2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya kızlar ben kendimi çok tecrübesiz hissediyorum ilk hamilelik ne alacağım neye dikkat edeceğim hiç bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum bi de gurbetteyim yanımda yardımcı olacak kimsem de yok
Bir bebek dogar, bir anne dogar demişler canım, Rabbim hayvanlara bile nasıl bi içgüdü vermis, doğuruyor yalıyor emziriyor hic anne görmemiş anne hayvanlar bile bunlari kusursuz yapip koruyolar yavrularını. Çok şükür ki elimizde internet, her türlü bilgiye kitaba doktora erişebiliyoruz, kim ne anlatırsa anlatsin her bebek farklidir, tecrube ederek ogrenicez bebegimizin huyuna göre şekillenicez.. alinacaklar için burdan birbirimize destek oluyoruz, biseyin eksikliğini mi hissettin hemen ac siparişi ver netten max 3 gün sonra kapında olur, etraf eczane magaza vs dolu cok şükür. Yeter ki sağlık huzur olsun hepsi hallolur hic stres yapma bebeğin de hisseder

Benimde hareketler azaldı, geçen haftaki gibi hareket etmiyor. Doktor içeride sürekli döner o hissetmezsin dedi. Son gittiğimde 870 gram olan bebiş dünkü 27+5 kontrolumde 1240 gram olmuş. Gerçekten çok çabuk büyüyorlar ve yerleri de daraldığı için hareketleri her hafta daha farklı hissediyoruz. Daha da büyüdüklerinde vurmak yerine ittirdiklerini hissetmeye başlayacağız. Sağdan soldan ittirdigi çıkıntıya kafa mı kol mu bu tahminlerine başlayacağız

Herkese merhaba. Ben sağ üst bacak ağrımdan artık hiç uyuyamıyorum. Gündüzleride bacağım çekiyor gibi hissediyorum. Benimle aynı durumda olan var mı aranızda?

Ne güZel yazmışsın canım duygulandım haklısınız kızlar bi an fazla duygusal bir moda girdim galiba

Ya kızlar ben kendimi çok tecrübesiz hissediyorum ilk hamilelik ne alacağım neye dikkat edeceğim hiç bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum bi de gurbetteyim yanımda yardımcı olacak kimsem de yok
Benim de ailem baska bir sehirde yardima gelecek annem dogumda ama ayni sehir gibi olur mu. Bir sey olsa bebegi birakabilecegimiz kimseler yok. Hani arkadaslarima bebek emanet edemem gibi Birlikte ogrenicez, bebisimizle yeni bir duzen olusturacagiz diye umuyorum

Benim oğlan hem hareketsiz duramıyor hemde tombik her kontrol bir sürpriz gibi oluyor. Birde bizimkinin sabredemeyip her seferinde ileri çıkması var eylülü beklemeden doldurup gelecek gibi duruyor 28 eylülden nerelere düştük...

27+1 günlüğüm geçenki gebeliğimde otuz ikinci haftada izne ayrılmıştım vakit çabuk geçmişti öyle hatırlıyorum bu gebeliğimde işi erken bıraktığımdan mı sanki haftalar geçmiyor gün çabuk geçiyor ama anlamadım gitti covid olmasa işe gideceğim gerçi gitsem vucudum dayanamaz su toplar muhtemelen memlekketen misafirler gelecek belki vakit geçer çok yürümeye dışarda gezmeye çok dayanağım yok yarım saat 45 dk yürüyebiliyorum zaten gün içinde de iş yaptığım için bahceye çıkıyım yürğyğşe çıkıyom kitap okuyom alışverişe gidiyom yemek pişir ev temizle yapıyorum ama yine vakitler aynı gibi geliyor yine mü uyuyacaz kalkacaz modundayım

Ben 5.30 da kalkıyorum 6.45 evden çıkıyorum 30 km uzakta iş yerime gidiyorum. 8:00 17.30 çalışıyorum gün içinde çok sıkılıyorum iş yerinde iş yapsam da yapmasam da sonuçta işteyim. Eve gelişim 7 oluyor. Ev işi yemek dinlenmek çocukla ilgilen şu bu derken 12 gibi uyuyorum Eve gelince 12 saatten az süre sonra tekrar işe gideceğim diye düşünüyorum ama napayım iş bu diye kendimi teselli ediyorum alışveriş yapmaya çıkıp dolaşmaya vaktim olmuyor netten hallediyorum çoğu şeyi. Yürüyüş yapmaya vaktim olmuyor diye iş yerinde fazlasıyla dolanıyorum bölümler arası işim olmasa da kendime iş çıkarıyorum. Öyle böyle geçiyor sağlıkla geçsin inşallah

Bana da Mayıs ayı hiç geçmek bilmedi Haziran çabuk geçiyor gibi geliyor inşallah Temmuz Ağustos da çarçabuk geçer Eylül de uzun gelir bize eminim

Ben bu evde oturma durumuna çok alıştım senin yazdıklarını okuyunca bile off ne zor dedim seneye okula başlayınca çok zor gelecek bana emekli olmak istiyorum

Ben bu evde oturma durumuna çok alıştım senin yazdıklarını okuyunca bile off ne zor dedim seneye okula başlayınca çok zor gelecek bana emekli olmak istiyorum

Eskiden nasil her gun uyanip uyanip ise gidiyor musum diye hayret ediyorum ben de
Alın benden de o kadar. Eve o kadar alıştım ki, çalışırken neyi nasil yapıyordum hatırlamıyorum bile Çocuklu hayata da böyle hemen adapte olursam işe dönmek hiç istemem sanırım

Amin, sağlıkla geçsin inşallah bu sürecin Allahım bu tempoya güç kuvvet versin

Aynen öyle olacak canım iste bazen karamsarlığa düşüyor insan Allah yardımcımız olacak inanıyorum

Mrb doktor olarak medipolde kimi seçtiniz memnun musunuz bende oraya başlamayı düşünüyorum 29. Haftadayız
ben de hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum. Pendik medipole gitmek istiyorum ama hiç gitmedim henüz. doktor hastane hakkında beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Gecmis olsun tekrardan peki dogumdan sonra geciyormuymuş sordunuzmu siz ben sormadimda aklima gelmedi o an
Tekrarlamayacağını söyledi. İnşallah öyle olur.
Benim doktorum da Sinovac'a onay verdi. Sizinle aynı fikirdeyim.
Sinovac bugün gelmiş. Ben de alacağım randevu.
Doğum izni bitince 1. dönem sonuna kadar ücretsiz izin alsam mı diye düşünüyorum. O zamana anca 6 aylık filan olur. Sizin düşünceniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…