2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aciklamalariniz icin Tesekkurler

Aman allahım parmak kedi resmen umarim en kisa zamanda toparlar.

ben de seyahat izni almayi dusunuyordum bakakim doktorum ne diyecek.
(Daldan dala bir yanit oldu)

Kan sulandırıcıyı ben göbekten yapıyorum dün benimde göbekte kanama oldu belki kan birikmiştir orada diye düşünüyorum

1 saat seker yuklemesi sonrasi ust sinir 140. O biraz yuksek cikmis. Doktorum 50 lik yuklemen bozuk cikarsa 75 lik yuklemeye yapacagiz demisti. Doktorunuz belki 75 lik yukleme onerebilir ya da diyet verebilir.
Aclik sekeriniz de biraz dusuk, tabi ben bildigim sinirlara gore kendimce cevap yaziyorum. Doktorunuz en dogru bilgiyi verecektir

Kızlar selam,
Ya dün ve bugün sanki bebek hareketleri azaldı. Ve karnımın altında ağrılar oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Dün biraz yere çöktum ondan sonra oldu.

Teşekkür ederim iyi bir marka sebamed bakacağım buna da.
Sabun hatay zeytinyağlı kullanıyorum internette yöresel ürünleri var sabun şstersen ordan alabilirsin ünideyken bir arkadaşımın annesigil kendileri yapıyorru banada vermişti bende marketten bile alsam hatay sabunu alıyorum diğerleri bir süre sonra saç diblerini açıtıyor

Çok güzel bir isim sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah

Çok teşekkür ederim eğer umduğumu bulamazsam buna da bakıcam

Kızlar selam,
Ya dün ve bugün sanki bebek hareketleri azaldı. Ve karnımın altında ağrılar oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Dün biraz yere çöktum ondan sonra oldu.
Ben de iki üç gündür çok sık hissetmiyorum hareketlerini arada bir atıyor . Ağrı falan olmadı bende ama korkuyorum inşallah bir sorun yoktur

Kızlar selam,
Benimde dün ve bugün öncekilere göre az gibi canım.. ben şöyle bir şey farkettim uyku uyanıklık zamanları daha bi belirginleşti sanki ben ona bağlıyorum bunu.. hissettiğim vakitler genelde akşam oluyor gündüz uzansamda mesela hissetmediğim anlar var.. hareketlerinin vakti düzene giriyor olabilir..

Belki de bugüne kadar çok hareketliydi. Uyuması düzene giriyor olabilir. Birde ben eğilince dün sola yatınca uykuda hareketleri karin altında dolaşıyordu gece falan. Bugun eski yerine gelmiş biraz biraz. Düzene giriyor belki de hareketleri uykusu falan diye düşündüm bende. Hemen doktora kosmayim dedim. Cumartesi zaten kontrol

Kızlar selam,
Doktorum hep yemek ye uzan 1 saat sonra hareket etmeye başlar başlamazsa ara diyor ama deneyin isterseniz. Ağrılar sürekli değilse sorun yoktur ama içiniz rahat olsun.

Doktorum hep yemek ye uzan 1 saat sonra hareket etmeye başlar başlamazsa ara diyor ama deneyin isterseniz. Ağrılar sürekli değilse sorun yoktur ama içiniz rahat olsun.
Sürekli olmuyor azaldı ağrılar bugün çok şükür. Ac karnınayken yapışıyor sanki zaten hareketsizlesiyor iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…