2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben bacağımdan yapıyorum daha doğrusu eşim yapıyor ama ikidir kanıyor çok az acaba neden oluyor yanlış yerden mi yapıyoruz doktora gitmeme 3 gün var kafama takıldı

Canım çok geçmiş olsun. Allahtan bir sorun yokmuş. 2 gün önce akşam benim de oldu, yazmıştım hatta. Ağrı mı, sancı mı ne olduğunu anlayamadım ki. Dün söyledim doktora, bir kaç saat istirahat ettiğin halde geçmiyorsa, bacaklarından itibaren hissediyorsan haber ver dedi. Bu aralar hava bir sıcak bir soğuk ya o yüzden de dikkat etmediğimiz için gaz sıkıntısı oluyormuş. Benim de dediğin gibi tuvalete çıkmama rağmen rahatsız eden bir durumdu. Bu haftalar da, bu havalar da normal sanırım.

Ne güzel anlaşılır açıklamalar yapmissin öyle
Küçük miniğin inşallah hayata tutunur, çok emek veriyorsun O da pes etmiyor belli ki... Keşke çevremizde yeni doğum yapmış bir minnoş olsa da süt annelik yapsa.

Cok teşekkür ederim. İsin garibi ben corapla yatiyodum ayaklarimi da usutmedim, hic öyle sancı olmamıştı uzun süre gecmeyince korktum hatta bi ara belime doğru yayılmaya başladı.. doktor da idrar enfeksiyonu varmı yokmu bakamadan ilac verdi ama zararsiz dedi gebelikte kullanilabilir dedi, varsa da temizlenmiş olur insallah

Inşallah varsa da temizlenmiş olur, tam karantinada olması da ayrı bir durum oldu senin.

Canım ben göbekten yapıyorum. Doktorum o şekilde tavsiye etmişti daha çok yağ dokusu ve kas dokusu olduğu için daha az acır demişti. Kan gelmesi genellikle damara gelince oluyor. Göbekten denedin mi hiç? Genelde sanki bebeğe gelecekmiş diye korkuyor insan ama imkansız dedi doktorum

Kilcal damarın yüzeye yakınsa ve tam orayı denk getirdiysen olur cnm benimde cok başıma geliyor

Bana covid olduğumda acildeki doktor kolundan yap dedi ama her yerim morardı diye sağlık ocağında karından ya da bacaktan yap dediler. Karından ben kendimi kasarım diye korkuyorum

Bana covid olduğumda acildeki doktor kolundan yap dedi ama her yerim morardı diye sağlık ocağında karından ya da bacaktan yap dediler. Karından ben kendimi kasarım diye korkuyorum
Aslında alışsan göbekten çok kolay ve gerçekten acımıyor gibi bişey. Tabi benim tüp bebek olduğu için iğnelere alışkınım bana da kol bacak çok acırmış gibi geliyor.

Aslında alışsan göbekten çok kolay ve gerçekten acımıyor gibi bişey. Tabi benim tüp bebek olduğu için iğnelere alışkınım bana da kol bacak çok acırmış gibi geliyor.
Benimde tüp bebek ve başından beri iğnelerle devam. Bende sizin gibi hep göbekten yapıyordum, 2 hafta önce bacağa geçtim ve hiç acımıyor tavsiye ederim. Benim göbek büyüdükçe yapması zorlasmisti. Şuanda bacak çok daha pratik geliyor. K Kbo4 şanslısınız 11 gün sonra bitiyormus, biz 9 ay kullaniyoruz

Yok canim oluyor oyle hep ayni bolgeye yapinca ben sık sık yer degistiriyorum onemli bisi degil korkma
Göbek cevresi bacak kol allah ne verdiyse

Gerçekten ne kadar zormus ya Allah yardımcınız olsun

Çok korkuyorummmm dayanicam artık 11 gün daha ya valla Allah yardımcınız olsun

Cok minnak daha bu yaaaa insaallah cabucak saglikli buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…