Kızlar bugünün "acil doktora gittim" bildirimi de benden gelsin
sabah 9 buçuk gibi sanciyla uyandım ama idrar sıkışıkliginda olan sanci gibiydi cok da siddetliydi hemen gittim yaptim ama geçmedi, gaz sıkışıyo heralde dedim ama afedersiniz gaz çıkışına rağmen bagirsaklari bile bosaltmama rağmen gecmedi, 1 bucuk saat karnımın alt kısmında kivrandiran bir sanciydi, dolastim olmadı yattım olmadi, doktora msj attim durumu yazdim hastanedeyseniz gelcem dedim ama cevap yok çok yoğun oluyo ctsi günü. Neyse esim de pozitif malum aslında ben de karantinadayim cok şükür belirtim yok bana bulaşmadigina artık emin olacak kadar süre gecti ama iste resmi olarak temasliyim. Ablamlarla hastaneye gittim giriş yaptir dediler ve giris anında temaslı olduğum ortaya çıktı ve yapmadilar. Pandemi Hastanesi'ne gidin burda bakamayiz yasak dediler. E ben erken doğum yapcak olsam veya dogum paketi almis olsam yada tam dogum zamani temasli olsam nolcak dedim, paket fiyati iade edilir burda yapamazsınız yasak dediler sehir hastanesine gidin dediler. Ben bi ara doktordan rica ettim o da aynı seyi dedi ama durumu anlattım biz esimle zaten karantina uyguluyoduk temasim hic olmadi, resmi olarak boyle görünüyo dedim. Allah razı olsun kendi yakini da buna benzer bişey yasamis kanser hastasiymis tedavi olamiyomus bunun gibi bi sebepten de bakiyim suyuna rahim ağzına en azından dedi tahlil vs yapamam giriş olmadığı icin dedi. Çok şükür suyunda sorun yokmus rahim ağzı da kapaliymis gebelikle ilgili degil ama idrar enfeksiyonu olabilir suyu az iciyosan dedi, bi toz şase önerdi tanıdık eczaneden recetesiz al sonra recete ederiz dedi. Çok şükür hersey yolunda gitti cok uzattım ama sorun yokmus Allah'tan..