2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Her şeyin yolunda olması çok güzel
Sinovac vurulabilirsin dese bu kadar şaşırmazdım açıkçası Riskli bir durumun var mı? Kronik bir rahatsızlığın? Neden hemen git vurul diyor.

Her şeyin yolunda olması çok güzel
Sinovac vurulabilirsin dese bu kadar şaşırmazdım açıkçası Riskli bir durumun var mı? Kronik bir rahatsızlığın? Neden hemen git vurul diyor.
ben de çok şaşkınım çok şükür bir rahatsızlığım yok ama covidin sonuçları çok ağır dedi. her gebesine vurduruyormuş. napacağım hiç bilmiyorum.

Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Benim doktorum da Biontech önerdi ve seninki gibi hemen ol diyor. Bir dahaki kontrolüm 3 Temmuz kesin soracak oldun mu diye. :)
Ne yapmayı düşünüyorsun? Olacak mısın?

Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Benim doktorum da Biontech önerdi ve seninki gibi hemen ol diyor. Bir dahaki kontrolüm 3 Temmuz kesin soracak oldun mu diye. :)
Ne yapmayı düşünüyorsun? Olacak mısın?
doktorun böyle söylemesi biraz aklımı çelmedi değil inanın bilemiyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Cok gecmıs olsun Rabbim sıfalar versin inşallah, bas asagı duruyor derken benımkı de hep öyle duruyor ama baskı olmuyo drlar bısey dememıstı, baskı yapıyor dıyemı öyle söyledi dr.

Hem babana hem sana hem oğluna acil şifalar diliyorum canım. Gecen cumartesi ben de müthiş bı kasık ağrısıyla uyandım bide esimden dolayı karantinadayiz özeldeki doktorum giriş yapamıyo ama rica minnet bakti suyunda ve rahim agzinda sorun yok belki idrar Enfeksiyonu olabilir dedi toz ilac önerdi kullandım 2 gün sonra yine siddetli kasık ağrısı oldu pandemi hastanesine gittim sehir Hastanesi'ne temaslı olduğum için, orda tahliller yapıldı nst bakıldı sancı yoktu hersey yolundaydı ve idrarda Enfeksiyon çıktı kendi doktorum yine antibiyotik önerdi. Acaba senin de mi öyle bisey? Gebelikte çok sık görülen bişey bu, bende idrar yaparken yanma vs yoktu sadece kasıklarda siddetli sancı vardı. İlk sancı 2 saat sonra geçti ama sonraki 1 gün geçmedi sürekli vardı korkmustum artık ama sen daha iyi bilirsin doğum sancısı gelip giden sıklasan bi sancı diye duyuyorum, sabit sürekli olan sanci için sağlık ocağında bile olsa bi idrar tahlili mi yaptırsan? Rahim ağzında vs değişiklik yoksa bebeğin pozisyonu aşağı yukarda oluşu önemli değil ki daha cok değişir o, plesanta aşağıda değilse niye korkutmus seni öyle anlamadim

Çok geçmiş olsun tedbirli davranmakla iyi etmişsin. Çok stres yapmamaya çalış kendini yoramaya çalış insalah kısa zamanda geçer. Ben tecrübeli değilim bu konuda ama dinlemekte fayda var inşallah ilerlemez sorunların ve bebiş vaktinde gelir

doktorun böyle söylemesi biraz aklımı çelmedi değil inanın bilemiyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Ben doktoruma çok güveniyorum bayaa araştıran eden dünyayı takip eden bi prof ama, şimdi 1. doz, 1 ay sonra 2. doz bundan da 2 hafta sonra koruma başlıyormuş biz o zamana doğum sürecine girmiş oluyoruz nerdeyse. Bunca zaman korunduk acaba 3 ay daha dayanabilir miyiz diye düşünüyorum.
Sinovac olmayı düşünüyorum nispeten yan etkisi az bilindik üretim yöntemi diye ama bütün hamile emziren vs veriler de hep Biontechl'e ilgili. Olma diyen olmadı çevremde yetkili yetkisiz herkes ol diyor :) çok kararsızım.

Insallah canmtesekkur ecerim

evet aynı durumdayız, ben de doktoruma çok güveniyorum o yüzden baya tereddüte düştüm yoksa aklımdan geçirmezdim. şunun şurasında 3 ay kaldı idare ederim diye düşünüyordum ben de. vurulmadım desem doktor kızacak bir taraftan. biraz makale araştırayım bugün dedim :/ aslında iki doktorun aynı fikirde olduğunu görmek de güzel.

Araştırsan da erişebileceğin bir sonuç yok maalesef ben de epey baktım. Bi kurcala bakalım sen de :)
Haftaya tatile gidiyoruz, senin de öyle bir fikrin vardı izin verdi mi doktorun?

Tes3kkur ederim canm.idrar tahlili aldılar bisey gormediler hatta dur dosya olarak koyayım buraya sıkıntı yok dediler ama bundsn bi 20 gun önce vardı ufak bi enfeksiyonum hatta yassı epideller biraz yüksekti ama simdi boyle cıkmş daha ö ceki gebel8gimde buhaftalarda böyle durum yasamadgm icin bende inanın sjzin kadar hak8mim olaya,plesantada asagida degil ama valla sancım var

Eklentiler

• 20210617_174417.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 28
Benim yassı epitel 98 çıkmış mesela aşırı sancım oldu.. o zaman biraz stresini azaltmaya çalış ya gercekten yorgunluk ve stres yaramiyor bize ben de tecrübe ettim. Bence plesantanin yerinde, rahim ağzında veya bebeğin suyunda gelisiminde bi problem yoksa seni biraz boşa korkutmus doktor. Kendi doktoruna gittiginde insallah için rahatlar. Rahmi tutan baglar da gerildikce kasık ağrısı olabiliyor artık agirlasiyo bebekler, fazla ayakta durunca da yer cekiminden dolayı ağrı yapıyor ve inan 1-2 günlük dinlenmeyle de hemen normale dönmüyor zamanla gecer insallah

Cok gecmıs olsun Rabbim sıfalar versin inşallah, bas asagı duruyor derken benımkı de hep öyle duruyor ama baskı olmuyo drlar bısey dememıstı, baskı yapıyor dıyemı öyle söyledi dr.
Tesekkur ederin canm insallah evet baskı hissi var canm sanki tüm gun boyunca tuval4timi tutmusum gibi birde arada adet olacakmısm gibi sancı vuruyor Allahtan aradageciyor heptem ödüm kopardı bi sure oluyor aran zaman gecince yine oluyor bende anlamadm ki

Insallah canm tesekkur ederim

Araştırsan da erişebileceğin bir sonuç yok maalesef ben de epey baktım. Bi kurcala bakalım sen de :)
Haftaya tatile gidiyoruz, senin de öyle bir fikrin vardı izin verdi mi doktorun?
evet gitmemi şiddetle önerdi bir daha gidemeyeceksin uzun süre zaten dedi. uçakla gitmemi önerdi. denizden fotoğraf bekliyormuş yürüyüş ve yüzmeyi istediğim kadar yapabilirmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…