2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben olsam beta baktirirdim mesela hemen 2 gun sonra degil de 4 gun sonra. 1000 i gecmis olacak mi bilmek isterdim. Tabi doktorunuz bilir
Ben de dayanamadım baktırdım. Baştaki az artıştan sonra 2 günde 1 şu şekilde oldu; 110 250 580. Düzene girmiş olabilir mi acaba? Şu an çok şükür bir ağrım ya da kanamam yok. Başta az artıp sonradan 2 kat artma durumunda sağlıklı gebelik oluyor mu acaba

Çok teşekkür ederim. Bende uzun zamandır hiç kırmızı et ya da balık yemedim hiç canım istemiyor ya umarım hepimizin bebekleri istediğimiz kiloda olur
Ben de pek sevmiyorum hamilelik oncesi agzima surmuyordum zaten eti 4-5 senedir vejetaryen takiliyordum mecbur yemeye basladim es ve doktor baskisiyla
Saglikli olsun da kuzular

Su an beklendigi gibi 2 kat artmis gozukuyor insallah saglikla ilerler

Yaaa ne güzel maşallah kiminde enfeksiyon gebeliği engelliyor işte iyiki kullanmışsın. Akıntı biraz azaldı ama bakalım umarım tamamen geçer bu fitille
Ben hamile olunca başladı akıntı hatta koyu sarı ama koku yok kaşıntıda yok onun için açıkcası ben doktora söylemedim sıkıntı olur bilmem ama pamuklu çamaşır kullanmak gerek eğer mantar türü ise çamaşırı ütülemeden giyinmemek lazım doktor söylemiştir gerçi makinede en yüksek derecede yıkamakta fayda var

Ben de senin gibi düşünüyorum zaten 2,5 aydan önce koruma sağlamayacak o yüzden risk almaya gerek yok bence hadi erken doğuma sebep olabilecek bir şey olursa doğum sonrası bence daha mantıklı. Hem şimdi sinovac da yok sadece 2. Doz için varmış

Selammm kizlar ben sadece kan hapı kullanıyorum doktor başka birşey vermedi sizdede durum böylemi
Demir ilacı birde sağlık ocağındaki doktorum vitamin vermişti iki günde bir içiyom ben bağırsakta sıkıntı yapıyor onun için üst ğste almıyorum bu ilaçlar onikinci haftadan sonra yazıldı halen daha bitmedi27. Hafta oldum çoktan bitmiş olması laxımdı bir ay sürüyor ben ramazanda içmedim şimdide sürekli içmiyorum doktor beni bildiğinden bence bu ilaç işinde çok ısrar etmiyor bebekte iyi gittiği için momvital eczaneden ondan al ben özel receteli almadım geçen sefer ama bitince ondan alırım çünkü doktor onu yazıyor genelde sen kendinde slabilirsin doktorlar bazen yazmayı unutuyorlar ama kimisi şuan me kullanıyon diye mutlaka soruyor

Bende bilmiyorum aşı vurulmak çok dikkatimi çekmedi randevü almadım rabbim korusun bizi üç ayımıza girdik hayırlısı ile geçip gider inş

Ben de pek sevmiyorum hamilelik oncesi agzima surmuyordum zaten eti 4-5 senedir vejetaryen takiliyordum mecbur yemeye basladim es ve doktor baskisiyla
Saglikli olsun da kuzular
Ne yersen ye kırmızı etim yeri dolmaz çünkü kan yapıyor depolar için ihtiyaç var yağlı et en iyisi bence kalp ve beyin için gerekli doguma çıkınca kendini çok yorgun hissedersin bebekle ilgilenmek için bu depolara ihtiyaç var süt için bile eskiler kırk gün et yemezsen cinnet geçirirsin diye kuyruk yağının beyni dinç tuttuğu söylüyorlardı geçen haberlerde

Duyduğum çapa iyi ama istanbulu bilmiyorum efenksiyon için hergün sabah kahvaltından önce beş altı diş sarmısak yut insilüne başla şeker hcrelere girince organları çökertiyor ilk etki ettiği yer böbrekler belkide onun için enfeksiyon çıkıyor olabilir yarın bencce acilden giriş yap ama çok hastane düşünme uni hastanelerini tercih edebilirsin

Evet doktor da oyle diyor malesef sifa niyetine yicez artik

Sinovac var, bu hafta başında galiba açıldı randevuları ama her yerde yok Biootech gibi. Dediğin gibi doğum sonrası emzirme döneminde falan olmaktan hiç çekinmem ama şimdi zor karar. İnşallah pişman olmayız hiçbirimiz.

Geçmiş olsun kanala doğru indiyse rahhim ağzına baskı yapabilir hiç ayakta kalmasan ayaklarını uzatsan hafif yukarda tuttup uzansan belki bebek yer çekimine bağlı olarak dönüş yapar ama ayakta kalmaya devam edersen bir süre sonra rahiç ağzı incelir bir iki gün kople uzan sonra kontrole git derim

Mesajının altındaki hamile günlüğünde ağırlığı 820 gr diyor senin de öyleymiş. :) Ne kadar ideal bir bebek maşallah. Diğer soruna cevap için de bana hep sabah erken saatte yumurtalı kahvaltı ve bol protein demişti doktor.

Evet ordakiyle aynı çıktı bende her gün olmasa bile 2 günde bir mutlaka yumurta yiyorum ama şimdi her gün yapacağım. Süt ürünleriyle aram iyidir ama sanırım biraz savsakladım hastalık vs derken. Yarından itibaren düzene sokucam bakalım 1 ay sonra göreceğiz

Evet doktor da oyle diyor malesef sifa niyetine yicez artik
Yağlı kuzu etinden köfte yap içine soğan biber kimyon vb şeyler kat daha kolay yersin kuzu eti sindirimide kolay benim kardeşimde eti yemez ama köfteyi yiyor gerçi et yemediği halde kanı çok yüksek ama bizde genetik su bile kana dönüşüyorben işlenmş et almam eti görerek çektiriyorum köfteyi harcını kendim yaparım belki seninde hoşuna gider

Dedigin gibi galete ununu biraz cok katip kuru kofte gibi, domates sos falan yapinca daha kolay yiyorum. Ben de hic guvenmem hazir koftelere falan kendim yapmak isterim. Et yine yenir de asi cikti basima

Cok gecmis olsun, firsat yokmus ama ne kadar dinlenmeli gecirebilseniz o kadar kardir Bu ara havalar cok degisik belki oglunuzun atesi basit bir usutmedir, kotu seyler getirmeyelim aklimiza

Dedigin gibi galete ununu biraz cok katip kuru kofte gibi, domates sos falan yapinca daha kolay yiyorum. Ben de hic guvenmem hazir koftelere falan kendim yapmak isterim. Et yine yenir de asi cikti basima
Aşı hiç bilmiyorum benim doktor şuana kadar hiç bahsetmedi bende sormadım hamilelerde ölüm vakaları haberlere yansıyalı çok oldu şuan veriler düşüyor ama aşı imkanından dolayı mı bilmiyorum birde lohusalık var esas o zaman sıkıntı olur diye mi [lohusanın mezarı kırk gün açık olurmuş derler] o zaman bğnyemiz dirençli olur mu bilinmez birde hastanelerde korana olduğundan doğum yapacağın yer çok önemli bu gidişle evde yapmak en iyisi olacak

ay Allah korusun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, umarım 3 ay daha sorunsuz geçer hepimiz için

Bende kaşıntı yanma vardı o geçti ama akıntı geçmedi hatta dün doktor dedi ki hamilelikte sarı akıntı olur dedi ama ben kaşıntı da geçirdiğim için mantar türü enfeksiyon olabilir dedi fitil verdi. Koku yok şuanki akıntı da ama sarı renkli. Evet ya çamaşırı ütüleme çk lazım faydası oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…