- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #19.501
En ufak sancı bile insanı tedirgin etmeye yetiyor maalesef. Teşekkür ederim cevabınız için.Olur arada böyle sancılar
Ben Cumartesi'ye Sinovac randevusu aldım.ben de çok şaşkınımçok şükür bir rahatsızlığım yok ama covidin sonuçları çok ağır dedi. her gebesine vurduruyormuş. napacağım hiç bilmiyorum.
Şifa olsunBen Cumartesi'ye Sinovac randevusu aldım.
Hadi bakalım inşallah sağlıklı olsunlar daBende ballı içiyorum allahtan severimbu aralar sulu yaz meyveleri yemek istiyorum hep o yüzden muzdan uzağım. Çokta detay vermek istemiyorum zorla milleti aşertmiyeyim yine düzene sokmaya karar verdim süt yumurta vs ınşallah fayda eder 1 aya görücez
Antikorun bol olsunBen Cumartesi'ye Sinovac randevusu aldım.
Bende et tuketmiyorum kendimi bildim bileli sadece kendi yaptigim yada ailemden birinin yaptigi kofteyi yiyorum cunku baharati sarimsagi maydonozu galeta ununu bol tutarim ki o koku gelmesin bana yoksa imkan yok yiyemiyorum cok sukur kanım bana yetiyo smdilikDedigin gibi galete ununu biraz cok katip kuru kofte gibi, domates sos falan yapinca daha kolay yiyorum.Ben de hic guvenmem hazir koftelere falan kendim yapmak isterim. Et yine yenir de asi cikti basima
Amin inş herkeste aynı sıkıntı doktorlar son dk fikir değişikliğine gitti arkadaşımın doğumuna iki haftadan az kaldı ona da diyorlarmış eskiden hastanelerde korana olunca olmatan gastanelerde doğum yaptırıyorlardı şimdi sağlık çalışanları aşılı şimdi belirti göstermeden geçiriyorlar ve eveler çocuk hemşireleri bebeklerimizi temizlip besliyecekler beklerin de korana olma ihtimali var bebeklerde koruyuculuk olsun diye vurulsun istiyor olabilirler ben hiç vurulmsk istemiyorum açıkcasıay Allah korusunyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, umarım 3 ay daha sorunsuz geçer hepimiz için
Geçmiş olsun canım. Bana kültür yapmadan normal idrar tahlilinde çıkan sonuca göre antibiyotik başlattı dr, ondan önce daha test bile yapmadan tek kullanımlık şaseden önermişti kullandım ama fayda etmedi. Aile hekimliği yapmaz mı kültür?İyİ günler hanımlar, dün bugün dr işlerimi hallettim. Dün hemotoloji ye gittim kanımla ilgili bir problem var diyen dahiliye dr yönlendirmişti, çok ayrıntılı testlerden geçtim kan hastalıklarına kadar bakıldı, hamdolsun bişey çıkmadı. Obezite ameliyatlı oldugum için vitaminleri igne seklinde kullanmam gerekliymiş emilim yapmıyor mide diye sadece bu cıktı. Bugünde kadın doğum randevusunu eve yakın bir hastaneye gittim. enfeksiyon gecen haftadan beri neoldu diye çünkü akıntı gecmedi. İdrar tahlili sonrası bir sase yetmemiş çok enfeksiyon yüksek dedi. Fitil ve antibiyotik verdi. Ama idrar kültürü yaptır belkide antibiyotik ihtiyaç olmaz dedi. Kültür için dr bulup randevu ayarlıyana kadar kac gün gecer bıde sonucu üç günde çıkıyormuş. Napsam beklemeyip antibiyotik içsemmi. İki haftadır gecmeyen enfeksiyon var sonucta. Diğer sonuc cıkana kadar da bır hafta daha gecıcek ya gec kalırsam diye korkuyorum artık. Ordan oraya sürükleniyoruz ya. Bir dr da tam tahlil yapıyım diyen yok. Zaten pandemi yüzünden aklım cıkıyo hastaneye gitmeye. Bugün ki dr muayene bır tarafa kapının önünden masasına yaklastırmadı bile. Asabım bozuldu. Ultrasonu oklavayla mı yapıyo acaba yaklasmamak için. Bu kadarıda fazla yani.
Sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim umarım sagkikla bu süreci tamamlarsınız. Enfeksiyon kısmı gerçekten çok can sıkıcı hele ki tek seferde işleri halledemeyip yarım kalınca insanın daha da kafası karışıyor. Ilaç konusunda yorum yapmayı doğru bulmuyorum açıkçası ama uzun zamandır geçmiyorsa ve doktor verdiyse diğer sonuçlar çıkana kadar denemekte fayda var. Hastalık yüzünden bazı doktorlar dediginiz gibi davranıyor o kadar itici ki insan sinir oluyor gerçekten.İyİ günler hanımlar, dün bugün dr işlerimi hallettim. Dün hemotoloji ye gittim kanımla ilgili bir problem var diyen dahiliye dr yönlendirmişti, çok ayrıntılı testlerden geçtim kan hastalıklarına kadar bakıldı, hamdolsun bişey çıkmadı. Obezite ameliyatlı oldugum için vitaminleri igne seklinde kullanmam gerekliymiş emilim yapmıyor mide diye sadece bu cıktı. Bugünde kadın doğum randevusunu eve yakın bir hastaneye gittim. enfeksiyon gecen haftadan beri neoldu diye çünkü akıntı gecmedi. İdrar tahlili sonrası bir sase yetmemiş çok enfeksiyon yüksek dedi. Fitil ve antibiyotik verdi. Ama idrar kültürü yaptır belkide antibiyotik ihtiyaç olmaz dedi. Kültür için dr bulup randevu ayarlıyana kadar kac gün gecer bıde sonucu üç günde çıkıyormuş. Napsam beklemeyip antibiyotik içsemmi. İki haftadır gecmeyen enfeksiyon var sonucta. Diğer sonuc cıkana kadar da bır hafta daha gecıcek ya gec kalırsam diye korkuyorum artık. Ordan oraya sürükleniyoruz ya. Bir dr da tam tahlil yapıyım diyen yok. Zaten pandemi yüzünden aklım cıkıyo hastaneye gitmeye. Bugün ki dr muayene bır tarafa kapının önünden masasına yaklastırmadı bile. Asabım bozuldu. Ultrasonu oklavayla mı yapıyo acaba yaklasmamak için. Bu kadarıda fazla yani.
Tesekkur ederim canım, kacıncı dr acil gezişim enfeksiyon çıkıyor işte bır paket sase işe yaramıyor.devlet hastanesinde kültür gibi büyük tahlıller yapılıyor. Diğer yerlerde yok. E randevu bul tahlil yap sonuçlancak kac hafta kayıp yine. Bu muayene olayını çözemedim bazı hastaneler okadar rahatken bazıları cüzzamlı muamelesi yapıyor huzursuz ediyor insanı.Geçmiş olsun canım. Bana kültür yapmadan normal idrar tahlilinde çıkan sonuca göre antibiyotik başlattı dr, ondan önce daha test bile yapmadan tek kullanımlık şaseden önermişti kullandım ama fayda etmedi. Aile hekimliği yapmaz mı kültür?
Gecen sehir Hastanesine gittim temaslı olduğum belli zaten o yüzden özel bölümleri var orda bakiyolar temaslilara, birak uzaktan bakmayı doktor vajinal muayene bile yapmak istedi, usg ile zaten baktı.. baska yerlerde dedigin gibi yapanlar var, nasıl bi politika uygulayacaklarini şaşırmış durumdalar sacma sapan bi hale dönüştü herşey..
Çok teşekkür ederimSonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim umarım sagkikla bu süreci tamamlarsınız. Enfeksiyon kısmı gerçekten çok can sıkıcı hele ki tek seferde işleri halledemeyip yarım kalınca insanın daha da kafası karışıyor. Ilaç konusunda yorum yapmayı doğru bulmuyorum açıkçası ama uzun zamandır geçmiyorsa ve doktor verdiyse diğer sonuçlar çıkana kadar denemekte fayda var. Hastalık yüzünden bazı doktorlar dediginiz gibi davranıyor o kadar itici ki insan sinir oluyor gerçekten.
Inşallah geçer bir an önce. Gerçekten zor ya benim hamilelikten önce vardı birde covid olduğumda oldu geçti gibi ama bir kaç gün sonra bende tahlil vereceğim. Hamilelikte sıkça oluyor diyorlar zaten, umarım hepimiz sorunsuz atlatırızÇok teşekkür ederimrandevu bulana kadar içicem tahlil yine yaptırırım, ozaman a kadar keşke geçse.
Bizim aile hekimiyle de kapı önünden konuşuyorsun, odasına almıyor. Benim ayakta durmaya mecalim yok, düşünmüyor bile. Bilse, ben ondan daha tedirginim zaten.İyİ günler hanımlar, dün bugün dr işlerimi hallettim. Dün hemotoloji ye gittim kanımla ilgili bir problem var diyen dahiliye dr yönlendirmişti, çok ayrıntılı testlerden geçtim kan hastalıklarına kadar bakıldı, hamdolsun bişey çıkmadı. Obezite ameliyatlı oldugum için vitaminleri igne seklinde kullanmam gerekliymiş emilim yapmıyor mide diye sadece bu cıktı. Bugünde kadın doğum randevusunu eve yakın bir hastaneye gittim. enfeksiyon gecen haftadan beri neoldu diye çünkü akıntı gecmedi. İdrar tahlili sonrası bir sase yetmemiş çok enfeksiyon yüksek dedi. Fitil ve antibiyotik verdi. Ama idrar kültürü yaptır belkide antibiyotik ihtiyaç olmaz dedi. Kültür için dr bulup randevu ayarlıyana kadar kac gün gecer bıde sonucu üç günde çıkıyormuş. Napsam beklemeyip antibiyotik içsemmi. İki haftadır gecmeyen enfeksiyon var sonucta. Diğer sonuc cıkana kadar da bır hafta daha gecıcek ya gec kalırsam diye korkuyorum artık. Ordan oraya sürükleniyoruz ya. Bir dr da tam tahlil yapıyım diyen yok. Zaten pandemi yüzünden aklım cıkıyo hastaneye gitmeye. Bugün ki dr muayene bır tarafa kapının önünden masasına yaklastırmadı bile. Asabım bozuldu. Ultrasonu oklavayla mı yapıyo acaba yaklasmamak için. Bu kadarıda fazla yani.
Mecbur olmadıkca evden bile cıkmıyoruz, bide böyle muamele görünce canım daha da sıkılıyor. Özeldeki drumda cok yoğun temmuz un 9 una randevu bulabildim. Ay bu pandemi de hamilelik 10 kat zor. Neyse Rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimizeBizim aile hekimiyle de kapı önünden konuşuyorsun, odasına almıyor. Benim ayakta durmaya mecalim yok, düşünmüyor bile. Bilse, ben ondan daha tedirginim zaten.
Ben de bebek icin endise ettigim icin hic vurulmak istemiyorum. Ah bilsem bi zarari olmayacagini bebek de antikorlu dogardi. Ilk dogunca onu da herkesten korumamiz gerekecekAmin inş herkeste aynı sıkıntı doktorlar son dk fikir değişikliğine gitti arkadaşımın doğumuna iki haftadan az kaldı ona da diyorlarmış eskiden hastanelerde korana olunca olmatan gastanelerde doğum yaptırıyorlardı şimdi sağlık çalışanları aşılı şimdi belirti göstermeden geçiriyorlar ve eveler çocuk hemşireleri bebeklerimizi temizlip besliyecekler beklerin de korana olma ihtimali var bebeklerde koruyuculuk olsun diye vurulsun istiyor olabilirler ben hiç vurulmsk istemiyorum açıkcası
Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin zamanında sağlıkla doğar... Korkup panik yaparsan stres olursun ve buda seni ve bebeğini etkiler. O yüzden hep iyi şeyler düşünmeye çalış. Bilmem saçma gelir mi ama bence bebeğinle konuş yavrum daha gelmene var, daha orda durup büyümen gerek vs. gibi. İnşallah her şey yolunda gider dua edicem senin için..Kızlar merhaba bi süredir giremedim buraya,babam rahatszlandı apartopar Ankaraya gittik bir ameliyat gecirdi coksukur simdi iyibu sebepten bicogunuzu takip ecemedim adam gibi,sıkıntılı sürec g3ciren arkadaşlarıma gecmis olsn diliyorum ve kuzuları öpüyorm tecrübelianneyim güya ama yine bu gebelikte başıma gelen bi sıkıntımı sizle paylaşmak istiyorumm belki aranızda aynı durumu yasayan var mı diye.babamn rahatszlıgna üzülüp streslendigim icin mi yolculuk yasadığm ic8n mi yada evde totom yer görmedigi icin mi bilmiyirum ama bugün kasıklarmda buraz agrm vardı ve bebegi sanki asagida hissettim eşi ude panik yaptrmamak icin gel bebegi özledim gel şu yak*ndak8 hastaneye gidelim bakalmmı diye söyledm ,neyse gittik hicbilmedigim bi doktor ş8kayetnz nedir dedi hafif kasıklarmda agrı var hocm birde bebegi görmek istedim dedim,neyse baktı ultrasondan bebeginzin başı haftasına görebayagı aşagıda deyince benşok tabi agrımda var dedinz sizi bi nst ye sokalm dedi bunu duyaan eşim dahada panikledi tabi ben de boxuntuya vermedim.neyse nstye girdm cokşukür sancı çıkmadı tedbir amaçlı akciger geliştirici iğne yaptılar yolladılar eve,hebuarada rshimde açılma vs.de yok çokşuķür ama hala kasıklarmda agrıvar doktor bana evde dinlen dedi ama ne mümkün geld8mki eve oğlumun burnu akıyor biraz ateslemiş 37,6 .ş8mdi çocuk covid mi kaptı biyerden buseyimi var endisesnden y8ne stres oldum sancm arttı çok uzattım kızlar k.bakmaýnbiliyorum amasuan valla psnik oldm kwrnmdakibebegimi hemde oglumu düşünecem diye ya erjen dogurursam korkusubastı benim gibi benim haftamda bebegin8n başı aşagıda olan annisler vssr mı? Sonra düzeliyor mu yoksabu bir sinyalmi.. buarada bu aksam covid aşısıda olacağm şu çin aşısı olandan inşallah oda bi sıkıntı çıkarmaz öyle kızlar işte şimdiden tşk ettim
Bugün 4 de perinatoloji randevusu açılacakmış kanunide ona randevu almayı deniyorum. Randevu düşmezse pazartesi öyle yapacağım gibi duruyor.Duyduğum çapa iyi ama istanbulu bilmiyorum efenksiyon için hergün sabah kahvaltından önce beş altı diş sarmısak yut insilüne başla şeker hcrelere girince organları çökertiyor ilk etki ettiği yer böbrekler belkide onun için enfeksiyon çıkıyor olabilir yarın bencce acilden giriş yap ama çok hastane düşünme uni hastanelerini tercih edebilirsin
Yaa eveet benimde 95 gün kaldığı yazıyor. Gittikçe heyecanım daha da artıyor canım ya. Düşünsene ilk ultrasonda gördüğümde 1cm di şimdi bir tavşan kadarmışş nerden nereyeeBugun biz de artık çift sayılı rakamlara düştüksezeryan düşündüğüm icin daha da erken olcak büyük ihtimal ama böyle geri sayımda 99-98-97 görmek de çok heyecan verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?