2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ilk gebeliğim ve her türlü ağrı sancı beni çok korkutuyor. İlk kez bugün adım atarken vajina bölgemde değişik bir acı sancı hissediyorum. Otururken yok ama. Yaşayan var mı böyle bir durum normal mi acaba?

Doktorum duocid adında bi antibiyotik önerdi idrar yolu enfeksiyonu var dedi, eczanedeb rica edip recetesiz alicam bakalım covid testim negatif çıktığı halde karantinam devam ediyor saçmalık...
Canım bugün doktor randevum vardı anlattım durumu. Gebelikte sık olabiliyor dedi enfeksiyon dedi ama muayene etmedi. Bana 2 adetten oluşan Bi fitil verdi adı gyno-lemoxin değişik bir fitil progestan hapa benziyor bakıyım iyi gelecek mi sana da söylerim

Ben onu hamile kaldığım ay vajinal enfeksiyon icin kullanmıştım 2 tane var içinde biliyorum. Bide ayri bi antibiyotik vermişti günaşırı toplam 4 tane kullan dedi ben 7sini de kullanmıştım cok iyi geldi ikisi de. Adetken kullandim sonra da hamile kaldım

Yaaa ne güzel maşallah kiminde enfeksiyon gebeliği engelliyor işte iyiki kullanmışsın. Akıntı biraz azaldı ama bakalım umarım tamamen geçer bu fitille

Kasımın ortasına kadar doğum sonrası iznimiz olur sonrasında iki ay falan kalıyor birinci dönemin bitmesine rapor almaya çalışacağım inşallah raporla kapatabiliriz birinci dönemi en son ihtimal rapor alamazsam ücretsiz izin olur özel poliklinikler parayla rapor veriyordu eskiden doğum yapmış bir arkadaşım o şekilde rapor almıştı

ben de hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum. Pendik medipole gitmek istiyorum ama hiç gitmedim henüz. doktor hastane hakkında beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
Genelde doktorlardan ve hastaneden herkes memnun ama hepimizin özel durumları şartları olabiliyor. Mesela ben doğal doğumcu bi doktor istiyorum doğal şeylerde ısrarcı biri. Aynı şekilde hastane şartları nedir neye izin var neye yok bunlar da önemli benim için. O yüzden yakın zamanda Pendik Medipol de doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse seviniriz

Doktor kendisimi verdi bunların hepsini bna başka birşeye gerek yok dedide
Kendisi verdi. Hatta ben omega 3 kullanmayı bırakmıştım. Multivitamin de nasılsa omega 3 de var diye. Aslında ona söylemiştim ama yanlış anlamışız birbirimizi. Son kontrole gittiğimde tekrar başlattı. Balık yemedigim için haftada 3 gün omega 3 ü kullanmaya devam et dedi. Multivitamine folik asit sonrası başladım ve hiç ara vermedim. D vitaminim normalde de ciddi eksikti zaten. 16.haftadan beri kullanıyorum sanırım onu da. En son demir ve magnezyum da eklendi.

Selammm kizlar ben sadece kan hapı kullanıyorum doktor başka birşey vermedi sizdede durum böylemi
benim de öyle. hamileliğin başında d vitaminim yerlerdeydi, o yüzden iğne vuruldum. yükselince ekstra vitamin de verme gereği duymadı. yaz geliyor doğal al d vitaminini dedi :) demir hapını iç keyfine bak kafasında. bazı doktorlar gerek görmüyor, ama veren de var.

Merhaba hanımlar. Geçenlerde enfeksiyon hakkında konuşmuştuk. Hem enfeksiyon yüksekliği hemde şeker yüksekliğinden artık riskli gebe olarak geçiyorum.acilen insuline başlamam gerektiğini, perinotolojiydi sanırım oradan randevu almamı ve artık bana araştırma hastanelerinin bakabileceğini kendisinin veya bir özel hastanenin bakamayacağını söyledi. Yada özelde çok tutuyordur belki o yüzden demiştir. Benzer durum yaşayan var mı hiç istanbulda hangi araştırma hastanesi iyidir bu konuda?

Seker yükseldiğini insulinle halledersin kısa zamanda ama Enfeksiyon durumun ne ki böyle yönlendirmis doktorun yani Enfeksiyon icin tedavi oldun ve fayda görmedin mi

Seker yükseldiğini insulinle halledersin kısa zamanda ama Enfeksiyon durumun ne ki böyle yönlendirmis doktorun yani Enfeksiyon icin tedavi oldun ve fayda görmedin mi
Gebelik başından beri enfeksiyonum var azalıyor ama geçmiyor antibiyotikler su içmek vs işe yaramıyor. Sanırım verilebilecek her yllu denedik. Gebelik öncesinden beri vardı bende. Ciddi bir şekilde tedavisini olmak aklıma gelmedi çünkü beklemediğimiz bir anda çocuğumuzun haberini aldık. Normalde düşük yaptığım için korkuyorduk bir süre olmaz diyorduk. Neyin ne zaman geleceği belli değil haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…