2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım çok geçmiş olsun iyiki bir sorun çıkmamış. Kendini fazla yorma dinlen bol su iç inşallah bir daha olmaz

Bende arada bir yapıyorum zeytin yağı ve hindistan cevizi yağı ile ama geçici çözümler oluyor. Belki haftada 3 defa yapsam fayda eder ama üşeniyorum
Canım o üşengeçlik çok normal yaa. Yüzümü nemlendirmeye bazen üşeniyorum Arada böyle heves gelince atlama hemen yap

Cok sukur sorun yokmus bu acile git geller sıklaşacak sanirim
Valla helal olshn doktoruna şahsen ben olsam korkar bakmazdim iyi ki bakmis yoksa ordan oraya git gel rezil olacaktin bunla gelmis gecmis olsun

Canım çok geçmiş olsun iyiki bir sorun çıkmamış. Kendini fazla yorma dinlen bol su iç inşallah bir daha olmaz
Çok teşekkür ederim doktor tek kullanımlık şase önerdi aksam yatmadan onu içicem. Su içmeyi de artirmam lazım cok gec uyandığım için bi türlü artiramadim ben 1 litreyi bitirene kadar yatma saatim geliyo

Su içmek gerçekten çok önemli ben her gün 2 litre içiyorum arttırmaya çalışıyorum simdilerde.

Cok sukur sorun yokmus bu acile git geller sıklaşacak sanirim
Valla helal olshn doktoruna şahsen ben olsam korkar bakmazdim iyi ki bakmis yoksa ordan oraya git gel rezil olacaktin bunla gelmis gecmis olsun
Kesinlikle doktorumdan Allah razı olsun, hemsiresi de sekreteri de kesinlikle olmaz dedi kendisi en azindan rahim ağzına ve suyuna bakalım dedi içimi rahatlattı, sehir Hastanesi hem cok uzak hem kalabaliktir baya rezillik cekerdim çok şükür sorun yok bide ben riskli olsam en basta ablamlari riske atıp beni götürün demem zaten bi süre sonra sancim geçmişti. Esimle hic temasim olmadigindan epey de zaman geçip belirti vermedigimden hastaneye gitmeye karar verdim cok hassasim bu konuda normalde ama insanın başına hersey geliyor

Bende iki şişe bitirdim hem turuncu hem bal köpüğü renginden sonra glisse sans verdim ve saçım deli gibi kepek oldu. Şimdi yine elseve kullanıyorum turuncu olan şişesini ve kremini ama yine arayışa girdim
Ay gliss çok kötü bana da hep. Kepek yaptı benim de şampuan bitmiş bugğn alayım bari

İnşAllah geçer canım inşallah o kınadıklarımız karşımıza çıkmaz

Ay maşallah oğluna ne güzel efendi sakin bir çocuk ne günde 1 tekmesi 10 dakka uzansam 15 kere tekme yiyorum
Kızlar fena desene valla ben de merak ediyorum bakalım nasıl olacaklar

Aynen sanki beni takip ediyor uyanınca bakıyorum o da uyanık gece tuvalete kalkıyorum uyanık diyorum bu kız hiç mi uyumuyo velki de ben uyuyunca uyuyor
Sağlıcakla gelsin de artık yaramaz sakin Allah ne verirse tabi yine de çok yormaz uslu kız olması iyi olur maşallah kızına inşallah bu da öyle kasları gelişmiş sağlıcakla doğar

Ay maşallah oğluna ne güzel efendi sakin bir çocuk ne günde 1 tekmesi 10 dakka uzansam 15 kere tekme yiyorum
Kızlar fena desene valla ben de merak ediyorum bakalım nasıl olacaklar
Ay benimki de aynı doktorum da kız çocuğu o yüzdendir demişti. Varmis bir bildiği demek ki

Ay sorma bazen ben de diyorum bu kadarı da fazla diye sonra iki dakka sesi çıkmayınca acaba oluyorum bu seferde çoğa alıştırıyo uslu durunca endişe yapıyorum.
Amin cnm sağ salim alalım kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…