2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaa eveet benimde 95 gün kaldığı yazıyor. Gittikçe heyecanım daha da artıyor canım ya. Düşünsene ilk ultrasonda gördüğümde 1cm di şimdi bir tavşan kadarmışş nerden nereyee
Yaa sorma geçen sehir hastanesindeki doktorun ölçümüne göre haftasini yakalamis hatta 2-3 gün de önde ölçtü ama önümüzdeki Çarşamba olucak muayenede kendi doktorumun ölçümünü esas alicam, en son ayrıntılıda bir hafta geriydi ben de biraz kuruyemise kaşara süte ağırlık vermiştim işe yaramış mi cok merak ediyorum bide sanırım artık 4 boyutlu foto vericek Dr yüzünü epey net görebilcez cok heyecanlıyım

Çok şükür canım haftasında gidiyo ne güzel bak çok sevindim. Benim bebişte öyle 1 gün ilerde gözüküyo genelde Yaa sana bişey diyim mii bana verdi dr 4 boyutlu fotosunu. Emin ol yüzünü gördükten sonra daha bi farklı duygular hissediyo insan. İnşallah görünce anlıcaksın bak beni

Kızlar bilgisi olan var mı acil yazar mısınız. Ya ben de enfeksiyon vardı doktor gyno lomexin fitil verdi içinde 2 tane fitil var ama doktor 3 gün arayla koy dedi fitili ben unuttum onu ertesi gece de koydum fitili birşey olur mu yaaa çok korkuyorum

Yaa tahmin edebiliyorum coook merak ediyorum Allah sağlık sıhhat versin ama insan icinde taşıdığı evladinin yüzünü gözünü acayip merak ediyomus hakkaten

Çok sorun olacağını sanmıyorum ben ama imkanin varsa doktora msj at istersen için rahat eder. Gerci gebelikte kullanılabilen bi ilac sonuçta ne zarari olabilir ki bilemedim

Ben aynısını 2 gün arayla kullanmıştım. Bence bir sıkıntı olmaz daha çabuk etki eder belki

Canım ben hamilelikten önce kullandim bunu bazı doktorlar üst üste kullandırıyor bazıları 3 gün arayla bir zararı olmaz korkma zaten enfeksiyon için kullanılan bir ilaç.

Canım ben hamilelikten önce kullandim bunu bazı doktorlar üst üste kullandırıyor bazıları 3 gün arayla bir zararı olmaz korkma zaten enfeksiyon için kullanılan bir ilaç.
Sağolasın cnm rahatladım valla bi an bebeğe bişey yapar mı diye korktum üst üste olunca

Sağolasın cnm rahatladım valla bi an bebeğe bişey yapar mı diye korktum üst üste olunca
Haklisin canım insan en ufak şeyden korkuyor. Eğer için rahat etmezse herhangi bir eczaneyi arayıp sorabilirsin için rahat eder

Kızlar bir 3 gündür falan cok uyku cokuyor üstüme. Gözlerim gidiyor. Sabah eşim ise giderken de açılmıyor gözlerim lavaboya zor gidiyorum. 3. Trimester diye mi acaba. Ilk trimester de uykum gelirdi hep. Yada şeker olabilir mi dedim. Şeker testi yaptirmicaktum yarın ama acaba diyorum şeker olsa böyle mi etki eder sizce ??dün arabayı da çarptım biraz belki de bu uykululuktan oldu. saftiriklestim iyice ya

Yemek yedikten sonra olsa şekeri düşünürdüm kendimce, sabah oluyorsa sadece belki mevsim geçişindendir. Doktor şeker yüklemesi önermemiş miydi? 28. Hafta son bu yükleme için. Herkeste çok değişiyor ama benim rahat geçti. 1 saatlik bir bekleyiş sadece eğer çekincen buysa.

Bu aralar bende böyleyim canım hele ki geceleri tuvalete kalkarken aman allahım sanki dayak yiyorum ayakta duramıyorum akşam üzeri bir uyku hali geliyor ama uyuamıyorum iyice beter bir hal aldım. Bende artık son aylara girdik diye ağırlamaya başladık. Ben geceleri dönerken ya da yataktan kalkarken zorlanmaya başladım. Yatarken sanki bebeğinin üzerine yatıyor gibi hissediyorum bebeğim sol tarafta duruyor çünkü çok değişik valla suanki her şey.

Şekerden olabilir mi bilmiyorum ama gün içinde benim de çok uykum geliyor, ama uyuyamıyorum. Gece ise uykum bölünse bile yine de derin uyuyorum, hatta horlamaya başlamışım, geçen kendi horlamama uyandım normalde horlayan biri değildim. Umarım kalıcı değildir bu durum Son 3 ayın içindeyiz, yavaş yavaş agirlasiyoruz sanırım.

Halsizlik var bende sabahları da zor kendime geliyorum 3. Trimesterin özelliği galiba benim şekerim normal çıktı ölçtürdüm ben

Bende geceleri uyuyamıyorum öğlen kızımı uyuturken yanına uzanıyorum hatta ondan önce uyuya kalıyorum bir süredir. Oh sarılarak uyuyoruz iki saat 2 yasında diye bıraktırmak istemiyorum kardesi gelince ikisini bir uyutup dinlenme vakti bırakmayı düşünüyorum tabi o arada 11 yasondaki ponçik ilgi beklemezse

Aynı durum bende de var canım. 10 gibi gözlerim kapanıyor sabah zor açılıyor. Normalde uykuyu hiç sevmeyen biriyim. Gece 3 'e kadar kitap okurum normalde. Bu arada şeker yüklemem sıkıntı çıkmadı.

İkili fitilden bana da verdi kullan dedi tek sonra araştırdım kimi doktor üç gün arayla diyormuş.. sanırım doktora göre değişiyor kullanım sıklığı. Bende çook korkmuştum ve kullanmamıştım eşim sonra dan çok kızmıştı yanmam devam edince neyseki şikayetlerim yok gibi bir şey ama korkmuştum napim çok iyi anlıyorum seni ilaç değil bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…