2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay inşallah bende de işe yarar bakalım deneyecegim.
Benim de tenim beyaz, tüylerim de açık renk. Koltuk altı ve bikini bölgesine gittim. Agdadan dolayı seyrek ve zayıf olmasına rağmen epey fark etti. Hamilelik de biraz denge bozuldu ama doğumdan sonra 4 ayda 1 atış yaptirsam bile yeter. Tüylerim açık diye vazgeçme eğer düşünüyorsan. %100 bitmese bile büyük rahatlık sağlıyor.

Ay inşallah ya. Koltuk altı ve bikini bölgesini kesin görür diye düşünüyorum. Daha önce bacağıma deneme atışı yaptırdım dizden üstü görmedi diz altını gördü sadece. Bakalım doğumdan sonra tekrar görüşeceğim bir de şehir degistirdim iyi bir yer bulursam fayda göreceğime ınanıyorum.

Bio oil kullanan da çok. Bugğn eczanede lierac sordum bana 260 falan dedi ama trendyolda 174 TL acaba diyorum çakma mı ama yorumları okudum orijinal diyorlar. Tabi Türkiye de herşeyin çakması mevcut
Ben Trendyol aldım aynen 172 falandı. Orijinal ürün. Ben ilk gebelikte de kullandım liearac. 40 haftada hiç çatlak olmadı. Normalde çatlakları olan biriyim bu arada. Yani öneririm kesinlikle.

Evet bio oili de çok öven var bir kutu lierac sipariş ettim şimdi trendyoldan Bi bakayım ona beğenmezsem bio oil alıcam
Ben de Lierac almayı düşünmüştüm ilk başta ama pahalı geldi. Şimdi son aylar yaklaştıkca daha çok yağlanmaya ihtiyacımız var acaba birde ondan mı alsam diye düşünüyorum. Bio oil im de az kaldı

Bence doğumdan sonra normale döner öyle okudum hep.
Benim erkek ama benim de tüyler azaldı mutluyum. Neredeyse 2 ay olacak ağda yaptıralı daha belli belirsiz çıkıyor tüyler umarım bu kalıcı olur

En son palmiers diye bir krem aldım bir youtuberdan duymuştum içeriği de temiz. Kıvamı vazelin gibi hafif koyu ama akşam sürüyorum ertesi gün hala nemli kalıyor.
İlk başta üşenip mustela almıştım o da iyiydi aslında, sürmesi daha kolaydı yağ gibi. Ama şimdi palmiers daha kalıcı geldi bana. Fikir olsun diye söylüyorum.

Ben Trendyol aldım aynen 172 falandı. Orijinal ürün. Ben ilk gebelikte de kullandım liearac. 40 haftada hiç çatlak olmadı. Normalde çatlakları olan biriyim bu arada. Yani öneririm kesinlikle.
AA ssevşndşm5 olmamasına ben de çok yorum okudum hep iyi yazmışlar aldım hemen. Gerçi çatlayan yine çatlar ama önleyiciliği varsa tabi kullanmak lazım

1 kutu al istersen yeter zaten o 200 ml falan baya gider bence. Bende lieracı yanı sıra yap olarakda bio oil de alayım diyorum urfanın havası çok kuru sular kireçli insan çok kuruyor valla

Doktorda mustela alabilirsin dedi aslında kararsızdım ama lierac daha uygun fiyat olarak bir deniyim dedim. Palmiersi duymadım hiç ama dediğiniz kıvamdaysa güzeldir ertesi güne de nemli bırakması güzel insan bazen üşeniyor valla bişey sürmeye

Bi youtuber var amerikada falan yaşamış, bir sürğ değişik şey deniyor. Mesela her türlü yatak modelinden almış verdiği yanlış kararlardan dolayı o önermişti palmiersi aslında çok basitmiş karın çatlağının çözümü diye. Umarım yanıltmaz

Bence doğumdan sonra normale döner öyle okudum hep.

Benim erkek ama benim de tüyler azaldı mutluyum. Neredeyse 2 ay olacak ağda yaptıralı daha belli belirsiz çıkıyor tüyler umarım bu kalıcı olur
Tez çürüdü demek cinsiyete bağlı değilmiş doğumdan belli bir süre sonra saçlarım dökülmeye tüylerim uzamaya başlamıştı ama umarım bu defa kalıcı olur

Evet benimki de kız ve benim de var olan tüyler bile azaldı cildim güzelleşti saçlarım gürleşti keşke hep böyle devam etse ama doğumdan sonra eski haline dönecek sanırım

Bio-oil yağ kullanıyorum ben memnunum

Evet benimki de kız ve benim de var olan tüyler bile azaldı cildim güzelleşti saçlarım gürleşti keşke hep böyle devam etse ama doğumdan sonra eski haline dönecek sanırım
Birde kız bebek annenin güzelliğini alır derler ama hiç öyle olmuyor evet doğumdan bir süre sonra yoğun saç dökülmesi başlıyor

Perşembe günü şeker yüklemesi ile idrar testi vermiştim şeker normal çıktı ama idrar yolu enfeksiyonum varmış doktor ilaç yazdı şu suya katılan tek saşe den ilk aylarda da aynısını içmiştim benim doğuştan idrar yolum dar bundan kaynaklı oluyor sanırım aslında yanma falan yoktu günde 2 litre su içiyorum inşallah ilacın faydası olur idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte erken doğum riski oluşturuyor bende öyle bir durum olmaz inşallah

Son düzenleme:
Aynı youtuber'ı mı izledik acaba? Ben de watsons'ın ilk %50 indiriminde alacaktım, kararsız kaldım. Sonra 2. %50 indirimine denk geldiğimde aldım Palmers.

Allahın izniyle hiç bir şey olmaz kuzum.. benim hiç geçmiyor bir bardak eksik içsem sabahı yanma oluyor hemde her gün üç litre içiyorum .. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Farklı bir belirtim olmadığı için stres yapmamaya çalışıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…