak videolarda var onun açıklamasını yapıyorlar

Kim daha bilgili ise onu dediklerini kabul et bence zaten plesentada sıkıntı olması ileriki haftalarda belli eder kendini bebeğin gelişimi ile belli olur bazen doktorlar çok şey söylüyor ınun için en bilene gidip kafa karıştırmıyacan banada detaylıda direnç var dedi plasenda rahim ağzına yakın dedi 3cm varmış sınırdaymış valla kendi doktoruma gitmediğim için henüz bunları çok önemsemedim ilerde de bu dedikleri olmasada olabilecek şeyler ama sen daha bilen birine gittiğin için dediklerinde haklıdır bu sonuç daha iyi bence inş öyledir plesenta hususunda da sen korkutmak istememiş önemli bir durum görmemiş demekki

Karnına hafifçe vur o uyanıp tepki verir hatta vurduğun yeri tekmeler artık büyüdüler ben bazen karnımda değil yanımda sanıyorum ben burdayım beni unutma der gibi rabbbim saglıklı sağsalim hayırlısı ile sonuca ulaştırır birde duruşu ile aşağıda da hareketleri olabiliyor rahim ağzını tekmelediği oluyor sıkıntı olmaz bundan sonra inş

Ben kendi doktoruma çok güveniyorum, ama sadece kendi hastalarının gebeliklerini takip ediyor. Bana geçenlerde riskli gebeliği olan arkadaşım için iki perinatalog ismi verdi. Eğer ilgilenirseniz ve İstanbul'daysanız paylaşabilirim. Ek bir görüş daha alıp, emin olmak isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…