2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tabiki gitmeden önce bir danisacağim uygun görürse yolculuk yaparim . Benimde tek korkum riskli bir durum olması inşallah gidişim olursa öyle bir durumla karşılaşmam

Merhabalar, ilk defa birşey danışmak istiyorum sizlere. 24+2 yim, perinatologa gittim detaylı ultrason için. Bebeğimin fl(bacak) ve hl(kol) kemiklerinin 2 hafta kısa çıktığını söyledi. Cücelik olma ihtimali var ilerde fark açılırsa dedi. Kendi kadın doğum doktorum da onayladı takip edelim dedi. Bu durumu yaşayan oldu mu? Bebekleri sağlıklı doğdu mu?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.inş bu süreci çok gğzel birmşekilde tamamlar bebeklerimizi huzurla ve sağlıkla büyütürüz.
Kalpte parlaklık çok önemli değil dedi benim doktorum. Doğana kadar doğduktan sonra geçebilir geçmese de sorun değil dedi. Bizim kalp damarları ile alakalı bir durum var. Bugün başka iki doktora gittim. Fetal eko çektirdim. Sonra da aynı hastanede perinatoloğa detaylı ultrason yaptırdım. Diğer türlü kabul etmedi yani normal muayene için gebeliğim çok ileri olduğu için randevu alamadım. Detaylı ultrason yaptırdım ki doğum için hastaneye gitsem kabul edilebileyim diye. Kalp ameliyatı olacağı hastanede doğum yapmam daha akıllıca olacak gibi. Eşimle ve doktorumla etraflıca oturup konuşup karar vereceğiz. Dua edin bana ve kızıma lütfen. İnş hepimiz sorunsuz kucağımıza alalım

Çok çok geçmiş olsun. Dualarımız bebeişible ve tüm bebeklerle inşallah sağlıcakla kavuşuruz. Bu testlerde usg de zaten hep Bi sorun çıkıyor. Belki gerek kalmaz hemen kötü düşünme neler neler deniyor ama doğunca hiç birşeyleri olmuyor.

Bende aynıyım genelde sabah tartılıyorum bazen 3.50 bazen 4 kilo almışım gibi görünüyor ama doktor normal kilosu dedi. Demek biz zayıflıyoruz bebek kilo alıyor.

Hangi bez markasını aldınız trendyol indiriminden almak istiyorum prima dusunmus tum ama prima ve sleepy arasında Fıyat farkı cok fazla siizn tercihiniz ne oldu

Kızlar benim sorunum tüyler. Göbek bölgesinde eşimle yarışır duruma geldim nerdeyse halbuki bende tüy yoktu. Göbek bölgeme lazer yaptırmıştım. Sizdede böyle bir sorun varmı ? Doğumdan sonra geçermi acaba

Hangi bez markasını aldınız trendyol indiriminden almak istiyorum prima dusunmus tum ama prima ve sleepy arasında Fıyat farkı cok fazla siizn tercihiniz ne oldu
Molfiks aldik ilk aşamada deneme amaçlı, ama genelde sleepy markasını beğeniyor herkes.

28. Haftalarda yapmıştım ucak yolculuğu birde otuzuncu haftada araba yolculuğu yaptım ama iki saatte bir hareket ettim uçağa binmek için belge almıştım znnımca 28 diye hatırlıyorum ama belgesiz binilmeyecek haftadaydım onu biliyorum.sizin için doktora sormanız en iyisi derim doktorum gidenilir demişti

Ben migros minies kullanıyorum 2 yıldır masallah cok memnunum. İçeriği temiz olması da benım için artı oldu tabıkı. Masallah hiç pişik olmadık. Yeni bebiştede kullanırız diye düşünüyorum

Ya ben badem yağı sürünce çok sert çıktı zaten ayva tüylerim vardı alıyordum gebelikten dolayı da jilet sürdüm ama badem yağını bıraktıp bebeyağı sürdüm normale döndü
Ben de şimdi çatlak kremi araştırıyorum sizler kullanıyormusunuz ne önerirsiniz mustela ve lierac arasındayım

Benim de bu dönem en sevdiğin konu tüylerimin azalmasi diyebilirim cinsiyet farkediyor diyorlar ama bilmiyorum erkek bebek hamileliklerinde artış oluyormuş, senin de sanki erkek bebişti doğumdan sonra hormonlar normale döndükçe tüyler de normale dönüyor. Yani en azından benim öyle oldu

Daha önceki gebeliğimde öyle bir anne vardı kalp damarlarında sızma vardı bebeğin her ay bursaya geliyordu çocuk kardiyolojisi olduğu için ünide bakılıyordu doğumu burda yapımak için birde bebeğide kontrol ediyorlardı her gelişinde seninde öyle yapman iyi olmuş

Umarım öyle bir durum olmaz maalesef bir çoğumuzda farklı sıkıntılar çıkabiliyor karşımıza. Kimine daha neler neler diyorlar ama çocuk sapasağlam çıkıyor. Birkaç doktorla devamlı takip yaptır bakalım umarım herşey yoluna girer bol bol dua edicem

Benimde öyle ilk gebeliğimdede tuylenmistim d9gum sonrasi kendiliğinden döküldü bu sefer de tüylenme var dökülecektir diye kafama takmiyorum

Çatlak için en iyisi bio-oil biraz pahalıca Türkiyede ama eczanelerden bulabilirsin sanırım. Fotoda attım

Eklentiler

• 1909FC75-BABF-45AB-8074-3418DCB2EBCD.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…