2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
evet gitmemi şiddetle önerdi bir daha gidemeyeceksin uzun süre zaten dedi. uçakla gitmemi önerdi. denizden fotoğraf bekliyormuş yürüyüş ve yüzmeyi istediğim kadar yapabilirmişim.
Süper. Bana yürüyüşü yarımşar saat olarak sabah akşam önerdi toplam 1 saat.

Yorulunca bebişe de geçiyormuş laktik asit falan ondan yine de dozunda yapmak en iyisi tabi
Her şeye dikkat etmek ne zor ama şükür yine de. Hayatımda ilk kez diyet yapıyorum şekersiz tuzsuz gibi, su fazlalığından. Hayattan soğudum. Kilo problemi için diyet yapanlar gözümde birer kahraman artık. Sağ salim kucağıma alırsam 3 öğün pasta yemeyi planlıyorum.

Gerçekten kolay değil annelik fedakarlık ama az kaldi insallah bunlara degecek.

Kızlar 2 gün önce doktora gittim aylık kontrole her şey yolundaydı çok şükür bebeğimin kilosu 820 gr haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz şuan 25+3deyiz ben bebeğim biraz tontiş olsun istiyorum tabi öncelik sağlık ama tombik bebek seviyorum heralde bu yüzden ne yapsak daha iyi acaba sizler neler yapıyorsunuz? Süt ve süt ürünleriyle aram gayet iyi yumurta vs de yiyebiliyorum. Bir ara çok güzel düzene sokmuştum kendimi her gün yumurta süt ceviz vs ama bu aralar canım pek muz ve ceviz istemiyor başka neler fayda eder acaba

Canım bizim ikizler topiğinde bolca geçiyor bu mevzular. Ordan öğrendiklerime göre en başta kırmızı et. Muzlu süt, kıymalı yeşil mercimek. Hepsi denenip onaylandı ben dün gittim benim oğlanlar 900g olmuş. Ben baya kırmızı et yiyorum ona bağladım.

Ayyy maşallah sağlıkla gelsinler bende bir deneyeyim bakalım bu ay baya zorlayacağım kendimi bakalım önümüzdeki ay sonuclar ne olacak kimi insanda ne yerse yesin olmuyormuş ınşallah hepimize yarar böyle şeyler

Sütlaç kilo yapıyor demişlerdi ayy çokta severim muz ceviz maden suyu kaşar peyniri diyorlar canım aynı şeyleri yazdım ama genelde bunları yazıyorlar.. mesela ben sütü çok sevmiyorum genelde muzlu içiyorum içinede bal ekliyorum daha lezzetli ve yüksek kalorili bebişede yarar diye düşünüyorum..

Bende ballı içiyorum allahtan severim bu aralar sulu yaz meyveleri yemek istiyorum hep o yüzden muzdan uzağım. Çokta detay vermek istemiyorum zorla milleti aşertmiyeyim yine düzene sokmaya karar verdim süt yumurta vs ınşallah fayda eder 1 aya görücez

Bana da Mayıs ayı hiç geçmek bilmedi Haziran çabuk geçiyor gibi geliyor inşallah Temmuz Ağustos da çarçabuk geçer Eylül de uzun gelir bize eminim
EYlül son haftam olacak inş artık sancı bekleme ayı birinden onuna sancı bekleyeceğim geçer inş sıkıntı geliyor sanki yapacak birşeyim kalmamış gibi

Hepimize inşallah Şunu farkettim herkesin imtihanı farklı bu süreçte. evde duran da çalışan da kendine göre zorlukları var . Hepimize kolaylık gelsin inşallah
En zoru hastalık ve yaşlılık gibi birşey yapamama çok zorlamaktan korluyorum yoksa iş uğraş hoşuma gidiyor zaten gün içinde kendimi fazla zorluyorum gibime geliyor hiçbirley yapamama daha kötü olurdu zannımca herkese kolaylık olsun sen çalışmaya devam ettiğin için senin vakit geçer zaten çoğunu iş alıyor su içmeyi ihmal etme Hareket et sonra şişlik oluyor daha önceki gebeliğimde ayakkabım zorlamaya başlamıştı 32. Haftada ayrıldım doğuma kadar günlük yürüyüşler yaptım hem kramplarım azaldı hemde hareket halinde kendimi daha iyi hissettim

Doktorum her gun en az bir ana ogunde protein dedi. Kirmizi et veya balik (bana ithal somon onerdi). Yumurta, peynir, sut, yogurt bunlar cepte ama yetersizmis.
Forumda anneler kasar peyniri, sutlac ve muz kilo aldiriyor diyordu. Benim bebisim de cok kilolu bir bebis olmayacak gibi duruyor bu ay proteini arttiracagim.

Çok teşekkür ederim. Bende uzun zamandır hiç kırmızı et ya da balık yemedim hiç canım istemiyor ya umarım hepimizin bebekleri istediğimiz kiloda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…