2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hadi bakalım inşallah sağlıklı olsunlar da

Dedigin gibi galete ununu biraz cok katip kuru kofte gibi, domates sos falan yapinca daha kolay yiyorum. Ben de hic guvenmem hazir koftelere falan kendim yapmak isterim. Et yine yenir de asi cikti basima
Bende et tuketmiyorum kendimi bildim bileli sadece kendi yaptigim yada ailemden birinin yaptigi kofteyi yiyorum cunku baharati sarimsagi maydonozu galeta ununu bol tutarim ki o koku gelmesin bana yoksa imkan yok yiyemiyorum cok sukur kanım bana yetiyo smdilik

ay Allah korusun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, umarım 3 ay daha sorunsuz geçer hepimiz için
Amin inş herkeste aynı sıkıntı doktorlar son dk fikir değişikliğine gitti arkadaşımın doğumuna iki haftadan az kaldı ona da diyorlarmış eskiden hastanelerde korana olunca olmatan gastanelerde doğum yaptırıyorlardı şimdi sağlık çalışanları aşılı şimdi belirti göstermeden geçiriyorlar ve eveler çocuk hemşireleri bebeklerimizi temizlip besliyecekler beklerin de korana olma ihtimali var bebeklerde koruyuculuk olsun diye vurulsun istiyor olabilirler ben hiç vurulmsk istemiyorum açıkcası

İyİ günler hanımlar, dün bugün dr işlerimi hallettim. Dün hemotoloji ye gittim kanımla ilgili bir problem var diyen dahiliye dr yönlendirmişti, çok ayrıntılı testlerden geçtim kan hastalıklarına kadar bakıldı, hamdolsun bişey çıkmadı. Obezite ameliyatlı oldugum için vitaminleri igne seklinde kullanmam gerekliymiş emilim yapmıyor mide diye sadece bu cıktı. Bugünde kadın doğum randevusunu eve yakın bir hastaneye gittim. enfeksiyon gecen haftadan beri neoldu diye çünkü akıntı gecmedi. İdrar tahlili sonrası bir sase yetmemiş çok enfeksiyon yüksek dedi. Fitil ve antibiyotik verdi. Ama idrar kültürü yaptır belkide antibiyotik ihtiyaç olmaz dedi. Kültür için dr bulup randevu ayarlıyana kadar kac gün gecer bıde sonucu üç günde çıkıyormuş. Napsam beklemeyip antibiyotik içsemmi. İki haftadır gecmeyen enfeksiyon var sonucta. Diğer sonuc cıkana kadar da bır hafta daha gecıcek ya gec kalırsam diye korkuyorum artık. Ordan oraya sürükleniyoruz ya. Bir dr da tam tahlil yapıyım diyen yok. Zaten pandemi yüzünden aklım cıkıyo hastaneye gitmeye. Bugün ki dr muayene bır tarafa kapının önünden masasına yaklastırmadı bile. Asabım bozuldu. Ultrasonu oklavayla mı yapıyo acaba yaklasmamak için. Bu kadarıda fazla yani.

Geçmiş olsun canım. Bana kültür yapmadan normal idrar tahlilinde çıkan sonuca göre antibiyotik başlattı dr, ondan önce daha test bile yapmadan tek kullanımlık şaseden önermişti kullandım ama fayda etmedi. Aile hekimliği yapmaz mı kültür?
Gecen sehir Hastanesine gittim temaslı olduğum belli zaten o yüzden özel bölümleri var orda bakiyolar temaslilara, birak uzaktan bakmayı doktor vajinal muayene bile yapmak istedi, usg ile zaten baktı.. baska yerlerde dedigin gibi yapanlar var, nasıl bi politika uygulayacaklarini şaşırmış durumdalar sacma sapan bi hale dönüştü herşey..

Sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim umarım sagkikla bu süreci tamamlarsınız. Enfeksiyon kısmı gerçekten çok can sıkıcı hele ki tek seferde işleri halledemeyip yarım kalınca insanın daha da kafası karışıyor. Ilaç konusunda yorum yapmayı doğru bulmuyorum açıkçası ama uzun zamandır geçmiyorsa ve doktor verdiyse diğer sonuçlar çıkana kadar denemekte fayda var. Hastalık yüzünden bazı doktorlar dediginiz gibi davranıyor o kadar itici ki insan sinir oluyor gerçekten.

Tesekkur ederim canım, kacıncı dr acil gezişim enfeksiyon çıkıyor işte bır paket sase işe yaramıyor.devlet hastanesinde kültür gibi büyük tahlıller yapılıyor. Diğer yerlerde yok. E randevu bul tahlil yap sonuçlancak kac hafta kayıp yine. Bu muayene olayını çözemedim bazı hastaneler okadar rahatken bazıları cüzzamlı muamelesi yapıyor huzursuz ediyor insanı.

Çok teşekkür ederim randevu bulana kadar içicem tahlil yine yaptırırım, ozaman a kadar keşke geçse.

Çok teşekkür ederim randevu bulana kadar içicem tahlil yine yaptırırım, ozaman a kadar keşke geçse.
Inşallah geçer bir an önce. Gerçekten zor ya benim hamilelikten önce vardı birde covid olduğumda oldu geçti gibi ama bir kaç gün sonra bende tahlil vereceğim. Hamilelikte sıkça oluyor diyorlar zaten, umarım hepimiz sorunsuz atlatırız

Bizim aile hekimiyle de kapı önünden konuşuyorsun, odasına almıyor. Benim ayakta durmaya mecalim yok, düşünmüyor bile. Bilse, ben ondan daha tedirginim zaten.

Bizim aile hekimiyle de kapı önünden konuşuyorsun, odasına almıyor. Benim ayakta durmaya mecalim yok, düşünmüyor bile. Bilse, ben ondan daha tedirginim zaten.
Mecbur olmadıkca evden bile cıkmıyoruz, bide böyle muamele görünce canım daha da sıkılıyor. Özeldeki drumda cok yoğun temmuz un 9 una randevu bulabildim. Ay bu pandemi de hamilelik 10 kat zor. Neyse Rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize

Ben de bebek icin endise ettigim icin hic vurulmak istemiyorum. Ah bilsem bi zarari olmayacagini bebek de antikorlu dogardi. Ilk dogunca onu da herkesten korumamiz gerekecek

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin zamanında sağlıkla doğar... Korkup panik yaparsan stres olursun ve buda seni ve bebeğini etkiler. O yüzden hep iyi şeyler düşünmeye çalış. Bilmem saçma gelir mi ama bence bebeğinle konuş yavrum daha gelmene var, daha orda durup büyümen gerek vs. gibi. İnşallah her şey yolunda gider dua edicem senin için..

Bugün 4 de perinatoloji randevusu açılacakmış kanunide ona randevu almayı deniyorum. Randevu düşmezse pazartesi öyle yapacağım gibi duruyor.

Bugun biz de artık çift sayılı rakamlara düştük sezeryan düşündüğüm icin daha da erken olcak büyük ihtimal ama böyle geri sayımda 99-98-97 görmek de çok heyecan verici
Yaa eveet benimde 95 gün kaldığı yazıyor. Gittikçe heyecanım daha da artıyor canım ya. Düşünsene ilk ultrasonda gördüğümde 1cm di şimdi bir tavşan kadarmışş nerden nereyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…