2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Selam guzel anneler
Misafirim vardı buraya giremedim bi sure oyle sayfalara bi goz gezdirdim de yazamadiklarim atladiklarim olmustur illa nasilsiniz bakiyim son 3 aya girdik bazilarimiz
Bugün son 100, yarın ikili sayılardan düşmeye başlıyorum :)

Tesekkur ederim Istanbulda degilim gidemem maalesef çok uzak.

Bu doktor daha guvenilir geldi bana. Tedavi icin gec kalmak istemiyorum bir sey varsa ama doktor da hicbir sorun yok telaslanman icin aklina takilan bir sey olmasin gayet saglikli bir hamilelik dedi. Insallah öyledir kafami toparlayayim en iyisi artik.

Çok teşekkür ederim bilgiler için aklımda bulunsun haftaya pzt randevu aldım bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz dua edin lütfen . Bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım .
Allah tüm bebişleri korusun inşallah, hayırlı haberlerle gelirsin İnş cnm

Yok ikiz değil. Tek bebeğimiz. Biz türkiyeye kesin dönüş yapamayız sanmam. Eşim türk değil benim o yüzden orta yolu bulmaya çalışıyoruz isim konusunda

Can yanmıyor diyorlar doktorlar destekliyor onunla ilgili okumuştum erken olması bebek için daha iyi olduğunu ve hissetmediğini çoğu kişi yapıp sonra düğünlerini kutlamalarını yapıyor
Ay ne bilim canım ya Hiç bunun araştırmasını yapmadığım için hele bi o gün olsun

Yok ikiz değil. Tek bebeğimiz. Biz türkiyeye kesin dönüş yapamayız sanmam. Eşim türk değil benim o yüzden orta yolu bulmaya çalışıyoruz isim konusunda
Mikail her dinde dilde var r de yok söylenmesi kolay zannımca sizde ona göre mi seçiyorsunuz hortak çok isim var tabi hoşunuza gitmesi önemli aslan ismi de yabancıların hoşuna gidiyor bizde de isim sırası eşimde pek ortaklaşa bir karsr yok bizde

Yine takibini yaptırırsın ihmal etme hiçbir zaman

yok yok muhabbet olsun diye dedim dönersiniz diye değil :)
Bilmem bana hiç geçmiyor geliyor hele geçen hafta bir ay geldi diyorum daha 28 bile değilim çünk o haftalardan sonra gebelik artık anlaşılıyor yarın 24 oluyorum doktor randevüm var hayırlısı artık
eh yine de 5.5 ay olduk. 28 olursak en azından prematüre seviyesine ulaşmış olacağız.
normalde yazlar göz açıp kapayıncaya kadar geçer bu sene baya uzun geçecek bize heralde

Yalnız değilsiniz bende de durumlar aynı sanırım tekmeleyip uyandırıyor benim sıpa

Şifa olsun inşallah ben de hergün yumurta domates muz süt yoğurt tüketiyorum sadece çikolata konusunda kendime kızıyorum bir ondan vazgeçemedim onu da hergün yiyorum inşallah şekerim yüksek çıkmaz

Haha mikail aklıma gelmedi ama eşime şimdi sordum michel deriler diyor aslan ismi benimde hoşuma gitti ama eşim beğenmedi

Şifa olsun inşallah ben de hergün yumurta domates muz süt yoğurt tüketiyorum sadece çikolata konusunda kendime kızıyorum bir ondan vazgeçemedim onu da hergün yiyorum inşallah şekerim yüksek çıkmaz
Olsun o kadar bir kare cikolata oncesinde hep yerdim nefsimi koreltiyordu. Simdi de yiyorum ben de umarim seker yuklemelerimiz temiz cikar bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…