2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Allah Allah nasıl kroniklesmis böyle yaa bağışıklığın çok mu düşük belki ondandir kiminin en ufak bi streste en ufak bi bağışıklık dusmesinde uçuk çıkar ya onun gıbi

Allah Allah nasıl kroniklesmis böyle yaa bağışıklığın çok mu düşük belki ondandir kiminin en ufak bi streste en ufak bi bağışıklık dusmesinde uçuk çıkar ya onun gıbi
aslında düşük de değildir. ama stres kaynaklı olabilir belki. son dört yılım depresyon ve stresle geçti öyle de devam ediyor. tam herşey güzel sağlıklı geçiyor derken herşey üst üste geldi bir anda allahtan oğlum hareketliliğini hiç azaltmadı kıpır kıpır anne ben iyiyim diyor adeta :)

Hepimiz neler neler yaşıyoruz dünya bambaska biyere gidiyor Allah yardımcımız olsun.. stres bağışıklığın düşmesine cok sebep oluyor ama stres yönetimi de cok zordur haklısın..

bugün benim de randevum vardı. çok şükür her şey yolunda. bebek ters duruyordu ama şimdi makat geliş olmuş. döneceğini düşünüyorum son 3 haftaya kadar dönüyor dedi. 1136 gram, 36-37 cm kadar olmuş (fl'yi 7 ile çarparak söylüyorum). ama biraz proteini arttır dedi kilosu 2 gün geri yine ama sanki az gördü gibi karın çevresini.

her şey bir yana aşı vurul demez mi? şok içerisindeyim. hem de biontech vuruldu. şu an hemen randevu al, hemen git vurul dedi. ne yapacağımı bilemiyorum. doktorum çok pimpirikli biridir, kendisinden hiç beklemezdim

Kızlar merhaba bi süredir giremedim buraya,babam rahatszlandı apartopar Ankaraya gittik bir ameliyat gecirdi coksukur simdi iyibu sebepten bicogunuzu takip ecemedim adam gibi,sıkıntılı sürec g3ciren arkadaşlarıma gecmis olsn diliyorum ve kuzuları öpüyorm tecrübelianneyim güya ama yine bu gebelikte başıma gelen bi sıkıntımı sizle paylaşmak istiyorumm belki aranızda aynı durumu yasayan var mı diye.babamn rahatszlıgna üzülüp streslendigim icin mi yolculuk yasadığm ic8n mi yada evde totom yer görmedigi icin mi bilmiyirum ama bugün kasıklarmda buraz agrm vardı ve bebegi sanki asagida hissettim eşi ude panik yaptrmamak icin gel bebegi özledim gel şu yak*ndak8 hastaneye gidelim bakalmmı diye söyledm ,neyse gittik hicbilmedigim bi doktor ş8kayetnz nedir dedi hafif kasıklarmda agrı var hocm birde bebegi görmek istedim dedim,neyse baktı ultrasondan bebeginzin başı haftasına görebayagı aşagıda deyince benşok tabi agrımda var dedinz sizi bi nst ye sokalm dedi bunu duyaan eşim dahada panikledi tabi ben de boxuntuya vermedim.neyse nstye girdm cokşukür sancı çıkmadı tedbir amaçlı akciger geliştirici iğne yaptılar yolladılar eve,hebuarada rshimde açılma vs.de yok çokşuķür ama hala kasıklarmda agrıvar doktor bana evde dinlen dedi ama ne mümkün geld8mki eve oğlumun burnu akıyor biraz ateslemiş 37,6 .ş8mdi çocuk covid mi kaptı biyerden buseyimi var endisesnden y8ne stres oldum sancm arttı çok uzattım kızlar k.bakmaýnbiliyorum amasuan valla psnik oldm kwrnmdakibebegimi hemde oglumu düşünecem diye ya erjen dogurursam korkusubastı benim gibi benim haftamda bebegin8n başı aşagıda olan annisler vssr mı? Sonra düzeliyor mu yoksabu bir sinyalmi.. buarada bu aksam covid aşısıda olacağm şu çin aşısı olandan inşallah oda bi sıkıntı çıkarmazöyle kızlar işte şimdiden tşk ettim

Canm adı a sevindim bende tam bugün bebegin baş aşagıda durma endises8ni sormstm simdi senin yazını görünce bende başa dönp amlamaya calısacagm bayagidr giremedim nete cnku.buarada bende bugün aşı vurulacagm doktorm vurul dediama biontechi degil ama diger cin aşısını cnku biont.2.dozajı ag8ŕ oluyormş tavsiye etmiyorm dedi ama sen yinede bidaha sor istersen

başından beri son 3 haftaya kadar dönebilir diyor, dert etmeyelim bence şimdilik. valla o kadar ısrarla biontech ve aşı vurul dedi ki şaşkınlığı hala atamadım

Kızlar bu bir mucize galiba sadece 5 gun ictim nar ve elma suyunu bugun doktorum dedi ki su nirmal seviyesine dönmüs inanamadim minigim de 1.240gr olmus
!!!!!!DUZELTME!!!!!!
cok ozur dilerim aceleyle elma suyu yazmisim nar ve HAVUÇ suyu diycektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…