2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aaa evet ona bende dikkat ettim kaşlarım çok geç çıkıyor. Karın çigisine dikkat etmedim yağdan sonramı oldu öncemi oldu. Duyuyordum ondan bundan çizgi olur diye önemsemedim. Ama tüylerde değişiklik ilk defa duydum.

Benim çok seyrek vardı şuan seninle aynı durumu yaşıyorum baya fazlalaştı çok şaşırıyorum bu duruma inşallah doğumdan sonra kalmaz
İnşallah bi kaç arkadaş yaşamış burda doğumdan sonra dökülmüş inşalllah bizimde öyle olur. Ağda bile paklamaz bunu

İlk defa duydum bu yağı ben sadece badem yağı ve bebek yağı yağı kullanıyorum ama şimdi krem de alacağım gün içinde yine badem yağını sürerim. Lierac çok övüyolar ama bilmiyorum. Kaşıntı pek yok ama kurulduktan korkuyorum çünkü urfada yaşıyorum ve nem sıfır henüz çatlamadım ama bakalım daha erken gerçi belli olmaz

Bio oil kullanan da çok. Bugğn eczanede lierac sordum bana 260 falan dedi ama trendyolda 174 TL acaba diyorum çakma mı ama yorumları okudum orijinal diyorlar. Tabi Türkiye de herşeyin çakması mevcut

Aynen öyle oluyor bende de bir kısmı döküldü. Dokulmeyeni aldığımda hemen çıkmıyor iki çocuğum da kız olduğu için kıyaslama yapamıyorum ama var gibi geldi bana
Ben zaten tüylüydüm o yüzden baya fark oldu bence cinsiyete alakalı olabilir inşallah doğumdan sonra geri çıkmazlar

İnşallah bi kaç arkadaş yaşamış burda doğumdan sonra dökülmüş inşalllah bizimde öyle olur. Ağda bile paklamaz bunu
Yok yok kalmıyor ben badem yağı sürmeme ragmen kalmadı eczacı tüyler kalcı olur demişti ama olmadı bence sakın o kıllara dokunmayın derim zaten gözükmüyor

Fl bende de 38 yazıyor şimdi sen diyince meraklanıp baktım 22+1 im bugün bugünkü usg ölçüsü bu da. Doktor uyumlu dedi hiç az falan demedi. Bizde orta boylsrdayız ben 1.62 eşim 1.76 mesela. Bebeğin ölçüleri ikimizinde hemen hemen aynı kız mı erkek mi bebeğiniz

Bio oil kullanan da çok. Bugğn eczanede lierac sordum bana 260 falan dedi ama trendyolda 174 TL acaba diyorum çakma mı ama yorumları okudum orijinal diyorlar. Tabi Türkiye de herşeyin çakması mevcut
Eczanelerde bile değişebiliyor bazı eczaneler hep bu ürünlerden sattığından mı uygun oluyor ama internette de uygundur neticede bu kremlerin alıcısı ne kadar ki çakması olsun diye düşünüyorum

Eczanelerde bile değişebiliyor bazı eczaneler hep bu ürünlerden sattığından mı uygun oluyor ama internette de uygundur neticede bu kremlerin alıcısı ne kadar ki çakması olsun diye düşünüyorum
Doğru diyorsun eczanelerde kimisi internetten getirip satıyordur belli mi olur ben en iyisi internetten alıyım lieracı

Sanmıyorum çakma olsun orijinaldir. İndirim falan vardır belki ama ben bio oilin kokusuna bayılıyorum.eltim bide krem almıştı bana hamilelik hediye o kokmuyor bio yu daha çok sevdim

Sanmıyorum çakma olsun orijinaldir. İndirim falan vardır belki ama ben bio oilin kokusuna bayılıyorum.eltim bide krem almıştı bana hamilelik hediye o kokmuyor bio yu daha çok sevdim
Yaaa ben de kokulu şeylere bayılıyorum. Lierac sipariş ettim şimdi jelini yağ olarakda bio oil alayım o zaman

Yok yok kalmıyor ben badem yağı sürmeme ragmen kalmadı eczacı tüyler kalcı olur demişti ama olmadı bence sakın o kıllara dokunmayın derim zaten gözükmüyor
Ya diyorum ki benim adamla tüylerimizi yarıştırıyoruz yaz geldi sıcaktan heryerimi açıp evde dolşaırım ben bi kere ağda yapayim en iyisi.

Erkek benimki. Bu hesaplama zaten kesin bı ölçü olmuyor fikir açısından böyle hesaplandığını okumuştum. Ayrıntılıyı yapan dr boy bakmıyoruz dedi, bu zamana kadar da kendi doktorun kilo bakmıyoruz deyip sadece bas popo mesafesini söylüyodu. Doğuma kadar muamma kalcak heralde bu iki bilgi benim için

Benimdeee bende lazer istiyordum covid dönemi diye korkmuştum ama doğumdan sonra düşünüyorum tek sorun tenim çok beyaz ve tüylerim pek siyah olmadığı için görmüyor.
Lazer bi göbekte bide kollarda çok işime yaradı. Diğer bölgeler olduğu gibi duruyor ilk 1 yıl idare ediyor sonra tekrar eski halini alıyor. Ha bide bacak gözle görülür derecede azalma ve incelme oldu bende doğumdan sonra tekrar gidicem.

Yaa haklısın insan merak ediyor kilosu boyu nasıl diye ama bu zamanlarda pek önemli olmuyormuş sağlıklı olsunlarda

Ay inşallah bende de işe yarar bakalım deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…