2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi normale dönsünde şimdi bi ağda gezdiririm sorun değil. Önemli olan doğumdan sonra normale dönmesi.evet erkek benimki

Yaaa bişey diyim mi ben göbek bölgesi hariç çünkü orada bir ara artış oldu ama badem yağı yüzünden. Bırakınca düzeldi.
Son 1 aydır dikkatimi çekiyor tüylerim döküldü geç çıkıyor inşallah doğumdan sonra tekrar çıkmazlar. Önceden kollarımı 10 günde bir alırdım şimdi ayda 1 almasam göze batmıyor cinsiyete alakası var mı gerçekten yaa benimde bebeğim kız

Hangi bez markasını aldınız trendyol indiriminden almak istiyorum prima dusunmus tum ama prima ve sleepy arasında Fıyat farkı cok fazla siizn tercihiniz ne oldu
Sleepy okuyup almıştım hep sızıyordu bir numarası yada başka öarkalarda da mı sızardı ilk dönem bilmiyorum prima preminyum aldım çok yumuşak geliyor bana sızdırma hiç olmadı arada speepy aldığımda olmuştu sleepy kilotlu al belki sızdırmaz yada yeni doğanlar ilk zaman çok çıkarıyordur sürekli kıyafet değişiyordum bir iki ay sonra değiştim öyle hatırlıyorum

Ben 16. Haftadan beri aktardan aldığımız çatlak kremini kullanıyorum harems diye bir marka, içinde bir sürü faydalı yağ var, memnunum şimdiye kadar gerçekten nemlendirmesi gayet güzel her gün sürüyorum. Bir kaşıntı kuruluk çatlak olmadi daha bakalım, inşallah olmaz .

Şimdiki gebelikte çok artış olmadı henüz yağa başlamadım ama tüylerde renk değişimi var birde hindistancevizi yağı ile badem yağı kullanmışyım son iki ay onlarda artırmıştı ama hiçbirşey yapmadım tüyler için kendiliğinden normal haline geldi birde göbek çizgisi olmuştu koyu kahve şimdikinde yok cinsiyet aynı olmasına rağmen heğsi geçip gitti yani bunda niye olmadıysa o kahverengi çizgi acep mideme kadar çıkıyordu

Yaaa bunu da araştırıyım urfada her eczanede bulamıyorum mustela bile yok dediler internetten alayım diyorum trendyoldan falan orijinaldir değil mi
Muhtemelen orginaldir. Ama orası türkiye herşeyin çakmasıda mümkün geçen yıl arkadaşımda orda bundan kullanıyordu. Banada burda eşim aldı. Organik ve en iyi bu dedi. Araştırdım biraz burda öyleymiş.

O çizgi bendede var ablam doğumdan sonra geçer dedi bakcam artık dediğin gibi mideme kadar çıkıyor..çatlak için yağ kullanıyorum sanırım o yapıyor bendede inşallah geçer doğumdan sonra hepsi .

Aynen öyle oluyor bende de bir kısmı döküldü. Dokulmeyeni aldığımda hemen çıkmıyor iki çocuğum da kız olduğu için kıyaslama yapamıyorum ama var gibi geldi bana

Ama zayıf değil ki bence haftasına göre normal
Bilmem fl ölçüsü 36.5 mm yazıyo mesela bunu 7 ile çarpınca 25-26 cm çıkıyo. Uygulamalara göre boyu da kilosu da biraz az. Doktor önemsemiyor sen minyonsun eşin de iri değil bu haftalarda önemsemiyoruz dedi, ufak olduğunu kabul etti yani ama ben de önemsemiyorum zaten

O çizgi bendede var ablam doğumdan sonra geçer dedi bakcam artık dediğin gibi mideme kadar çıkıyor..çatlak için yağ kullanıyorum sanırım o yapıyor bendede inşallah geçer doğumdan sonra hepsi .
Ama yağa başlamadan o çizgi oluşmuştu bende onuncu haftalardan sonra zannımca çünkü 32. Haftada yağ kullanmıştım bunda oluşmadı birde kaş bıyık çıkmıyor pek hamilelikte ama kaşlarım uzuyor kesmez isem seyrekleşme oluyor kısaltıyorum normade fazla uzama olmuyor her taraftan kaş çıkıyordu şimdi uzuyor nerdeyse saç gibi vitamin eksikliği mi oluyor östrojen mi bilemiyorum

Artık hafta hesabı yapmıyorlar bölgesel ölçüp bırakıyorlar bariz gerilik olursa birşey derler bence şimdi bebeklerin kaç kilo doğacağı ne yapsanda çok değişmiyor diyor doktorlar bence dört kilo dogan bebeklerin kaderinde şişman olmak var gibi geliyor kuzenlerim öyleydi hayatları boyu kilo sorunları devam ediyor demek genetikleri öyleymiş zaten

Obezite evet biraz genetik gibi oluyo ailenin beslenme seklinden alışkanlıklarından dolayı ama bizde de tam tersi örnekler çok. Ama şuan erken yani 1 hafta gerilik ilerilik degisebiliyor, ben de bir ay sonraki randevuya kadar biraz kaşar kuruyemiş süt yogurta ağırlık veriyorum, bu zamana kadar biraz savsaklamıstim açıkçası. Sağlıklı olsun da önemli olan o zaten

Benim çok seyrek vardı şuan seninle aynı durumu yaşıyorum baya fazlalaştı çok şaşırıyorum bu duruma inşallah doğumdan sonra kalmaz

İnşallah canım bakalım Allah’ın dediği olur. Dua edicez.

Allahım şifasını esirgemez inşallah . Ağlamayın nolur dualarım sizinle allahım Şafi ismiyle şifa versin amin

Hangi bez markasını aldınız trendyol indiriminden almak istiyorum prima dusunmus tum ama prima ve sleepy arasında Fıyat farkı cok fazla siizn tercihiniz ne oldu
Ben baby turco doğadan almayı düşünüyordum ama eşim birgün görevdeyken direk fabrikadan iyi bir indirime denk gelmiş ve prima premium almış hemde 4 numaraya kadar stoklu eğer olurda memnun kalmazsam baby turco denemek istiyorum.

Benimdeee bende lazer istiyordum covid dönemi diye korkmuştum ama doğumdan sonra düşünüyorum tek sorun tenim çok beyaz ve tüylerim pek siyah olmadığı için görmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…